Ahojte aké krémiky ste použivali v tehotenstve na strie a tak .. ktoré boli podľa vás najúčinejšie ? 🙂 ďakujem 🙂
@olivia2001 Mne sa všetky urobili v 9mes.😢 A to som sa mastila kadecim aj priamo kremami proti stiam. Pribrala som 20kg, takže sa to odrazilo na koži, na konci to už nezvládla 😔
Ja mám v pláne objednať od Burt's bees - Mama bee. Ale pozdával sa mi aj od Zjaja, majú krémik od 4.tého mesiaca a potom aj po pôrode. No rátam s tým, že zázrak nebude nič. Mám suchší typ pokožky po mamine, takže rátam so striami. Ale nevadí, bude to spomienka ♥️
@lenkakravcova ja som probrala zatial iba 6kg tak hadam nebudem mat strie no
@olivia2001 To je super, držím prsty 🙂 ja sa toto svoje ďalšie tehotenstvo snažím krotiť s jedením.. 😂 Aby to nedopadlo rovnako ako minule.
ja pouzivam Sipkovy olej od Soaphorie, nemam ani jednu striu a rodim o necely mesiac 🙂
mandlovy olej co najvyssiej kvality. Odporucilo mi to viacero zien co ho pouzivali a nemaju po tehotenstve ziadne strie. Ja zatial nemam ani jednu v 7 mesiaci, dufam ze ani nebudu 🙂
Ja som začala hneď od 6tt a mala som Weleda olej a teraz mám Bi-oil, okrem toho sa mažem celá masným telovým mliekom 🙂
@lenkakravcova Dakujem no ja som prve 4mes chudla tak asi preto no 😀
Pribrala som 12 kg natierala som sa bioilom celé tehotenstvo a ani jedna stria a to sa mi ich v puberte urobilo požehnane tak som sa celkom obávala- takže ozaj len mastiť, masírovať, piť veľa vody a snažiť sa priberat pomaly a konstantne ak sa dá...
@lucka63 Mam Elasti-q a Mamazeit od babylove a ten Mamazeit mi viac vyhovuje a položka je z neho krásne vláčna. Som na konci 7meho mesiaca a mám tri strie, tie vyskočili nejako v 5tom mesiaci, keď mi narazovo veľmi vyskočili bruško. Uvidíme, čo to bude do konca... Mrzí ma, že som ten Mamazeit olej našla až nedávno.
Ja som pouzivala bioil a bola som spokojna, nemam ani jednu striu. Ku koncu som sa natierala kokosovym olejom ( uz sa mi neoplatilo kyljt dalsie balenie😂)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucka63 ja použivam olejček aviril a nemam ani jednu striu a to som v 8mesiaci 😊