Ahoj mala by som byť podľa menzes 7plus4 a včera na usg ukázalo rozmer že som 6plus 0 to znamená ze o 11 dní menšie, srdiečko bilo, ale menzes mam presne aj ovulaciu možno jeden dva dni, dr povedala ze to nevadí ale ja nemám z toho dobrý pocit mali ste to niekto??
@soni111 kvoli comu nemas dobry pocit? zalezi, ako bude babatko rast a aj podla toho sa moze este v priebehu upravit datum a vsetko. takze nestresuj zbytocne 🙂
@soni111 neviem ,prečo také ostré komentáre, lebo ja som zažila to isté. Samozrejme, že začiatky tehotenstva sú 50 na 50, ale každá odchýlka spôsobí neistotu
Ovulacia je jedna vec,ale proces oplodnenia a uhniezdenie moze byt niekedy aj cca 7 dni,takze zatial to ber s usmevom srdiecko bije to je dolezite
Ak by Ti spravil druhy lekar uzv mozno by tam bol uplny iny rozdiel,uvidis ako bue sediet uzv z cca 12 tyzdna,drzim palce
@marhulka13 a ako to dopadlo ?
@soni111 jo u mňa v 13 tt prestalo bit srdiečko, veľkosťou zodpovedalo už iba 10 tt. Ale veľmi ti držím palce, nech to všetko dobre dopadne. Ak budeš chcieť, potom sem napis
Každá to máme ináč. 2 tehotenstva som mala ukážkové všetko sedelo ako málo . 3 však rozdielne v 7+ niečo mi povedal že som 6+ niečo. Kontrola o týždeň a stále som bola 6+ niečo rozdiel bol 5 dní od ultrazvuku ktorý bol 7 dní . Ale srdiečko bolo vidieť . No 12 tt som šla na pohotovosť so špinenim a už tam nebolo z maličkého vôbec nič
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@soni111 mala si posunutu ovulaciu, vajíčko by tak dlho nečakalo na spermie. Zatiaľ bud kľudná, že je všetko ok.