Ahojte baby, chcem sa poradit. V aprili som zostala tehotna, mesiac nato som chytila silnu chripku, horucky, a plne usta aft. O male som prisla.
Vcera som si robila zase tehot. Test a vysiel pozitivny. Do rana sa mi na perach zase urobil aft ako v prvom pripade. Bojim sa zase aby sa nezopakovalo to iste. Prosim mate tu niektora s tym skusenost? Z coho to moze byt sposobene? Dakujem!
Ahoj...viem ze sa to tazko hovori ale klud...ja som alergicka na laktozu a ked nieco mliecne zjem hned mam afty, alebo ked mam oslabenu imunitu, ked som ostala druhy krat tehu/ teraz som 12 tt/ hned sa mi urobilo niekolko v ustach a momentalne mam 2 velke / pery ako kacica😂/ skusala som totizto syry a mlieko/....aj v prvom tehu som mavala afty a mam zdraveho 2 rocneho chlapceka 😀...v prvom tehu sa mi akosi stratila alergia na laktozu tak skusam aj teraz, ale teda zatial nic moc 😕 ...nedavaj si na to nic, musis to pretrpiet, ani v lekarni mi na to nic nevedeli odporucit...
aftami sa prejavuje znizena imunita. tak jedine popracovat na imunite. a afty sa relativne rychlo preliecia, ked si ich budes potierat propolisom.
Zato sa pytam ci nemate nejaku skusenost ze vzdy ked zostanem tehu mi vyrazi chripka ... som z toho nanervy neviem co robit. Pojdem asi ozaj k lekarovi
@wiwihc Radsej to ries s lekarom, ked uz si si raz takou vecou presla. Ja som mala afty a lekar mi dal iba nejake cmulacie tablety a uz je to v pohode zmyslo to, ked som ostala tehu mala som oslabenu imunitu, tak asi preto sa mi afty spravili. Drzim palce nech to dobre dopadne a diatatko stastne vynosis 🙂😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@wiwihc to musi byt nejaky virus, treba ist hned k doktorovi, nech ti da aspon dupaston a treba to riesit cim skor aby sa predislo opat tomu istemu, drzim palce.