Ako mám spať počas tehotenstva?

barbie483
28. apr 2015

Ahoj baby neviem ako mam spať či na prevej alebo ľavej strane bojím sa že ked budem spať na ľavej strane že ublížim bábätku moje malé sa nachádza na ľavo. Je jedno ako spím ?? Dakujem za radu 🙂

cailinevelyn
28. apr 2015

dospely clovek sa v spanku otoci kazdych 20 minut - takze je uplne jedno, na ktorej strane zaspis, o 20 minut to bude presne naopak... 🙂 a za dalsich 20 minu zas inak...
ak nejdes spat s nejakou hladinou etylu alebo inych omamnych latok, tak pokojne spi vedla svojho baba.
Moji so mnou spali v posteli vsetky 3 (samozrejme postupne) a nikomu sa nic nestalo 🙂

cailinevelyn
28. apr 2015

inak dobre rady okolo spania s babatkom v jednej posteli su aj na mamila.sk
http://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/spolo...

katrinka8
28. apr 2015

@barbie483 - ahoj, je úplne jedno, ako spíš - spi tak, aby sa Ti pohodlne ležalo, dieťatko je v maternici dobre chránené 😉 Keď sa Tvoja poloha bábätku nebude páčiť, neboj sa, dá Ti to jasne najavo 😀

katrinka8
28. apr 2015

@cailinevelyn
@cailinevelyn - baby, ale ona je asi len tehotná, či? Aspoň ja som to tak pochopila.... 🙂

asocial
28. apr 2015

@barbie483 no ako vidim, ze si len v 8 tyzdni, to mas uplne suma fuk..a neda sa povedat, ze je dieta nalavo🙂 teda, nic v zlom, ved to ma asi centimeter ci dva..🙂....
ja som mala nakazane spat na bruchu kvoli naopak otocenej maternici..v podstate to mas uplne jedno ako budes spat..

ilie
28. apr 2015

Kým ťa nebude brucho tlačiť,kludne aj na bruchu.Problémy so spaním budeš mať ešte čas riešiť,ked budeš môcť spať len na chrbte,lebo akonáhle sa dáš na bok,tak ti bábätko začne vytláčať ruky nohy do boku,takže bud rada,že má len centimetre

malabiba
28. apr 2015

@barbie483 bolo by fajn keby si si tehotenstvo užívala a nestrachovala sa, bábätku je dobre, ak budeš mať obavy zájdi a kľudne sa poraď s lekárom....nie je to prvá téma ohľadom tvojho tehotenstva....možno by bolo dobré, keby si zašla za psychológom....veľa šťastia 🙂

norbar
28. apr 2015

Ja som 11tt a spim hocijak a nezamyslam sa nad tym

me_to_you
28. apr 2015

ako sa ti spí najlepšie, časom to brucho dá najavo ako sa spať proste nedá, prípadne malé bude kopať keď sa mu nebude páčiť... a potom bude tlačiť kade tade takže sa ku koncu moc nevyspíš 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre