Aké veľké ste mali bábo v 9+0tt?

matilda72
27. sep 2018

Chcela by som len vediet ci je to ok lebo vsade citam 8tt 16mm a dnes na sone 9+0 a babo malo len 165mm a pred dvoma tyzdnami 134mm skoro vobec nenarastlo...srdiecko bilo drobcek da hybal ....akoze dr. Haprovalo sono ale aj tak nie je to malo??? Dakujem

monro
27. sep 2018

netusim, na prvom sone som bola v 12tom tyzdni. Odporucam Ti aby si sa nestresovala, alebo aby si sa pytala priamo na mieste p. Dr.

alasea
27. sep 2018

@matilda72 hlavne si utried jednotky, 165mm je 16,5cm co urcite v 9tt plod nema. Tie miery su plus minus, dalsie vec je, ze zalezi aj ktory den daneho tyzdna si. Je rozdiel ist na sono v 8+1 a v 8+6, co je stale deviaty tyzden. Dalsia vec je kedy nastalo oplodnenie, ak to nevies presne, velkost plodu moze byt skreslena, a moze byt "mimo tabuliek" aj ked to vies a neskor to dohnat. Vobec by som sa nestresovala tymto.

holubicka28
27. sep 2018

@matilda72 mozno len zle odmeral a dr ti daco povedal? My sme tusim spolu v majovkach🙂 ja som bola 8+2 a meralo 17,3-18mm cize nejaka odchylka je vzdy.

bobricek1979
27. sep 2018

@matilda72 ja keď si dobre pamätám 7tt+niečo mala malá 1cm

jankalukasova
27. sep 2018

@matilda72 v 9+0 165mm? To asi nie, to je 16,5cm a to je podstane neskor ako v 9+0. Ja som v 9+0 mala velkost 18,5mm, teda necele 2cm a sedelo to na den presne.

matilda72
autor
27. sep 2018

@alasea bola som na sone 7+3 a babo malo 1,34 a o dva tyzdne len 1,65 a v tedy bolo o den vacsie a to ze ma vysetroval zastupujuci lekar lebo dnes som mala bolesti a nic nepovedal len ze sa hybe a je tam aktivita to bolo.vsetko

matilda72
autor
27. sep 2018

@jankalukasova hej 16,5mm 😂

alasea
27. sep 2018

@matilda72 ale ono to ani nejde zmerat uplne presne, je to dlzka od hlavicky po zadok v tomto tt ale proste tam kazdemu dr moze par mm ujst. Ci uz pri prvej kontrole alebo teraz. Podstatne je, ze ❤️ bilo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre