ahojte baby ,aj vy mate zly spanok ? bo poobede pospim s malou aj na 3 hodky ale vecer bud neda sa mi zaspat vobec abo zaspim a sa zobudim a uz nemozem zaspat :(
Počas tehotenstva som spávala veľmi zle, celé noci som presedela pri krížovkách, bo v posteli sa mi nedalo ani ležať, bolo to príšerné. Bola som veľmi unavená a ani cez deň som si nevedela pospať. A keď sa narodil malý, ani nehovorím... Skús, ako ti radí gerci90 a uvidíš. Lebo ak poobede spíš naozaj tie 3 hodiny, tak by som sa nečudovala, že v noci sa ti nedá. 🙂
to ako ja 🙂
Odkedy sa viac hybem, spavam vynikajuco.
Ja som v druhom tehu spavala aj doobedu aj poobede ako babatko 😀 Myslim,ze to bude hormonami,skus si dat vecer teple mliecko alebo nejaky fajny cajik medovku trebars na upokojenie.
🙂tak ked poobede spis 3hodky tak co sa cudujes?ja som ako tehotna nespala takmer vobec, ze tehotenstka unava, co to je????ani pocas dna, vecer som isla spavat okolo 21:30 aj to len preto lebo manzel....do 23 som sa v postely len prehadzovala, tak som zacala citat knihu cca do 24, potom som ,,spala,, do 2-3, znova som musela citat aspon hodinu...5:30-6 vstaval muz do roboty, ja samozrejme s nim...potom som si este lahla do tej 7:30 a ficala som cely den...cize, v tehotenstve sa mi TOTAL posral spanok a teraz mam 4mes. babo a som grogy....ci mala spi, alebo nie, ja nedrychmem a som permanentne unavena! aj ked mala bola na noc u mami lebo som uz fakt nevladala, tak reku prespim sa (nekojim), tak som spala na hovno, ja to ani spankom nenazyvam, skor len takym driemanim...ale toto budu asi hormony. no v tvojom pripade je to fakt ten poobedny spanok🙂
Tak ja davam otazku: co s tym?ako zlepsit spanok?lebo uz niekedy vazne padam na nos....
v prvom trimestri som tiez zle spavala...teraz mam skor problem zobudit sa 🙂
Skús večer pred spaním, ak sa dá, si urobiť prechádzku. Nemám to z vlastnej skúsenosti, ale čítala som a verím, že to funguje. 🙂 No a samozrejme tie 3 hodiny poobedného spánku sú zrejme veľa pre Teba. Zdriemni si tak 20 minút, ono to vari postačí. No a ako písala popelka5000, tak piť čajík z medovky, ale nie tesne pred spaním, lebo nočný výlet na WC by Ti tiež asi k spánku nepomohol. 🙂
ja tiez nespavam, ale ja nespim ani cez den 😅
ja uzivam aai vsetky ukludnujice caje; prestala som pit kavu, vecer sa neprejedam, vetram .... a nic. su noci kedy zaspim o piatej nad ranom na dve hodky :( som zvedava do kedy?
Som v 12 tt a tiez sa v noci budim, alebo sa zobudim nadranom a uz sa mi neda zaspat. Cez den nespavam vobec. Mozno 3 krat pri TV som zadriemala na 20 minut. Pred otehotnenim som s tym vobec nemaval problem.
ja zas v noci nemôžem spávať pre hlad ale príšerný .... večer sa normálne najem ale v noci sa budím na hrozný hlad ako kedy som nejedla dva dni
Ja zasa idem spat o cca. 20:30 hod. a o 02:00 sa zobudim uplne cerstva a som hore do cca. 05:00 hod. Do prace vstavam okolo 05:45. Ten moj pracovny vykon pocas dna si asi viete predstavit 🙂
no, ja som fakt dlho po tehotenstve ci zvykani si na babo ale tiez mam teraz problem so sponakom. poobede by som spala aj pol dna, ale vecer nic. lahnem a rozmyslam nad vsetkym co sa len da...ci je to skola, ci mala, ci priprava svadby, ci povinnosti na dalsi den, proste vsetko ine ma zaujima ako spanok. musim fakt priznat ked cvicim tak je to lepsie... tabletkami na spanie sa dopovat nechcem tak len polyhujem v posteli a proste cakam kym to pride 😠 😠 😠
Ahojte dievčence, tak sa pridám ku vám sovičkám, tiež mám tento problém už poriadne dlho. Kým som mala len staršiu dcérku, ktorá chodila spať ako švajčiarske hodinky, večer som v posteli čítala knihy a dačo som si pospala. Už aj vtedy som sa zvykla budiť, ale zapla som si stolnú lampu a zas som len čítala. Teraz odkedy máme aj druhú dcérku, čo je už rok aj pol, zaspávam unavená, ale po 2 hodinách sa zobudím a tiež sa prevaľujem v posteli. Potom ledva zaspím, zobudí sa maličká, lebo sa jej dačo snívalo, ešteže staršia spí ako poleno :D Tiež nechcem brať nijaké tabletky, ale niekedy mi napadne si urobiť mätový čaj, vtedy je to lepšie 🙂 ale neviem skutočne z čoho máme tú nespavosť..... asi by mi tiež chýbal pohyb, lebo aj keď sa cez deň unavíme, aktívny pohyb to predsa len nie je 🙂
Som v 13tt, ale odkedy som otehotnela, vždy sa v noci niekoľko krát budím. Buď sa mi chce na záchod, som smädná, nedá sa mi dýchať alebo len tak.... Musím si pustiť seriál na zaspatie a zachvíľku opäť spím. Ale inak spím veľa, len sa budím. Spím veľa aj cez deň (viac ako tvoje 3 hodiny) a okolo 20:00 ma už znova láme do postele. Takže už každého indi-vindy 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Niekde som čitala že dospelí by nemal poobede spavať max,si pol hodinu odpočinuť..dieťa je samozrejme iné jeho oragnizmus si vyžaduje aj poobede pospinkať..možno je to tym že poobede spavaš,alebo tehotenstvom aj vtedy zvykne byt nespavosť,alebo potom iná zdravotna či psychicka porucha..skus si poobede nelahnuť a uvidis aka bude noc...