Ahojte, v 9. týždni tehotenstva som mala také nechutenstvo a nevoľnosti, že som veľmi málo jedla, chlieb, zeleninový šalát, ovocie, žiaden teplý obed ani večera. Teraz som v 10. týždni a chutí mi až veľmi, dnes som mala 2 teplé jedlá. Mohla som dieťatku nejako ublížiť, podvyživiť? Ešte dodám, že tehotenstvo som začínala s nadváhou, čiže tukových zásob mám dosť 🙂 ďakujem
Ja som nic nejedla cely prvy trimester, este som aj schudla, kamoska cely 1. trimester prevracala a decka mali 4.5kg
Jasne, ze nie. Podvyzivit v 9tt urcite nie, dieta nerastie podla toho kolko jes ty a ani pocet “teplych jedal” nemusis riesit. Jedz zdravo, vyvazene, tak aby si ty mala dostatok zivin, dieta si ich vezme aj na ukor teba.
Ahoj určite nie ja som 4 mesiace nejedla za deň max jogurt a pól chleba. Schudla som 14 kg a malú mám zdravú a narodila sa skoro 4kg a 51 cm 😅
Dietatu neublizis. Je to taky maly parazit co si z teba zoberie vsetko co potrebuje bez ohladu na to kolko ostane tebe.”
Pri prvom som mala také nevoľnosti ze som schudla 14 kíl. Mala som z čoho. Moja sestra pri oboch tehotenstvach dala dole aspoň 12 kíl. Deti sú úplne zdrave a zjedia všetko čo nezje ich. Aj v poradni vždy počas tehu pekne priberal. Malý sa narodil mal 3,5 kila. Sestra rodila skôr a obe mali 2,8 kila.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zzzzza určite si mu neublížila, je to normalne