Som v prvom trimestri a myslím iba na jedlo. To som pred otehotnením fakt nemala. Je niektorá z vás na tom podobne?
@pupavienocka v prvom som nemala vobec chut do jedla ale teraz...fuuuuuuuuuu....prekladam jedno cez druhe ked na mna dojde zravost,korbaciky s malinovym dzusom,za tym kysle jojo rybicky a hned potom chlieb s maslomoravskou slaninou a kapiou.Toto cele bola konkretne moja vecera vcerajsia 😉 Len si to uzivaj 😀
chichi. Tak dík za odpoveď
Jasne, zjedla som 2 pizze naraz a zachvilu som bola zase hladna, ale ak ta mozem potesit, uz mi to ostalo, beham okolo 2 deti a akosi som stale hladna, je to uz ine pri detoch, rozhodne si dopraj dobre jedlo 😉
Papam nonstop 🙂
a keď nechcem priberať, čo mám robiť, keď mi tak jesť chutí. Bojím sa aká tučná budem o pár mesiacov, a či potom po pôrode pôjdu tie kilá ľahko dolu.
@pupavienocka ved jedz zdravo,kompenzuj tie chutky so zeleninkou...a troska sa aj hyb ak mozes
Ano 😅 pamatám ešte som nedojedla a už som rozmýšlala čo budem jesť potom 😉
ano, ja som jedla viac ako jem ked nie som tehotna a bola som si toho vedoma...preto mam este kila navyse.....neviem preco....ono to je nejako psychikoou, ze vo vnutri vies, ze mozes lebo si tehotna a tie mozu🙂 asi...alebo tym, ze mas po jedle pachut, ktoru potrebujes zajest...a to tiez zajest a to tiez zajest a tak dalej....
@pupavienocka ja som pazrava nebola a ani nie som aj napriek tomu priberam jak svina
@pupavienocka ale zas ja som pazrava a nepribrala some ste nic
ja som bola zavisla na sladkom..a jedla som toho fakt vela
Ja som tiez bola zavisla od sladkého,jedla by som ho od rana do vecera...potom mi v prvom tehu zistili tehu cukrovku a sladke dni skončili,ale na nieco to bolo dobre,přibrala som iba 5kg a po porode som mala menej ako pred tehu...pri druhom som tiez mala sladke dni,tehu cukrovka ku podivu nebola, přibrala som 14kg a po porode islo 10kg hned dole...len si davaj pozor na váhu,nie je dobre sa prezierat,nie je to dobre ani pre teba ani pre babo...skus jest s rozumom a zdravo,koli babatku... Tým ale nechcem povedat aby si prestala jest🙂🙂🙂a kolko si doteraz pribrala?
@pupavienocka ja som bola taka pazrava, ze mi uz snubenec zakazoval jest, a hlavne sladke. tak som to robila potajme. mala som skryte zasoby. je to chore, ale mala som akosi zahmlenu mysel vtedy a vobec som si neuvedomovala ze sa spravam ako deticky :D a potom sa to na mojej vahe aj pekkne odzrkadlilo pribrala som 25 kg. a schudla som ich za 5 mesiacov, ale bolo velmi tazke sa vratit na zeleninku a ovocie :]
A ja sa práve teším, keď budem v tomto štádiu aj ja, lebo je to krásne, keď si človek môže vychutnať jedlo 🙂 . Zatiaľ trpím stále nechutenstvom a už mi to ide na nervy, aj ten obed mám problém navariť! V prvom tehotenstve mi vôbec nebolo zle a chutilo mi hneď od začiatku všetko okrem plesnivých syrov a kávy a kurnik šopa, aj tak som mala atrofické dieťa. Teraz, keď ma to prejde, budem jesť všetko čo mi bude chutiť a koľko mi bude chutiť a dúfam sa mi tentokrát narodí malý zdravý macek 🙂
😀 😀 😀 tak ja som mala aj pri prvom tehu aj teraz najprv hrozne nevolnosti a ked pominuli, tak hor sa na sladkosti, ktore som dovtedy vobec nemusela, okrem zmrzliny, tu som si dopriala vela a casto. ale teraz!!! secko!!!! predtym som zjedla tak mozno 3 cokolady za rok a teraz za tyzden 😎 vyzieram secko! aj muzovym detom som zbastila nemilosrdne mikulasov! muzovi narodeninove bonboniery tiez! ovocie, stiplave, sladke, slane... v jednom mesiaci som pribrala 4,5kg, co uz bolo tak naraz dost. na chvilku som sa ukludnila a teraz sa mi striedaju nalady, ze raz som ok a potom to zasa pride. ale aspon ne tak masivne a stale 😝 uplne sa vystupnovala moja zavislost na zmrzke. vzdy ked si berem v obchode nanuk, zdvorilo sa spytam muza, ci mu vezmem tiez. on vzdy povie nie, vezme si radsej pivo 🙂 a ja si vezmem nanuk aj zanho 😕 po ceste domov mi samozrejme uz nic neostane. a prave popijam pomalicky aj to muzove pivko 😵 😵 😵 takze nic si z toho nerob, hlavne nech si neni extrem potom, ale uvedom si, ze kedy si to mozes tak beztrestne dovolit, ak nie teraz 😉
nie, ja som sa do polovice piateho mesiace denne viac krát rozprávala s WC misou...veľa som toho do seba nedostala, a keď aj, tak v sebe neudržala, pri druhom dokonca ani vodu 😝 Ale pretože som šikulka, do pôrodu som to vždy na vyše desať kg plus vytiahla 😀 😀 😀 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
a keď sa dobre najem, grgám ako prasiatko🙂