Aká by mala byť primeraná veľkosť plodu v 9. týždni?

00iva00
5. jún 2014

Dnes sme boli na prvej kontrole, kedze nas tak lekar objednal...Malinkemu uz bolo pekne vidno ako bije srdiecko, no lekar sa nevyjadril k jeho velkost..povedal len ze je velke 1,65 cm...takze neviem ci je to dobre alebo zle...kedze stichol :( ..

jellinga
5. jún 2014

Je to akurat, ja som bola na konci 8 tt a mali sme 1,45cm, takze ziadny strach, fazulka je urcite v poriadku. 😉

habibi78
5. jún 2014

Jeziiiiis nemam problém, vyrobim problém??? A co mal lekár robit salto od radosti?? Vsetko je ok, ideálna veľkosť plodu neexistuje.

nivi
5. jún 2014

je to uplne v pohode. nemusis sa obavat. a nabuduce sa ho kludne opytaj ak ti nieje nieco jasne.

lamadea
5. jún 2014

Suhlasim so ženami 🙂 ja som v 8 týždni a malinké ma 1,5cm :D .... To tvoje je úúúúplne v poriadku 😉, nemáš sa čoho obávať a ako už bolo napísané, ak máš nejaké otázky, hneď sa pýtaj lekára, budeš spokojnejšia 🙂 NO stress, pekne rastiete 🙂

polariso
6. jún 2014

No ja som v 8tt 6d mala fazuľku veľkú 2.17 cm, ale je to určite individuálne. Aj srdiečko nám bilo ako zvon 170 malo tep, ale asi bolo zostresované zo mňa, som bola nervózna či je všetko v poriadku.

lucy2525
23. jún 2014

ja som v 9 tt a bábo má 2,34 cm

lucinkab
23. jún 2014

mne celý čas vraveli že je malinka a ma velmi dlhe nohy o 2 tt dopredu 🙂 a nakoniec mala malinka 53cm (bezne miery su 48-52cm) a 3470g 🙂

nikaferko
6. aug 2014

ja som v 8tt 1,71cm 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre