7 dní meškajúci menzes - vak 7,5 mm

srdiecko99
22. máj 2022

Ahojte dievčatá velny sa bojim a idem po radu prosim vas je to v poriadku? V stredu pri seden dnovom meskani ms mi doktroka videla v maternici 7.5 mm vak alebo dutinku a hcg s krvy bola niečo nad 400 je to v poriadku nemusim sa bat? Kontrola v stredu bude uz viec vidiet ci?

srdiecko99
autor
22. máj 2022
zojeva
22. máj 2022

@srdiecko99 bez stresu 🙂 všetko v poriadku zatiaľ ja som to mala tak podobne ale HCG si nepamätám presne kolko som mala

srdiecko99
autor
22. máj 2022

@zojeva dufam te bude vsetko v poriadku velmy sa bojim

zojeva
22. máj 2022

@srdiecko99 tak to je úplne zbytočne a hlavne nie dobre ani pre teba ani pre babo. Hlavne kľud 🙂 netreba sa stresovať a báť nie je čoho 🙂

srdiecko99
autor
22. máj 2022

@zojeva dufam ze v stredu uz bude nieco aj viac vidiet mne to vichadza tak uz ked som bola to bolo presne asi 4+6tt a teraz v stredu to bude 5+6tt alebo 6+0 tt

vahcaac
22. máj 2022

@srdiecko99 ešte nemusí byt nič vidno 🙂 ja som tiež tak chodila ako na klavír, nikdy už takto nebudem chodiť pri druhom tehotenstve, je to úplne zbytočne. Stačí ísť v 12 tt na ultrazvuk ak nie sú komplikácie

miskamicha
22. máj 2022

@srdiecko99 preco si sla tak skoro k dr? Mala si tazkosti resp.potrebujes nejake lieky ak ano beriem spat 🙂 klud. Ostava len a len cakat ale verim.ze je to vsetko v poriadku, ja som to v predch.tehu mala podobne ale hcg cca 15 dpo 500 na kontrole som bola 4+3 🙂 dnes zacinam 6tt a u dr som nebola zatial. Drzim.palce nech je to v poriadku ❤ hlavne mysli pozitivne

zojeva
22. máj 2022

@srdiecko99 netreba sa stresovať a hneď chodiť stále na kontroly pokiaľ nie sú ťažkosti. Nemusí byt vidno nič a môže ta to len stresovať 🙂 takze ja sby som kľudne pockala nejaký 9tt a potom išla a už by malo bit aj srdiečko ♥️

zuzi_747
22. máj 2022

@srdiecko99 netreba sa takto zbytočne stresovať. Neprospieva to ani vám ani plodu. Ja som bola prvýkrát až v myslím ze v 9tom týždni. Doktorka rovno povedala ze nevidí akciu srdiečka, ale ze ešte počkáme tyzden, že mám prísť znova. Po tom týždni, teda 10ty týždeň už bolo vidieť akciu srdiečka a všetko bolo v najlepšom poriadku. Takže kľudne nemusí byť ešte nič vidieť. Žite ako doteraz, čo ma byt, to sa stane. 🙂

srdiecko99
autor
22. máj 2022

@zuzi_747 ďakujem krasne

srdiecko99
autor
22. máj 2022

@zojeva ďakujem ano ja viem zbytocne stresi

srdiecko99
autor
22. máj 2022

@miskamicha ano boly tam pochibnosti kvoli zdraviu a tak tak preto.... Ale ja viem a vrlmy dakujem len ono bojim sa ci je vsetko ok ci je vsetko spravne a tak

nevenka
22. máj 2022

Ked som bola tehotna, tak mi doktor povedal, ze pri 2 tyzdnovom meskani mam zavolat o termin, vzdy som tam sla v 8-10tt. prvy raz, bolo vidiet a pocut uz srdiecko a potom v 12tt. na ultrazvuk.
Ak nepotrebujete predpisat nejake lieky, alebo nejake zmenit, vysadit z dovodu tehotenstva, nema zmysel chodit skor. Mozno este z obavy mimomaternicoveho. Ak tak...Tehotna som bola 3x a ani raz mi nebrali krv na HCG, netusila som, v akom tyzdni kolko ma byt...a vsetko v poriadku.

srdiecko99
autor
22. máj 2022

@nevenka ďakujem za podelenie skusenosti🙏❤️

ildiko36
22. máj 2022

@srdiecko99 bud kľudná, ja čo som mala biochemicke tehotenstvo v deň čo som mala dostať ms som mala hcg len 38, o týžden už len 14.tebe pekne rastie

cecilia29
22. máj 2022

Aj netreba predpisovať lieky tak aspoň 2 týždne po vynechaní MS k dr. Mňa tento rok objednal po dvoch týždňoch a aj tak zbytočne skoro. Bol len 15 mm vak bez plodu. Ten bolo vied az na kontrole o 2 týždne

srdiecko99
autor
26. máj 2022

Dievčatá po siedmych dnich sa mi zvisilo hcg zo 410 na 4300 no ale doktorka mi nepovedala ze ktory to je tizden podla vas ma niektora stym skusenost?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre