Ako sa Vám prejavovalo mimomaternicové tehotenstvo?

dadka1996
23. jún 2019

Ako sa Vám prejavovalo mimomaternicove tehotenstvo prosím?

alexandra333
23. jún 2019

@dadka1996 u mňa nijak žiaľ. Treba vždy radšej na to myslieť. Prišla som k lekárovi v domnení,že už dostanem knižku a z amb ma už nechcel pustiť,okamžitý prevoz do nemocnice 😕 ale napríklad aj iné tehotenstvá,ktoré skončili missed abort boli u mňa bez špinenia a aj so špinenímTeda je to rozne.

samanthasilvia
23. jún 2019

@dadka1996 ahoj mne sa vôbec neako zvláštne neprejavovalo...mala som normálne tehotenstvo pozitívný test všetko ako malo...až jedného dňa som šla s manželom k doktorovi na kontrolu a po fotku 😊 nič mi nebolo fakt sem tam pichlo v podbrušku...prišla som robil mi sono a babätka nikde..😣okamžitá hospitalizácia záver mmimomaternicove tehu a odstránenie pravého vajičkovodu 😣 bola som 8tt hcg 4000 to mi zistili v nemocnici...strašne zistenie 😣

dadka1996
autor
23. jún 2019

Ja som 20 dni po ovulácii dnes a bola som v stredu na krvi hcg som mala 500 potom som bola v potok na krvi a mala som skoro 1000 a zasa mám ísť zajtra na krv a doktorka a straší že v maternici nič nevidno že by mohlo ísť o mimomaternicove

tatianaba
23. jún 2019

Ja som sa dostala az na hcg 10000! Ziadne priznaky. Doktorka ma poslala do nemocnice,tam mi robili niekolki doktori sono asi hodinu,aj tak nikde nic nevideli, az potom sa jednemu zdalo cosi vo vajcovode a bolo to tam... Kazdopadne ak doktorka nic nevidela,moze byt len skoro este. Ak to je mimomaternicove, bohuzial, nemozes za to,proste len blba nahoda. Ja som po laparoskopii do dvoch mesiacov otehotnela znovu.

silvia5252
23. jún 2019

@dadka1996 Nemusíš mať hneď obavy. Na sone začína byť vidieť gestacny vak pri hcg 1500. Ja som bola 5tt+3 a vak mal iba 8mm a nebol v ňom ani plod ani teliesko. Keď som bola 7tt+1 tak už bolo všetko ako má a bola tam už aj akcia srdiečka. Ty si zatiaľ iba 4tt + nejaké dni ak správne rátam, takže to je ešte veľmi skoro na nejaké závery. Navyše Hcg sa Ti pekne zvyšuje presne ako má, takže naozaj nestresuj 😊. Držím palce.

dadka1996
autor
23. jún 2019

@silvia5252 keďže som v piatok mala hcg 1000 tak teraz v pondelok by malo byt omnoho viac tak už by to mohlo byt aj vidno niečo ?

alexandra333
23. jún 2019

Tiež ešte zachovať chladnú hlavu,je myslím skoro. Je fajn sa radšej obávať ako sa potom zľaknúť,ale pokiaľ dr nič nevidela,tak je to skorý záver na geu. Ak už bude niečovidiet,tak to uvidí v maternici alebo mimo a ani vtedy ešte nejde o záver,tiež môže ísť ešte o zostup. Držím palce,aby zajtra bola dobrá sprava. 🤗

lubi40
23. jún 2019

@dadka1996 bodava bolest v oblasti vajecnika a relativne nizske hcg. V 7+tt som mala iba 2200. Zaujimave je, ze ma pichalo na inej strane, nez som mala mimomaternicove.

silvia5252
23. jún 2019

@dadka1996 ano, každé 2 až 3 dni sa hcg zdvojnasobuje, takže zajtra by už mohlo byť vidieť gestacny vak. Ale ešte stále to je príliš skoro...Bude mať len pár mm. Podľa mňa, ak nemáš nejaké ťažkosti, tak je najlepšie ísť k Dr. az okolo 7tt. Ja som v 5tt+3 spinila, takže preto som utekala tak skoro sa dať skontrolovať. Je super, že si pod dohľadom, ale zatiaľ naozaj nestresuj. Najbližšie 2 týždne Ťa budú sledovať a až potom sa môže urobiť nejaký záver. Prajem Ti krásne a bezproblémové tehotenstvo 🤗🤗🤗.

dadka1996
autor
23. jún 2019

@silvia5252 aj ja som špiniť začala ale to bolo po sexe ale aj tak som sa vyľakala tak som šla na pohotovosť. Tam mi povedala že je ešte skoro že nič nevidno. Na druhý deň som šla ku svojej gynekologické dala má na PN a predpísala duphaston a ascorutin a mám kludovy režim. A že nič na ultrazvuku nevidno a tak mi vzala hcg bolo 500 potom v piatok som bola na hcg znova bolo 973 a zajtra idem znova na hcg tak uvidíme

silvia5252
23. jún 2019

@dadka1996 ja som spinila dost dlho...lekár však nevedel nájsť žiadnu príčinu a teda skonstatoval, že som ešte mala menštruáciu z nezmeneneho endometria.Odvtedy som už OK a od zajtra začíname 17tt 😊.

dadka1996
autor
23. jún 2019

Veľa šťastia prajem 😊🥰

chelka
23. jún 2019

Ahoj, ja som začala špiniť, dr nič na sone nevidel,tak ma hneď poslal do nemocnice. Tam mi stále zisťovali hladinu hcg. A keďže mi klesla robili mi kyret. No na druhý deň mi už stúplo tak potom ešte laparoskopia. Zobrali mi vajcovod. Do pol roka som otehotnela. Treba hlavne mysliet pozitívne,držím palce aby všetko dobre dopadlo 😊

dadka1996
autor
24. jún 2019

Taaaak bola som hcg mi stúplo na 2700 a je vidno váčok v maternici tak to mimomaternicove nebude. Ďakujem dievčence za povzbudenie 😊😘

denda_em
24. jún 2019

@dadka1996 blahoželám ❤️
Veľa zdravia

evka3939
11. sep 2019

ahojte baby potrebujem poradit kedze nemam chut stale vyvolavat lekarom....v skratke mala som podozrenie ma mimomaternicove tehotenstvo...krv bola nizka hladina hcg a v maternici nebolo nic....par dni nato som dostala bolesti a bola som hospitalizovana ze budu sledovat ci sa hniezdi alebo sa potvdi mimomaternicove....skor som mala hnedy vytok a potom krv....hcg v nemocnici klesalo....mala som volnu tekutinu v bruchu nevedeli co to je...tlacila ma na konecnik co bolo ok pretoze vraveli ze je v takom mieste ze ma moze tlacit na konecnik....v maternici som nic nemala nadalej ale zacala som mat vysoku sliznicu ako pred menzesom a krvacala som....doteraz mi nepovedali co to je menzes alebo co...9.9.rano som dostala v nemocnici strasne bolesti do vajecnika a vlastne cely cas ma bolela len lava strana a oni sa furt pytali ci ma neboli podbrusko ale mna len a len lava strana bolela...takze toho 9.9. konecne lokalizovali mimomaternicove tehotenstvo a twraz neviem ci vo vajickovode ci vajecnikoch alebo ja uz fakt neviem....hned ma laparkou operovali a nasli a vybrali....mala som vyvod na krv z rany a 10.9 na druhy den mi ho vybrali....ibaze mna ako 9.9.zoperovali do 10.9 vecera zomna nevypadla ani kvapka krvi a vcera vecer to zacalo skor krv a dnes t.j. 11.9 uz ide zomna cierne ,,zele,, rozmyslam....to sa cistim? mam menzes? krvacam dovnutra? co sa deje? asi ma aj tak neminie zavolat lekarom ale este som sa chcela spytat na fore nech zas nepanikarim dakujem

eduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre