Ahojte začala som 11 týždeň od 6tt mám celodenne nevoľnosti, zvracania aj v noci sa nbudim na to že mi veľmi zle , dokedy to bude ešte trvať??cítim sa úplne na nič, skôr ma to nici , nemám silu si ani umyť vlasy :( A ešte niekedy mám bolesť aj čriev, že ma neskutočne naduva , vaše skúsenosti?
Ja som v 14 tt a mam taky pocit ze sa TK trosku zlepšuje aspoň dnes 😃😃
@soni111 ja som 6+6tt a je to rovnake..doteraz som mavala len rano kym som sa nenajedla a vecer ma vynadrapovalo, no dnes je to katastrofa cely den mi je zle len lezim som nepouzitelna a kazdy den na obed spim...
A to nehovorim o pachoch ked otvorim chladnicku alebo mraznicku myslim ze sa dozvraciam...cista katastrofa...a moje oblubene jedla sa stali mojim nepriatelom...
@monika2605 presne tak sa cítim aj ja , to čo mi niekedy veľmi vonalo tak mam k tomu odpor ....A to som dnes skúsila hrozno ale išlo to všetko von :(
@soni111 ja som milovala maso a k tomu grilovanu alebo len zaparenu alebo na woku urobenu zeleninu teraz si na to len spomeniem a mam zaludok v ustach...
@monika2605 hej boze som zvedavá dokedy to bude trvať , zajtra konečne na vyšetrenie naposledy som bola v 4 tt
@soni111 ja som bola 5+5minuly pondelok a uz mal plodik 2mm a vraj aj srdiecko ❤ ja idem az v 8tt teraz... tak drzim palce 😊
Som len 6+3 a od 4 mi byvalo zle-aj pri prvom-v 12tt prestalo, ale pomahali mi jablka a celozrnne keksy bebe a funguje to aj teraz🙂 aj na travenie a vyprazdnovanie mi to pomaha. Dokonca keksy som mala poruke aj vnoci na stoliku.
Moja cerstva skusenost toto iste od 6tt, zomierala som do 15tt asi, potom akoby utalo a preslo to 🙂
To do 15tt byva zle, nez zacne hcg byt stabilne. No co do budeme hovorit, u mna tiez to bola cista chemoska. Keby sa ma niekto spyta ze co z tehu bolo najhorsie tak prvy trimester. Ja zgrcana, s teplotou, slaba ako mucha, len som sa plazila na wc a naspat. Mne velmi pomahal zazvor. To jedine to tlmilo.
Pomaha zazvorovy caj zevraj. Mne najviac jedlo z mekaca, bazovy sirup, nealko pivo
Mne sa trochu polepšilo na konci 8 mesiaca...za dva tyzdne som rodila
Ja som v 17tt a zle mi je cely den, niekedy ma to zobudi aj v noci. Nocna mora je kupelna. Kozmetika mi strasne smrdi😣
Mne bolo nonstop zle od 6 do 14 týždňa, potom akoby utalo. Teraz občas mi príde ešte nevoľno, ale uz skôr výnimočne. Akurát už nemôžem jest nic ťažšie na žalúdok a pomalšie trávi, zjem pol rožka, s maslom a som plná. Mne pomáhal džús,minerálka, teply čaj, slaný popcorn, a na kila biely jogurt a cottage, to asi mesiac manžel vykupoval celý regál, keďže som jedla biely jogurt ráno, na obed a večer😃😃. Brala som to ako súčasť tehotenstva, že to patri k tomu, našťastie som nevracala, len "žalúdok nonstop na vode". No a pachy, mne vadilo hlavne pre pražené maslo, a polievky, keď svokra dolu vo svojej kuchyni robila.
Ahojte baby, ako ste prosím riešili nevoľnosť v praci? Ja osobne priamo na pracovisku nemám ani WC.. Momentálne som v 6tt a uz to začalo, aj 3-4x denne vraciam :/ myslíte, že ma môže na čas gynekológ vypísať na PN z tohto dôvodu? Ďakujem 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, nepoteším Ťa, kľudne to môže trvať aj celé tehotenstvo. Ale bežne to môže prejsť okolo 15. týždňa. A neboj, raz to určite prejde.