Ahojte, chcela by som sa s vami poradit. Poslednu MS som mala 24.3.takze teraz by som mala byt cca 8tt. 3.5. Som bola pri dr a na usg bolo vidno gestacny vak, dr. hovorila, ze 4tt. Teraz som bola Stvrtok 19.5. a dr povedala, ze to neni podla menstruacie, ze to vyzera na 6tt, nevidela akciu plodu, ale povedala, ze vsetko ostatne tam je v poriadku. Mam strach kvoli tomu, ze nesedia tt a ani nebolo vidno srdiecko. Mate niekto s tymto skusenosti? Dakujem.
@kika109 ja som teraz na tom tak … na kontrole som bola tiež 3.5. mala som byt nejaký 8+0 a podľa sona som bola len 6+1tt ale babo tam bolo a srdce mu bilo takže doktorka skonštatovala že posunutá ovulacia + moje cykly sú take že 32-35 dni ako kedy 🤷♀️ Uvidíme držme si palce 🤞 najbližšiu kontrolu mám až 8.6.
@kika109 ak sa plod zvacsil tak tak vyzera byt na dobrej ceste. Asi este musis chvilku vydrzat ci akcia nabehne. Drzim palce aby ano.
@selena_luna dakujem, snad by si mala pravdu.
@kika109 viem co prezivas, tiez som cakala na akciu, u mna zial marne. Ale po par mesiacoch uz ine srdiecko buchalo. ❤ Tak drzim palce nech bucha aj tebe.
@selena_luna tak to ti gratulujem 🤗 po kolkych mesiacoch sa ti podarilo znova otehotniet?
@kika109 po 4 🙂 po 3 sme sa zacali snazit.
Ked ti dnes vzala hcg tak nech ti vezme o 2 dni kontrolne. V pripade ze by nebola akcia hcg zacne klesat. Aj takto sa to da zistit. Nemusi ta stale kukat. Ak hcg rastie ide o prosperujuce tehotenstvo. Hcg nikdy nesmie klesnut vzdy musi len stupat. Drzim ti palce 🙂
No takze vysledok hcg zodpoveda tyzdnu tehotenstva, ale dr povedala, ze ju zaujima skor ten dalsi usg. Tak uz len cakat
Moje tehotenstvo skoncilo MA, zajtra mam zakrok. Drzte sa zienky
@kika109 velmi ma to mrzi. Drz sa a ver ze bude lepsie.
Ak ti vychadzalo 8tt podla cyklu a ziadny pokrok akcia a velkost plodu 6tt to bolo dost pravdepodobne ze to skonci MA. Aj ja som tak mala v januari. 8tt a ziadna akcia plody nezodpovedali 8tt par dni na to sa rozbehlo krvacanie a bolo po vsetkom. Drz sa nabuduce to uz vynde. Prajem ti skore uzdravenie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kika109 mavas pravidelne menzes? Lebo je to veľký rozdiel,keď máš byť v 8 a si v 6. Ale zas,ak embryo narástlo za dva týždne o dva týždne,tak potom bola pravdepodobne ovulácia posunutá. Na kedy si znova objednaná?