Ahojte prosim Vas som 6+3 a dnes rano som bola u mojho gynekologa ktory este nezachytil akciu srdiecka.. ako ste to prosim mali vy? Kedy bola akcia zachytena? Som po MA a bojim sa ci sa to nezopakuje 😥
@1lea12345 to je este mooc skoro. Nestresuj. ;)
neboj sa a ešte počkaj 🙂
Ja som bola na prvom sone u oboch deti az v 12tom tyzdni. Tieto stresy som si usetrila. Ale zase rozumiem, ze ak ste mali MA, tak mozete byt nepokojna. Drzim palce.
@1lea12345 hlavne pokoj, nestresuj ešte je priskoro, objednaj sa o 2-3 týždne a uvidíš všetko bude ok. Ja som po MA a dnes 22tt. 🙂
@ericka_123 dakujem krasne za podporu 🙏
@1lea12345 nemáš za čo, hlavne buď kľudná a nenamáhaj sa veľmi. Ten strach nepominie ani keď začne biť srdiečko ver mi. Nám srdiečko bilo a prestalo a mala som MA. A v tomto tehotenstve som sa bála a modlila, aby sa to nezopakovalo. Som dnes v 22tt a stále sa bojím, ale verím, že to zvládneme do úspešného konca. 🙂 Držím palce nech je všetko v poriadku. ;)
@1lea12345 ahoj my sme mali srdiecko 6+4 ale nechcem ta tym stresovat kazda to ma inak. Drzim palce
@1lea12345 ahoj neboj nič ja som po 2 potratoch a ked som tento rok otehotnela tiež som mala tieto obavy ako ty a neverila som tomu malemu že to dá a to už som 33 tt. Tiež mám syndróm lepivých doštičiek na čo prišli až po 2 MA...užívam anopirin plus pichám inekcie. Dr. sa vyjadril že bez liečby by sa to stalo znova. Ale k veci, nám ❤️ potvrdil v 7 tt. Držím palce a ver že bábo to dá a o chvíľu to ❤️bude biť. Dúfam, že Ťa sleduje aj hematológ, chodím každý mesiac na odbery krvi a sledujú zrážanlivosť, takže to určite netreba podceniť!!! Drž sa💪.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@1lea12345 u nas zachytil v 9tt, ja by som este pockala. Nestresuj sa hlavne. Tiez som sa velmi bala, ale babatko bolo zdrave a je zdrava dodnes.