Ako hovoríte ľuďom, že v ktorom týždni ste?

4. nov 2020

Ide o to, ja som dnes 12+1,cize prebiehajúci 13 týždeň. Ale reálne som tehotná tak 2 mesiace. Len keď ľuďom poviem že 13 týždeň, domyslia si ze to už mám za sebou 3 mesiace a týždeň. Viem, že sa to ráta od poslednej menštruácie a viem aj, že je to nepodstatné, len ma to zaujíma ako to hovoríte vy 🙂

babulka97
4. nov 2020

To je úplne jedno, nemusíš im na deň vysvetľovať

nyusika
4. nov 2020

nie si stred vesmiru, vacsine ludi je jedno dokonca aj to, ze si tehotna, vobec ich nezaujima, kolko dni tehotna si.
normalne staci povedat, v kolkatom mesiaci si.

belllinka
4. nov 2020

Povedz ze si v tretom mesiaci. Konkretne tyzdne i tak nikoho nezaujimaju.

fantaghiro21
4. nov 2020

Ja som nehovorila nikomu nic😕😂 ak sa.nepocita najblizsi ako manzel.
TTe videl hneď prvy pozitívny test
A moje naj kamarátky

lienka9
4. nov 2020

Ako komu,ak sa do toho niekto vyzna (kamosky) poviem tyzden,inak ostatnym len mesiac, aby nemuseli prepocitavat 🙂

cookie29
4. nov 2020

im je to jedno... vies ja som 14 tt a do ukonceneho 15tt som stale v prvom trimestri lebo zijem v zahranici. Kdezto na SK by som uz bola v 2 trimestri... takze je to vazne jedno. Ked povies ze si v 3. mesiaci...napriklad, oni to aj tak prepocuju

090255
4. nov 2020

Povedz kedy máš termín a nech si to v ktorom si týždni zrata každý sám...

liluska1234
8. nov 2020

Dobrý deň chcela bisom vedieť či máte stym niekto skúsenosť.Picha ma v podbrušku,a vaječniky,mam trochu citlive prsia.
A som stale unavená a citin sa akosi chorá🥱🥱,mozem bit tehotná?
Ak ano tak bisom mala byť v 4tt.Prosim odpište

petamich
9. nov 2020

@liluska1234 moze to byt cokolvek obzvlast ak sa citits chora, overenie ci mozes byt tehotna je jednoduche, meska ti menstruacia? spravila si si tehotensky test?

kate_cs
9. nov 2020

Mna sa celkovo ľudia nepýtali na týždeň tehotenstva. Väčšina ľudí tomu aj tak nerozumie a chlapi, alebo bezdetné ženy ani netušia o čo ide. Takze som povedala približne či začiatok alebo koniec daného mesiaca a aj tak väčšina ľudí si to vedelo predstaviť, keď som povedala, kedy mame termín 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre