Aj vy ste boli v tehotenstve také pažravé?

pupavienocka
15. máj 2013

Som v prvom trimestri a myslím iba na jedlo. To som pred otehotnením fakt nemala. Je niektorá z vás na tom podobne?

pupavienocka
autor
15. máj 2013

a keď sa dobre najem, grgám ako prasiatko🙂

trish31
15. máj 2013

@pupavienocka v prvom som nemala vobec chut do jedla ale teraz...fuuuuuuuuuu....prekladam jedno cez druhe ked na mna dojde zravost,korbaciky s malinovym dzusom,za tym kysle jojo rybicky a hned potom chlieb s maslomoravskou slaninou a kapiou.Toto cele bola konkretne moja vecera vcerajsia 😉 Len si to uzivaj 😀

pupavienocka
autor
15. máj 2013

chichi. Tak dík za odpoveď

lenusiatko
15. máj 2013

Jasne, zjedla som 2 pizze naraz a zachvilu som bola zase hladna, ale ak ta mozem potesit, uz mi to ostalo, beham okolo 2 deti a akosi som stale hladna, je to uz ine pri detoch, rozhodne si dopraj dobre jedlo 😉

marulka83
15. máj 2013

Papam nonstop 🙂

pupavienocka
autor
15. máj 2013

a keď nechcem priberať, čo mám robiť, keď mi tak jesť chutí. Bojím sa aká tučná budem o pár mesiacov, a či potom po pôrode pôjdu tie kilá ľahko dolu.

trish31
15. máj 2013

@pupavienocka ved jedz zdravo,kompenzuj tie chutky so zeleninkou...a troska sa aj hyb ak mozes

chymenitta33
15. máj 2013

Ano 😅 pamatám ešte som nedojedla a už som rozmýšlala čo budem jesť potom 😉

usiko
15. máj 2013

ano, ja som jedla viac ako jem ked nie som tehotna a bola som si toho vedoma...preto mam este kila navyse.....neviem preco....ono to je nejako psychikoou, ze vo vnutri vies, ze mozes lebo si tehotna a tie mozu🙂 asi...alebo tym, ze mas po jedle pachut, ktoru potrebujes zajest...a to tiez zajest a to tiez zajest a tak dalej....

pingu1
15. máj 2013

@pupavienocka ja som pazrava nebola a ani nie som aj napriek tomu priberam jak svina

trish31
15. máj 2013

@pupavienocka ale zas ja som pazrava a nepribrala some ste nic

bonnie1
15. máj 2013

ja som bola zavisla na sladkom..a jedla som toho fakt vela

alka127
15. máj 2013

Ja som tiez bola zavisla od sladkého,jedla by som ho od rana do vecera...potom mi v prvom tehu zistili tehu cukrovku a sladke dni skončili,ale na nieco to bolo dobre,přibrala som iba 5kg a po porode som mala menej ako pred tehu...pri druhom som tiez mala sladke dni,tehu cukrovka ku podivu nebola, přibrala som 14kg a po porode islo 10kg hned dole...len si davaj pozor na váhu,nie je dobre sa prezierat,nie je to dobre ani pre teba ani pre babo...skus jest s rozumom a zdravo,koli babatku... Tým ale nechcem povedat aby si prestala jest🙂🙂🙂a kolko si doteraz pribrala?

barbs24
15. máj 2013

@pupavienocka ja som bola taka pazrava, ze mi uz snubenec zakazoval jest, a hlavne sladke. tak som to robila potajme. mala som skryte zasoby. je to chore, ale mala som akosi zahmlenu mysel vtedy a vobec som si neuvedomovala ze sa spravam ako deticky :D a potom sa to na mojej vahe aj pekkne odzrkadlilo pribrala som 25 kg. a schudla som ich za 5 mesiacov, ale bolo velmi tazke sa vratit na zeleninku a ovocie :]

penelope999
15. máj 2013

A ja sa práve teším, keď budem v tomto štádiu aj ja, lebo je to krásne, keď si človek môže vychutnať jedlo 🙂 . Zatiaľ trpím stále nechutenstvom a už mi to ide na nervy, aj ten obed mám problém navariť! V prvom tehotenstve mi vôbec nebolo zle a chutilo mi hneď od začiatku všetko okrem plesnivých syrov a kávy a kurnik šopa, aj tak som mala atrofické dieťa. Teraz, keď ma to prejde, budem jesť všetko čo mi bude chutiť a koľko mi bude chutiť a dúfam sa mi tentokrát narodí malý zdravý macek 🙂

chikitka
16. máj 2013

😀 😀 😀 tak ja som mala aj pri prvom tehu aj teraz najprv hrozne nevolnosti a ked pominuli, tak hor sa na sladkosti, ktore som dovtedy vobec nemusela, okrem zmrzliny, tu som si dopriala vela a casto. ale teraz!!! secko!!!! predtym som zjedla tak mozno 3 cokolady za rok a teraz za tyzden 😎 vyzieram secko! aj muzovym detom som zbastila nemilosrdne mikulasov! muzovi narodeninove bonboniery tiez! ovocie, stiplave, sladke, slane... v jednom mesiaci som pribrala 4,5kg, co uz bolo tak naraz dost. na chvilku som sa ukludnila a teraz sa mi striedaju nalady, ze raz som ok a potom to zasa pride. ale aspon ne tak masivne a stale 😝 uplne sa vystupnovala moja zavislost na zmrzke. vzdy ked si berem v obchode nanuk, zdvorilo sa spytam muza, ci mu vezmem tiez. on vzdy povie nie, vezme si radsej pivo 🙂 a ja si vezmem nanuk aj zanho 😕 po ceste domov mi samozrejme uz nic neostane. a prave popijam pomalicky aj to muzove pivko 😵 😵 😵 takze nic si z toho nerob, hlavne nech si neni extrem potom, ale uvedom si, ze kedy si to mozes tak beztrestne dovolit, ak nie teraz 😉

mamavera
16. máj 2013

nie, ja som sa do polovice piateho mesiace denne viac krát rozprávala s WC misou...veľa som toho do seba nedostala, a keď aj, tak v sebe neudržala, pri druhom dokonca ani vodu 😝 Ale pretože som šikulka, do pôrodu som to vždy na vyše desať kg plus vytiahla 😀 😀 😀 😀

chikitka
16. máj 2013

@mamavera asi tak, wc misa najlepsia kamoska... uz sme sa nastastie rozkamaratili, bola majetnicka - chcela ma len pre seba... 😀 teraz sa kamosim s chladnickou a spajzou, v cukrarni ma maju tiez radi...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre