Aké sú ďalšie príznaky tehotenstva?

lidka567
10. jún 2020

Stalo sa to mam pocit že som tehotná frajerovi som povedala že nie Aj ked on už chce viac krat mi naznačil že je na to pripravený že chce somnou pojdem byvat k nemu (aj ked ja by som ešte nechcela ) mam bolesti brucha ale skor 3 pichy pochybujem a ptm nič furt sa mi chce cikat výtok menzes som nedostala ani necitim že dostanem frajer povedal že ma velmi miluje a postaráme sa o to preberali sme mena prišlo to nečakane chce sa mi plakat aj smiat milujem deti len takto skoro som nechcela ale frajer mi viac krat povedal že potrat by nechcel že kto by mi ho dovolil nvm ako to povedat rodine s priateľom nie sme aspon podla mna tak dlho sice sa lubime samozrejme najprv overím ale ja si myslim že už ano citim to na srdci aj s mojim telom sa dačo deje a myslim že to spravil naschval dlho sme sa bavili o deťoch že on chce lebo ma miluje a tak

katarinka89
10. jún 2020

@lidka567 otázka....? Test

daganov
10. jún 2020

@lidka567 je super, že berieš život ako Hurvínek válku, pohoda, nie?

sandrika1986
10. jún 2020

Najprv sa ukludni a zhlboka dychaj...raz,dva,tri..🙂
.

amelia000
10. jún 2020

@lidka567 bodky? Ciarky? To sa neda citat 🤦‍♀️

sandrika1986
10. jún 2020

Treba si spravit test a uvidis...

lidka567
autor
10. jún 2020

@katarinka89 budem robit ale začal mi ten výtok mam ho od rana na test je skoro ešte necitim že mam dostat menzes

lidka567
autor
10. jún 2020

@amelia000 prepáčte pišem to v zhone

lidka567
autor
10. jún 2020

@sandrika1986 toto som pozerala mam viaceré z toho preto som došla sem či su aj ine ale dakujem🙂

rachel36a
10. jún 2020

@lidka567 skor mas nejaky zapal ako tehu...caste mocenie v tehu je sposobrne zvacsenou maternicou ktora tlaci na mechur...co sa nestava v tak skorom case tehu..😰takze vlastne nemas ziaden tehu priznak okrem toho ze ti meska mrcha

lidka567
autor
10. jún 2020

@rachel36a mam únavu zápachu a taky výtok hnedasty pichanie v bruchu ale iba chvíľkové a sem tam pocit na odpadnutie

lidka567
autor
10. jún 2020

@rachel36a a brucho take nafúknuté ale mäkké inokedy je tvrdé kedže som dost chuda

rachel36a
10. jún 2020

@lidka567 toto vsetko co opisujes nastupuje neskor, nie ked ti den dva meska menstruacia...

lidka567
autor
10. jún 2020

@rachel36a mešká okolo 5 dni aj viac

rachel36a
10. jún 2020

@lidka567 prve priznaky tehu ako nevolnost, unava, atd vacsinou nastupuju okolo 6-7 tt, ck este nie si....najjednoduchsie bude ked si urobis test, lebo pri 5 dnovom meskani uz bude vidiet riadne kolajnice

lidka567
autor
10. jún 2020

@rachel36a pozerala som na nete že male percento to máva hned vracanie nemam len skor 2sec mi bolo tak divno popravde ja sa aj bojim spravit test priateľovi som pisala ten štasny ako žito ale ja v šoku len dufam že nie musela by som odložiť maturitu kedže on o potrate nechce počut

lidka567
autor
10. jún 2020

@daganov neberiem sme spolu okolo 2.r aj tak myslim že to spravil naschval lebo túžil mat dieta

rachel36a
10. jún 2020

@lidka567 to ze sa bojis ti nic nepomoze..bud si tehh alebo nie...a jedine akk to zistis je lekar alebo test

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daganov
11. jún 2020

@lidka567 a ty si bola kde? Veď si sa mala chrániť ty, nie? Dieťa sa nerobí naschvál, dieťa sa rozhodne zrelý a zodpovedný pár mať vtedy, keď má preň zabezpečené podmienky. Potom tu pribúdajú smutné témy, keď sa dieťa počne náhodne, škola nie je dokončená, spoločné bývanie v nedohľadne, našetrené nič, partnera matka dieťaťa poriadne nepozná, vidí len kočíkovanie, ale nie to, že dieťa zmení navždy celý život a je to veľmi veľká zodpovednosť. Netvrdím, že je to tvoj prípad, ale príde mi to divné, čo píšeš.

masha185
11. jún 2020

@lidka567 mňa ako prvé začali hrozne bolieť prsia...inak som mala všetky náznaky že príde menzes (bolesti brucha, výkivy nálad) ...ale neprišiel...meškal 3 dni spravila som test a objavili sa 2 čiarky....takže u mňa taký prvý príznak boli veľmi citlivé bolestivé prsia

lidka567
autor
11. jún 2020

@masha185 včera ma velmi boleli dnes je to lepšie v sobotu si spravim test lebo priateľ chce byt pri tom

lidka567
autor
11. jún 2020

@masha185 mne mešká okolo 7 dni

silviazlat
11. jún 2020

@lidka567 Choď prosím ťa do lekárne, kúp si dva testy a oba si urob...

lidka567
autor
11. jún 2020

@silviazlat spravim snad to vyjde že nejsom ale keby aj porozprávam sa z priateľom

lidka567
autor
11. jún 2020

@daganov on ma dom všetko takže postarané by bolo na učte mam 15 tisic a on tiež zopar tisic EUR takže sa nebojim len včera som bola teošku v šoku ved to viete ako byva 😊

lidka567
autor
11. jún 2020

@daganov školu by som dala individuálne chodila by som na skúšky

lidka567
autor
11. jún 2020

@jana65l ved dobre bola som v šoku

sono2
11. jún 2020

@rachel36a to vôbec neni pravda. Mne sa fakt dalo často na wc pri oboch tehu asi do toho 12tt nemala som žiadne problém. A musela som na wc aj bežne keď som bola v meste čo za normálnych okolností nikdy netreba. U mňa isté priznak

sono2
11. jún 2020

@lidka567 urob určite test

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre