Chcela by som len vediet ci je to ok lebo vsade citam 8tt 16mm a dnes na sone 9+0 a babo malo len 165mm a pred dvoma tyzdnami 134mm skoro vobec nenarastlo...srdiecko bilo drobcek da hybal ....akoze dr. Haprovalo sono ale aj tak nie je to malo??? Dakujem
@matilda72 hlavne si utried jednotky, 165mm je 16,5cm co urcite v 9tt plod nema. Tie miery su plus minus, dalsie vec je, ze zalezi aj ktory den daneho tyzdna si. Je rozdiel ist na sono v 8+1 a v 8+6, co je stale deviaty tyzden. Dalsia vec je kedy nastalo oplodnenie, ak to nevies presne, velkost plodu moze byt skreslena, a moze byt "mimo tabuliek" aj ked to vies a neskor to dohnat. Vobec by som sa nestresovala tymto.
@matilda72 mozno len zle odmeral a dr ti daco povedal? My sme tusim spolu v majovkach🙂 ja som bola 8+2 a meralo 17,3-18mm cize nejaka odchylka je vzdy.
@matilda72 ja keď si dobre pamätám 7tt+niečo mala malá 1cm
@matilda72 v 9+0 165mm? To asi nie, to je 16,5cm a to je podstane neskor ako v 9+0. Ja som v 9+0 mala velkost 18,5mm, teda necele 2cm a sedelo to na den presne.
@jankalukasova hej 16,5mm 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
netusim, na prvom sone som bola v 12tom tyzdni. Odporucam Ti aby si sa nestresovala, alebo aby si sa pytala priamo na mieste p. Dr.