Ahojte aké ste mali brucho pri druhom dieťati na začiatku?
Ja som v 8 týždni a idem v piatok na prvé vyšetrenie,ale sa mi zdá ženy mam dosť veľké brucho.
Pri prvom mi bolo vidno až koncom 5 mesiaca.
Teraz nejako hneď aj mi je zle mám pocit plného brucha a prázdneho žalúdka musím jesť často.
Prvé tehotenstvo bol sen nič mi nebolo pribtalay som len 10 kg pri synovi.
Teraz to bude asi viac 😵💫.
Pri prvom tehu nebolo vidno do nejakeho 5-6 mesiaca. Pri druhom som mala tusim okolo 4-5m take brucho ako pri prvom tesne pred porodom. Telo si pamata. A to som ani pri jednom tehu nejak extra nepribrala, okolo 10kg
Ano aj mne bolo pri druhom skor vidno brucho aj som pribrala o 3kg viac.
Mala som ho skôr veľké a také ostalo potom bez zmeny viac mesiacov.
Asi si mala rovnako oslabené svaly, tak ti vypuklo hneď na začiatku - teraz ti tak ostane bez zmeny možno aj 1 trimester 🙂
@lenkakravcova ale aj viac jem🙈
Pri kazdom dalsom tehu mi vykuklo brusko skor. Ale v zavere boli vzdy rovnake.
Ja som jedla menej ale aj tak bolo brucho väčšie 😃 takže to asi máš jedno. Hlavne nech je bábo zdravé 🙂
@lenkakravcova áno to je jasne 💕
Ja som v 10tyzdni,cakam druhe babo a dost to je na mne vidiet.. Prve tehotenstvo som vsetkym aj blizkym oznamila na zaciatku 5.mesiaca s tym,ze este nebolo nic vidiet..teraz sa bojim niekomu ukazat, lebo som chcela pockat aspon do velkeho sona, ale brucho mam uz dost velke a to som pred 2 tyzdnami pozorovala len vecerz teraz uz aj rano
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
pri druhom mi tiež omnoho skôr vykuklo bruško... aj preto, že som nemala žiadne nevolnosti - žiadne počiatočné chudnutie. Pribrala som 11kg.
pri prvom som vracala kade som chodila... aj tak som pribrala 15 - 17 kg? skrátka dosť.