Ahojte, prosim Vas zienky o radu. Poslednu Ms som mala 26.9. u DR. Som bola 7.11. bolo vidno len malu dutinku.Dnes som bola na kontrolne sono a bola len dutinka so zltkovym vakom, ale ziadny plod..Podla Dr.som dnes v 7 t. velmi sa bojim mam ist znovu vo stvrtok...Myslite ze to je zle vyratane, alebo sa to memusi vyvijat? Dakujem vsetky o radu.
Mne v 8tt videla len tercik, nic viac....srdiecko az v 10tt...zrejme prislo k oplodneniu v inom case, ako to oni rataju, zato ten posun
@gunzburg neboj bude to dobre, hlavne mysli pozitívne. 🙂
@gunzburg ahoj , nabuduce uz bude vidiet, uvidis. Je tu taka diskusia , precitaj si;) https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/je-vidno-zltkovy-vak-a-plod-nie-co-to-znamena/
Ahoj, ja som mala poslednu MS 22.9.2019. V 6tt+3 bolo vidno 10mm vacok a plod zatial bez akcie srdiecka. Zajtra mam ist po dvoch tyzdnoch na kontrolu. Kedze mi vymizli setky tehu priznaky, viem, co mam ocakavat :(
Nestrachuj sa zbytocne, ja som sla ku dr v 8 tt {dobre bolo vyratane vsetko) a tiez bolo vidno len zltkovy vak a nic ine, tiez som googlila a citala kadeco, strachovala sa... a na najblizsej poradni uz bolo aj srdiecko. zbytocne uplne zbytocne sa bojis, dobre bude.
Bábätká sú tak malé, že keď si to vezmes že hľadajú takú malú bodku v kope toľkých buniek, tkanív a orgánov, tak sa tým vôbec netráp.
Často nič nevidia a je všetko ok.
Ja som dokonca mala problémy, v 6+4 nič nevideli, už má pripravovali psychicky na najhoršie a o týždeň srdiečko bilo.
@lavanilla Mne sa tiez okolo 7-8tt ulavilo a mala som pocit ze som prisla o priznaky. Som v 20tt 🙂
@sonnenshein joj, tak by som bola rada, keby si mala pravdu. Ale dnes idem z kontrolneho sona. Vo vaku stale nic ;( endometrium vysoke. Moje telo si stale mysli, ze je tehu a nie je.
@lavanilla Zvlastne.... Asi by som v tomto stadiu uz isla na pohotovost do nemocky, nech sa na Teba pozrie este niekto iny s mozno kvalitnejsim usg?
Ahoj konecne tam bol moj dr. a bol maly plodik aj bilo srdiecko..ale ze asi ovulka bola posunuta..
@gunzburg Super, blahoželám 😊 Musíš myslieť pozitívne a veriť, že všetko bude v poriadku a uvidíš, že aj bude len treba veriť.
Ahojte mamičky neviem či je skupinka ešte aktuálna chcem sa opýtať včera som bola na prvej poradní 6+0 bolo už vidieť aj plod aj tlkot srdiečka podľa vás je to ok ďakujem veľmi.
A chcem sa opýtať je to ok jak cítim ako keby neviem to opísať svalovicu v brušku.
@lilusbal už máš za sebou 2 tehotenstva a ty sa pýtaš na veci ako keby si bola prvý X tehotná 🙈 čo tak sa ukľudniť a racionálne uvažovať
@mariska1989 Lebo toto som pri babach nikdy nemala preto sa pýtam a myslím že každá rada je potešujúca ak vám niečo vadí na mojej otázke ndodpovedajte nie každé tehotenstvo je rovnaké a s týmto som sa ešte nestretla.
@lilusbal áno myslím že môže byť také napnutie ako keby ,,svalovica,, rastie nový človiečik a chápem že sú obavy aj keď tretie tehu veď každé je niečím iným výnimočné... Neboj aj ja som sa pri treťom veľa pýtala ako keby bolo moje prvé 😉. Ak by ste chceli popísať kľudne píšte súkromne, lebo ak by mal zase,, niekto potrebu,, sa ,, ventilovať,, . A je to len Vaša vec čo sa pýtate 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@gunzburg neviem ti povedat, poviem ako to mám ja, poslednú ms som mala 21.septembra,bola som v 5 týždni,bola tam dutinka,potom som išla v 7+4 a už bilo srdiečko, termín nám 28.juna