Ahojte, idem si k vám po radu, dostali sme pozvanie na svadbu ktorá má byť 27.7 teda už onedlho, medzičasom som ale zistila ze som tehotná a dnes som v 7 týždni (6TT+3dní), je teda veríme že bude to naše prvé bábo takže nie som ešte vo všetkom z tohto "súdka" zbehlá, Preto si idem k vám po radu, môžem ísť normálne na tu svadbu (žiadny alkohol ani bajará zábava, je samozrejmosťou), alebo by ste mi neodporúčali? Ď.
@zienka21 kľudne môžeš ísť, vieš koľko neviest je v takej situácii ako ty, a normálne sa bavia a celú svadbu si užijú. Takže ty ako hosť sa nemáš čoho obávať.
Samozrejme ze môzes a aj ti odporucam ist sa zabavit nevidim dovod preco by si nesla
Ahoj
Kľudne choď a uži si to .
Ja som sa zvrtla do rána v 7m a aj v 5m a pohoda.
Ďakujem teda, neviem obávam sa toho ze sme ešte len na začiatku aby sa dačo nestalo, po drobátku sme túžili už dlhooo a teraz keď to prišlo sa snažíme všetko čo by len trochu mohlo zle zrobiť obísť.. Však viete aby sme štastne vydržali a privítali na svete
Určite môžete ísť 🙂 ja idem v októbri mojej sestre ako svedkyňa a budem v 36tt 🙂 samozrejme nebudem sa blaznit ani piť a odídeme skôr kedze Nevládzem poriadne nič robiť 🙂
Ja som 12+3 a budúci týždeň mám svadbu . Ja len dúfam že sa zmestim do šiat 😂. A hneď po svadbe dovolenka v egypte. Tehotenstvo neni choroba.. Treba si užiť kým sa dá. Prajem príjemnú zábavu 😉
@zienka21 ja by som na tvojom mieste isla, ale urcite nejako divoko pri tancovani neskac, lebo 1. trimester je najdolezitejsi a najrizikovejsi. Normalne pomale pohyby a sladaky mozes. Urcite topanky nie na velmi vysokom opatku ak nie si zvyknuta, aby si pri tanci nemala bolesti chrbta. A ak by si sa zacala citit unavena alebo tak, radsej odid skor zo svadby.
@sapa20 to je ale individualne, kolegyna tak skoro potratila v 6 m po diskotekovej noci. Musela ist do nemocnice. Dovtedy netusila, ze ma nepravidelnost plodovych blan a po tej diskoteke zacala krvacat.
Ďakujeeem 🙂
Pravdaže choď ja som bola 4d pred pôrodom na svadbe a tancovala som ako keby som ani nebola tehotná 🤣🤣
Tak toto je TOP! 😁 Viedla u mňa otázka, či je možné v šiestom týždni šoférovať, ale toto ju rozhodne prekonalo! 😁
ja som v 12. týždni a chodím dokonca do práce...no neviem, či som normálna..🙈
@jelenec448 presne aj ja! A si predstav, že ja v tej práci minimálne tri krát týždenne aj šoférujem! 😁
A aktuálne sme na dovolenke a dnes som na predstavení sokoliarov hladkala sovu a letel nado mnou orol 😁 myslíš, že v pohode?
No neviem, neviem..asi by sme mali len doma sedieť za sklom 😂😉
@daniella30 tak v 6tt by som to nevidela tak kriticky. Niektoré baby ani nevedia ,že sú tehotné 😉
No...ako... dobre radšej nič :D chcela som niečo napísať ale napíšem len toľko.Tehotenstvo nie je choroba a čo sa má stáť ty neovplyvníš pokiaľ nebudeš skákať z 3m výšky.Nestresujte toľko lebo sa budete báť ísť aj na záchod. 😊
@zienka21 ty si ostala sedieť doma odkedy si zistila,že si tehotná? Čo na tej svadbe sa plánuje tetovať,či je na maledivach,či aký problém? Nie si dospelá,teda pardon,nie ste dospeli😂,keď neviete čo treba robiť ako tehotní? Keď máš potratit,tak môžeš ležať aj priamo v nemocnici s nohami hore a potratis. Ja nerozumiem otázke inak. Ak vám je dobré ako tehotným😆,tak robte to čo vám robí radosť a žite normálnym životom,papajte keď ste hladní a všetko na čo máte chuť,kakajte,keď vám treba,dovolenkujete keď sa na to cítite a bude všetko fajn,len nestrat úplne rozum,nemáš infekcne ochorenie,si len tehotná,pokiaľ nemáš doporučene lekárom ležať a nemáš žiadne problémy,tak reálne nerozumiem otázke. A zase kebyže máš problémy,tak si myslím,je zbytočne sa pýtať.... A v robote ako😉?
Ak nemáš problémy tak kľudne chod. Ja som každé tehotenstvo krvácala tak ja by som nešla, ale podľa mňa môžeš ísť. Niektoré ženy nemaju s tehotenstvom žiadny problém a robia všetko.
@zienka21 ty nie si chorá, ty si len tehotná....sa svadbu môžeš ísť, žiadny problém, dokonca môžeš aj tancovať a normálne sa baviť🙂to že si tehotná neznamená že musíš celé tehotenstvo preležať alebo presedieť doma na riti😉treba sa vyhýbať len športom ako napr.lyžovanie kde je riziko pádu alebo príliš intenzívnemu cvičeniu, ale tanec(pokiaľ nejde o akrobarický), plávanie, prechádzky sa len odporúčajú🙂pokiaľ nemáš žiadne problémy ako krvácanie, či bolesti alebo rizikové tehotenstvo z iných dôvodov, tak sa nejako nemusíš obmedzovať v bežnom živote....nie si chorá - len tehotná, tak sa teš na bábo😉a nestresuj čo všetko nemôžeš😉
Áno ďakujem za všetky reakcie, samozrejme si vieme zvážiť, išlo mi len o názor keďže je to v takom veľmi rannom štádiu, len z opatrnosti aby sa zbytočne niečo nestalo, v pokročilejšom (bezpečnejšom) štádiu by som sa nepýtala 🙂
Tehotenstvo nie je choroba, drz sa toho počas celych tých mesiacov ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nevidím dôvod prečo neísť 🙂