6. týždeň a nepravidelný gestačný vak

26. dec 2020

Ahojte dnes som podľa poslednej menštruácie 6+0mala som hnedé spinenie šla som na pohotovost nenašiel koli čomu som spinila iba v maternici že mám malý myom ale ozaj malý. Skôr žilka nejaká praskla a potom urobil sono a hneď sa mu nepáčilo že vak nie je okrúhly ale podlhovasty a vľavo tam kde je vnútri to kolečko by mal byť náznak plodu. Nič tam nevidel. Povedal buď alebo... Stredu idem obv. Gyn tak uvidím. Mali ste niektorá podobnú skúsenosť? Mam ešte väčšie obavy než som mala. Ďakujem

nela6
26. dec 2020

ak ma gynekolog novsi utz, tak mne uz 6tt+4 bolo aj srdce vidno, fakt ide aj o pristroj a cas ovulacie(nemala som posunutu) , drzim prsty, tu ti to asi nikto nezhodnoti

rarara88
26. dec 2020

Ja som myom nemala, ale mala som tiež hnedé špinenie v 8 tt a tiež videli len podlhovasty vak bez zárodku, skončilo to kyretom žiaľ

schokolade1988
26. dec 2020

U mňa toto v 5+6tt . Iba gestacny vak ,srdiečko bolo na ďalšej poradni až. A teraz som v 21tt . Držím palce !!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre