Aké bolo veľké vaše bábätko v 10. týždni?

kathrin17
29. okt 2013

Ahojte baby prosim vas pekne....dnes som 9tt+2d som po KETe a dr mi dnes na kontrole povedal, ze babatko ma velkost 23mm a ze to zodpoveda 8tt+6d...povedal ale, ze je to ok.....ja mam vsak obavy.....poradte

iwesska
29. okt 2013

Vobec sa nestresuj velkostou babatka v tomto obdobi. Medzi tymi terminami co si uviedla nie je ziaden rozdiel - teda len 3 dni. Ja som mala na 2 sone taky isty a som uz v 16tt a babo je stale o tyzden dokonca vacsie. 3 dni je vo velkosti babatka zanedbatelny rozdiel. To sa riesi az keby bol rozdiel 2-3 tyzdne.

anabela2111
29. okt 2013

Ja som bola dnes na sone,som 9+0 a veľkosť bola 2,09 a vraj tiež v poriadku,neboj sa ,užívaj si to a ver lekárom 🙂

miilada
29. okt 2013

Inak nic v zlom, ale kazdy lekar ma asi prepoctovu tabulku z ineho zdroja (ta je zabudovana uz v softveri). Mne v 9+0 zmerali 2.4 cm a to vraj zodpovedalo 9+3, tak nechapem, preco 23 mm je o 4 dni menej u tvojho Dr. Aspon vidis, ze lekari medzi sebou sa nezhoduju. Keby si bola na sone u mojej lekarky, vyrata ti 9+2 🙂 Tu je link na "nejaku tabulku": http://www.baby2see.com/medical/charts.html. Vsimaj si gestation a CRL. Zjavne podla tejto tabulky z 23 mm na 24 mm babo narastie za ten 1 den - zhruba. Vela pohody prajem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre