Ahojte ako často cítite, alebo ste cítili pohyby v 21 tt? Každý deň sa opakovali, povedzme ráno a večer?? Alebo niekedy aj vynechali?
Ja som akurát tiež v 21 tt. Pohyby cítim zvyčajne ráno a večer ako píšeš, občas aj cez deň. Ale stalo sa mi už ze mala nekopala ráno ale cez deň sem tam kopla a večer bolo divoko. Ono podľa toho čo som čítala je normálne v tomto týždni aj keď babo necítime deň, dva. 🤗
@gabriela2952 no veď práve zato sa pýtam lebo môj kope pravidelne ráno kým som ešte v posteli a večer. Občas cez deň.. Len dnes už ležím na spanie a nejak ho necítim tak neviem či to je bežné alebo je len unavený.. Kedy máš termín? 🙂
Ono bábätko ma ešte viac miesta, čiže není pravidlo ze musí kopať. Teda ono kope len ako som písala ešte ma miesto tak to nemusí byť cítiť 😊 mne vychádza termín na 6.4 😊
@gabriela2952 hej no aj to ma napadlo 🙂 jej ja mám 7.4 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V 21tt som cítila ešte málo, od 25tt to bolo už pravidelné... Hlavné je že cítiš.