Ahojte, chcela by som sa s vami poradit. Poslednu MS som mala 24.3.takze teraz by som mala byt cca 8tt. 3.5. Som bola pri dr a na usg bolo vidno gestacny vak, dr. hovorila, ze 4tt. Teraz som bola Stvrtok 19.5. a dr povedala, ze to neni podla menstruacie, ze to vyzera na 6tt, nevidela akciu plodu, ale povedala, ze vsetko ostatne tam je v poriadku. Mam strach kvoli tomu, ze nesedia tt a ani nebolo vidno srdiecko. Mate niekto s tymto skusenosti? Dakujem.
@kika109 ja som teraz na tom tak … na kontrole som bola tiež 3.5. mala som byt nejaký 8+0 a podľa sona som bola len 6+1tt ale babo tam bolo a srdce mu bilo takže doktorka skonštatovala že posunutá ovulacia + moje cykly sú take že 32-35 dni ako kedy ♀️ Uvidíme držme si palce
najbližšiu kontrolu mám až 8.6.
@kika109 ak sa plod zvacsil tak tak vyzera byt na dobrej ceste. Asi este musis chvilku vydrzat ci akcia nabehne. Drzim palce aby ano.
@selena_luna dakujem, snad by si mala pravdu.
@kika109 viem co prezivas, tiez som cakala na akciu, u mna zial marne. Ale po par mesiacoch uz ine srdiecko buchalo. Tak drzim palce nech bucha aj tebe.
@selena_luna tak to ti gratulujem po kolkych mesiacoch sa ti podarilo znova otehotniet?
@kika109 po 4 po 3 sme sa zacali snazit.
Ked ti dnes vzala hcg tak nech ti vezme o 2 dni kontrolne. V pripade ze by nebola akcia hcg zacne klesat. Aj takto sa to da zistit. Nemusi ta stale kukat. Ak hcg rastie ide o prosperujuce tehotenstvo. Hcg nikdy nesmie klesnut vzdy musi len stupat. Drzim ti palce
No takze vysledok hcg zodpoveda tyzdnu tehotenstva, ale dr povedala, ze ju zaujima skor ten dalsi usg. Tak uz len cakat
Moje tehotenstvo skoncilo MA, zajtra mam zakrok. Drzte sa zienky
@kika109 velmi ma to mrzi. Drz sa a ver ze bude lepsie.
Ak ti vychadzalo 8tt podla cyklu a ziadny pokrok akcia a velkost plodu 6tt to bolo dost pravdepodobne ze to skonci MA. Aj ja som tak mala v januari. 8tt a ziadna akcia plody nezodpovedali 8tt par dni na to sa rozbehlo krvacanie a bolo po vsetkom. Drz sa nabuduce to uz vynde. Prajem ti skore uzdravenie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kika109 mavas pravidelne menzes? Lebo je to veľký rozdiel,keď máš byť v 8 a si v 6. Ale zas,ak embryo narástlo za dva týždne o dva týždne,tak potom bola pravdepodobne ovulácia posunutá. Na kedy si znova objednaná?