9. týždeň tehotenstva

zzzzza
21. okt 2024

Ahojte, v 9. týždni tehotenstva som mala také nechutenstvo a nevoľnosti, že som veľmi málo jedla, chlieb, zeleninový šalát, ovocie, žiaden teplý obed ani večera. Teraz som v 10. týždni a chutí mi až veľmi, dnes som mala 2 teplé jedlá. Mohla som dieťatku nejako ublížiť, podvyživiť? Ešte dodám, že tehotenstvo som začínala s nadváhou, čiže tukových zásob mám dosť 🙂 ďakujem

rebi789
21. okt 2024

@zzzzza určite si mu neublížila, je to normalne

kiki68
21. okt 2024

@zzzzza ale kdeze, to dozenies lavou zadnou

basska_b
21. okt 2024

Ja som nic nejedla cely prvy trimester, este som aj schudla, kamoska cely 1. trimester prevracala a decka mali 4.5kg

anavixy
21. okt 2024

Jasne, ze nie. Podvyzivit v 9tt urcite nie, dieta nerastie podla toho kolko jes ty a ani pocet “teplych jedal” nemusis riesit. Jedz zdravo, vyvazene, tak aby si ty mala dostatok zivin, dieta si ich vezme aj na ukor teba.

janulka155
21. okt 2024

Ahoj určite nie ja som 4 mesiace nejedla za deň max jogurt a pól chleba. Schudla som 14 kg a malú mám zdravú a narodila sa skoro 4kg a 51 cm 😅

really8
21. okt 2024

Dietatu neublizis. Je to taky maly parazit co si z teba zoberie vsetko co potrebuje bez ohladu na to kolko ostane tebe.”

ronie338
22. okt 2024

Pri prvom som mala také nevoľnosti ze som schudla 14 kíl. Mala som z čoho. Moja sestra pri oboch tehotenstvach dala dole aspoň 12 kíl. Deti sú úplne zdrave a zjedia všetko čo nezje ich. Aj v poradni vždy počas tehu pekne priberal. Malý sa narodil mal 3,5 kila. Sestra rodila skôr a obe mali 2,8 kila.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre