7 tt tehu a mám mierne bolesti v podbrušku a krvácanie. Mám sa obávať?

janka7306
12. mar 2019

Ahojte, som 7tt tehu, včera mi začali mierne bolesti pod bruško a tak tiež krvácanie. Krvácanie mi cez noc prestalo a ráno zase mierne krvácanie. Ráz som už potratila, a nedokážem si to predstaviť že zase potratim. Včera som aj ráno bola u doktorky ta povedala že srdiečko pulzuje ale že to nevyzerá najlepšie. Nasadila mi kludovy režim tak tiež tabletky na udržanie plodu a tiež na zastavenie krvácanie. Kontrolu mám až vo štvrťrok tak neviem čo mám robiť a čo si mám vôbec o tom myslieť

hennyinnsbruck
12. mar 2019

Neostáva ti nič iné len myslieť pozitívne ,uvidíš v štvrtok či je všetko ok alebo nie....

janka7306
autor
12. mar 2019

@hennyinnsbruck ďakujem, máš pravdu. Ale veľmi sa bojím. Ďalší potrat nezvládnem.

hennyinnsbruck
12. mar 2019

@janka7306 chápem že sa bojíš...je to normálne...a keď sa nedajbože niečo stane, zvládneš to ! My ženy toho zvládneme veľa. Ale ako som písala, treba myslieť pozitívne strach ti nepomôže 😔

renat04
12. mar 2019

Nic ineho nemozes, ako sa posnazit drzat sa v klude, ci uz fyzickom ale hlavne dusevnom. Treba proste verit, ze to malinke zvladne

mima172
12. mar 2019

@janka7306 Janka, držím Vám palce 🙂 Viem, že je to ťažké. Tiež som po potrate, nám sa, žiaľ, zatiaľ nepodarilo opäť otehotnieť. Mne lekár vravel, že krvácanie môže byť buď úplne v poriadku - prasknutá cievka alebo niečo podobné alebo môže byť naozaj predzvesť začínajúceho potratu. Hlavne buďte silná, čo najviac v kľude, žiadna fyzická námaha a čo najviac ležte. Držím palce ❤

janka7306
autor
12. mar 2019

@mima172 ďakujem veľmi pekné, asi viete ako mi je keď ste si prešla potratom, držím vám palce aby ste čo skoro bola tehu a aby bolo vaše tehotenstvo v poriadku. Já sa snažím myslieť pozitívne že všetko bude v poriadku.

tehotna85
12. mar 2019

Ja ked som len trosku zacala krvacat hned som bezala na pohotovost...do stvrtka by som necakala

lubik87
13. mar 2019

@janka7306 ahoj ako pokracujes? Polepšilo sa ?

janka7306
autor
14. mar 2019

@lubik87 ďakujem za opytanie, žiaľ zlé opäť mám už druhýkrát zamlknuty potrat. Ja už to nezvládnem som už úplne na dno.

lubik87
14. mar 2019

@janka7306 ach to má veľmi mrzí :( prajem veľa síl a ďalšie nech je už úspešné až do konca !!!

mima172
14. mar 2019

@janka7306 Janka, veľmi ma to mrzí. Myslela som na Vás odkedy som si Váš príspevok prečítala.
Neviem si ani predstaviť ako to bolí... Mňa skoro zabil jeden potrat. Buďte silná a určite trvajte na vyšetreniach. Určite hematologiu, genetiku a vyšetrenie štítnej žľazy.
Teraz odporúčam pitie alchemilky.

jankka1981
15. mar 2019

@janka7306 Aj ja som 2x potratila 🙁 Ale potom na hematologii zistili v čom je problém. Začala som brať lieky, počas tehotentsva injekcie a do tretice to vyšlo. Máme doma už ročnú princeznú. Teraz je to pre Teba určite ťažké, viem čo prežívaš, ale treba myslieť pozitívne a veriť, že raz to vyjde.

barmankaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre