Ake ste mali príznaky tehotenstva ked vam zacala meskat menštruácia?
dost vyrazne mi zacala smrdiet kava, az ma z tej vone napinalo (inak som brutalny kavoholik) 🤗
Prvé dva tehu nič . Tretie sa mi zmenila chuť kofoli , štvrté nič a piate som cítila žalúdok v krku 🤣
Pri oboch bolest prs a podbruska. Rovnako aj pri biochemickom, kt. skoncilo v 5. tt
Ziadne, az v dakom 7tt mi zacalo byvat zle
Boľavé prsia a mala som každú noc kŕče v nohe a asi 2 týždne vkuse mi pulzovalo očným viečkom 😄 to boli u mňa prvé príznaky. A nemohla som vôbec spať. Takže úplný opak toho čo sa všade tvrdí
Ja som teraz v 5tt a zatial len mierna unava, trocha bolest bradaviek (co mna nikdy neboli). Inak nic
Chodila som veľmi často na malú aj cez noc a veľa som mala slín a káva ktorá mi chutila kávou mi začala chutiť ako octová voda 😀😀😀a prsia som mala akési plné a potom už bol len test istota ktorý som si spravila v deň keď som mala dostať svoje dni a už potom som ich nečakala 😊😊😊🤰
Zmeny nalad 🤣🤣🤣
A potom uz klasika zle.... vadilo mi snad vsetko a prespala som poobede aj 3 hodiny 😁🙉
V prvom tehotenstve točenie hlavy neskôr už aj nevoľnosť, napínanie na zvracanie napokon aj samotné zvracanie...
V druhom vôbec nič, nevedela som, že som už tehotná 🤰😉
V treťom pocity akoby mi prevracalo žalúdok ani nie že nevoľnosť ale taký divný pocit 🤷 každé tehotenstvo niečo iné 🙄😅
Okrem straty menštruácie, rastu bruška neskôr a pálenia záhy tiež neskôr NIČ. ešte pri prvej ma bolel bedrový kĺb ale to asi až posledný mesiac a pri druhej som mala trochu vyšší cukor na teste tak som držala diétu- nejedla som sladké ani nepila limonády
Únava. A teraz sa to stupňuje aj s nevoľnosťami.
Ja som teraz v 5tt ale myslím že mam všetky príznaky ktoré môžem mať 🙈 zápcha, plynatosť, veľmi citlivé prsia, nechuti ma káva bez ktorej som si pred tým nevedela predstaviť deň, bolesť hlavy, kŕče v podbrušku, nefúknuté bruško, únava a určite som ešte na niečo zabudla 🙈🙈🙈
@kkovacovak to ako keby som čítala o sebe totálne 🙄🤷🏾♀️😅😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mňa len prsia boleli😁
Ale potom už sa tie príznaky poriadne rozbehli