Stalo sa to mam pocit že som tehotná frajerovi som povedala že nie Aj ked on už chce viac krat mi naznačil že je na to pripravený že chce somnou pojdem byvat k nemu (aj ked ja by som ešte nechcela ) mam bolesti brucha ale skor 3 pichy pochybujem a ptm nič furt sa mi chce cikat výtok menzes som nedostala ani necitim že dostanem frajer povedal že ma velmi miluje a postaráme sa o to preberali sme mena prišlo to nečakane chce sa mi plakat aj smiat milujem deti len takto skoro som nechcela ale frajer mi viac krat povedal že potrat by nechcel že kto by mi ho dovolil nvm ako to povedat rodine s priateľom nie sme aspon podla mna tak dlho sice sa lubime samozrejme najprv overím ale ja si myslim že už ano citim to na srdci aj s mojim telom sa dačo deje a myslim že to spravil naschval dlho sme sa bavili o deťoch že on chce lebo ma miluje a tak
Najprv sa ukludni a zhlboka dychaj...raz,dva,tri..🙂
.
Treba si spravit test a uvidis...
@katarinka89 budem robit ale začal mi ten výtok mam ho od rana na test je skoro ešte necitim že mam dostat menzes
@sandrika1986 toto som pozerala mam viaceré z toho preto som došla sem či su aj ine ale dakujem🙂
@rachel36a pozerala som na nete že male percento to máva hned vracanie nemam len skor 2sec mi bolo tak divno popravde ja sa aj bojim spravit test priateľovi som pisala ten štasny ako žito ale ja v šoku len dufam že nie musela by som odložiť maturitu kedže on o potrate nechce počut
@lidka567 a ty si bola kde? Veď si sa mala chrániť ty, nie? Dieťa sa nerobí naschvál, dieťa sa rozhodne zrelý a zodpovedný pár mať vtedy, keď má preň zabezpečené podmienky. Potom tu pribúdajú smutné témy, keď sa dieťa počne náhodne, škola nie je dokončená, spoločné bývanie v nedohľadne, našetrené nič, partnera matka dieťaťa poriadne nepozná, vidí len kočíkovanie, ale nie to, že dieťa zmení navždy celý život a je to veľmi veľká zodpovednosť. Netvrdím, že je to tvoj prípad, ale príde mi to divné, čo píšeš.
@lidka567 Choď prosím ťa do lekárne, kúp si dva testy a oba si urob...
@silviazlat spravim snad to vyjde že nejsom ale keby aj porozprávam sa z priateľom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lidka567 otázka....? Test