Poradite ake zelezo je najlepsie , som anemicka a toci sa mi hlava.. dr mi merala tlak ze vsetko v poriadku , beriem femibion ale odporucana denna davna zeleza je cca 27mg na den a femibion obsahuje len 10mg , normalne sa najem pijem vodu caje ..najlepsie nejaky ktory obsahuje bud ciste zelezo alebo s vitaminom c
Dakujem
@misickaminnie12012 sorbifer, ale niekomu robí zle na žalúdok je na predpis, ale mne pomáha najviac.Este chvália maltofer.Ake máš hodnoty?
Ja som brala globifer forte. A nemala som vôbec problém so zápchou.
Ja odporúčam čučoriedkový sirup od nahrin je prírodný a aj ocovi sa po ňom železo po operácii krásne upravilo a ako bonus je aj na imunitu
neviem nebrala mi dr krv , chcem si skusit dat zelezo na par dni lebo som bola pri dr v stredu a povedala ze krv mi vezme az o 2 tyzdne ,,ten maltoferm je na lekarsky predpis nenasla som ho ani na nete ze kolko stoji a kde ho maju.. super dakujem idem hned do lekarne kym je tu muz lebo sama sa neodvazim take mam tocaky v hlave
@misickaminnie12012 globifer
@misickaminnie12012 ja beriem Feretab 🙂 je an predpis ale 🙂 ale sedi mi velmi 🙂
@misickaminnie12012 Globifer alebo tekutý sirup Floradix. Jedine tieto dve ma nezapekali a železo mi dostali do normálnej hladiny.
@misickaminnie12012 tardyferon. Konecne sa podarilo trafit nieco, co mi nesposobuje absolutne ziadne vedlajsie ucinky.
@misickaminnie12012 maltofer.... Nezapeka
@misickaminnie12012 Mne vystrelilo zelezo nahor zo Sorbiferu. Nezapekal ma. Ma 100mg, je to na predpis. Takisto mi zmizla unava. Ale treba spravne uzivat - nalačno a 2 hod pred a po ziadny vapnik a magnezko, ziadne mliecne veci. Cize tie tehu vitaminy obsahuju vsetko dokopy a blokuje sa vstrebavanie
FERRETAB - nezapeka, neprehana z neho, Fe krasne upravi a je na predpis s doplatkom
@misickaminnie12012 Trstinova melasa 👌👌👌
lipozomálne železo, bez vedľajších účinkov
https://www.benulekaren.sk/zdravy-svet-lipozoma...
Tardyfelon fol...a teda asi najlepší..železo sa mi pekne drží..
V prípade nedostatku železa určite odporúčam od JUST narosan čučoriedka. pre viac info mi môžete napísať.
ahojte, je tardyferon na predpis? dr ho v správe napísala manželovi, ale e recept dala len na kyselinu listovú... neviem sa jej dovolať...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som brala maltofer