Aké krémiky v tehotenstve?

lucka63
19. mar 2020

Ahojte aké krémiky ste použivali v tehotenstve na strie a tak .. ktoré boli podľa vás najúčinejšie ? 🙂 ďakujem 🙂

olivia2001
19. mar 2020

@lucka63 ja použivam olejček aviril a nemam ani jednu striu a to som v 8mesiaci 😊

miiriaam
19. mar 2020

@lucka63 vraj je dobry olejcek saloos 🙂

lenkakravcova
19. mar 2020

@olivia2001 Mne sa všetky urobili v 9mes.😢 A to som sa mastila kadecim aj priamo kremami proti stiam. Pribrala som 20kg, takže sa to odrazilo na koži, na konci to už nezvládla 😔

michaella24
19. mar 2020

Ja mám v pláne objednať od Burt's bees - Mama bee. Ale pozdával sa mi aj od Zjaja, majú krémik od 4.tého mesiaca a potom aj po pôrode. No rátam s tým, že zázrak nebude nič. Mám suchší typ pokožky po mamine, takže rátam so striami. Ale nevadí, bude to spomienka ♥️

olivia2001
19. mar 2020

@lenkakravcova ja som probrala zatial iba 6kg tak hadam nebudem mat strie no

lenkakravcova
19. mar 2020

@olivia2001 To je super, držím prsty 🙂 ja sa toto svoje ďalšie tehotenstvo snažím krotiť s jedením.. 😂 Aby to nedopadlo rovnako ako minule.

lucka_l
19. mar 2020

ja pouzivam Sipkovy olej od Soaphorie, nemam ani jednu striu a rodim o necely mesiac 🙂

ledgerka
19. mar 2020

mandlovy olej co najvyssiej kvality. Odporucilo mi to viacero zien co ho pouzivali a nemaju po tehotenstve ziadne strie. Ja zatial nemam ani jednu v 7 mesiaci, dufam ze ani nebudu 🙂

lusittagi
19. mar 2020

Ja som začala hneď od 6tt a mala som Weleda olej a teraz mám Bi-oil, okrem toho sa mažem celá masným telovým mliekom 🙂

olivia2001
19. mar 2020

@lenkakravcova Dakujem no ja som prve 4mes chudla tak asi preto no 😀

strapec
19. mar 2020

Pribrala som 12 kg natierala som sa bioilom celé tehotenstvo a ani jedna stria a to sa mi ich v puberte urobilo požehnane tak som sa celkom obávala- takže ozaj len mastiť, masírovať, piť veľa vody a snažiť sa priberat pomaly a konstantne ak sa dá...

mima172
19. mar 2020

@lucka63 Mam Elasti-q a Mamazeit od babylove a ten Mamazeit mi viac vyhovuje a položka je z neho krásne vláčna. Som na konci 7meho mesiaca a mám tri strie, tie vyskočili nejako v 5tom mesiaci, keď mi narazovo veľmi vyskočili bruško. Uvidíme, čo to bude do konca... Mrzí ma, že som ten Mamazeit olej našla až nedávno.

sofiia87
19. mar 2020

Ja som pouzivala bioil a bola som spokojna, nemam ani jednu striu. Ku koncu som sa natierala kokosovym olejom ( uz sa mi neoplatilo kyljt dalsie balenie😂)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre