Ahojte žienky ,dnes som bola na kontrole ,pán dr mi urobil klasické sono,pustil mi aj tlkot srdiečka 😊❤️ Pomeral môj pokladík,ktorý má 9,5mm.Podla sona,ktoré sa robí zo spodu som presne 7tt 0 dní. Poprosila som pána Dr či by mi urobil foto pokladníka.(myslela som foto z klasického sona) ,pán doktor súhlasil ale foto mi robil som cez bruško a 3D. Na foto z 3D mi ale píše ,že som 7tt+6 . Baby úprimne???absolútne sa v tej foto nevyznám 🙄😩🤷🏾♀️😁 vidíte kde na tej foto je bábo???? Ďakujem 🙏🏾
A nie je to hlavička? Nad noštekom má asi placentu, tak je tam hrbolek. Ale vidím nostek, očká (Očká sú tak viac po stranách, oni sa budú posúvať ako bude bábätko rásť), ústočka a krk. Ale odborník teda nie som. 🙂
@petka_3 toto isté tvrdí aj môj drahý🙄 Tak asi na tom niečo pravdy bude 🤷🏾♀️😊😍 Svokra zas tvrdí,že ten malý hrbolček,to bude naše bábo ,ale väčšina sa prikláňa k Vášmu názoru.Aj moje kolegynky😁 Veľmi krásne ďakujem za názor 🙏🏾🙏🏾♥️
@ella2015 ďakujem .Ruky nohy hľadať nechcem 🙂 Len ja v tom nevidím žiaden základ,to je v tom.U dr som bola všetkým ohurena,čiže som sa nedostala k slovu vypytovať sa.No nič 🤷🏾♀️ Hlavne ,že je vse v poriadku
v 7 tt je bábo len taká "hrudka" ako mimozemšťan trošku :D .. preto na foto môže byť čokoľvek vaše bábätko... v tomto týždni sa bežne fotky zo sona nerobia, asi aj pre toto... ale ak chviľku vydržíte tak v 12-14tt sa robí väčšie sono a tam už je jasne vidno a rozoznať babätko aj ruky/nohy a podobne... to už je malý človek ;)
@petka_3 v 7 tt neexistuje, aby bol zretelny nostek a placenta sa vytvara az okolo 11-12 tt. Do vtedy vyzivuje plod zlte teliesko.
@dominidi kraaasne😁😍😍😍😍🙏🏾
@julie19 áno to mi je jasné,ja som sa ho len opýtala ,že teda ak by som si prosila foto či by bolo niečo vidno a on ,že kľudne mi to foto spravi ale nemyslela som že ho spraví 3D . Pretože prvú dcérku mám fotení bežným klasickým domom v 8tt a vidno malého "mimozemšťanika" a nemala som problém rozoznať čo je moje mimino len na 3D je to úplne o inom 🙄🙄 Nevadí no,aspoň bude mať na seba pamiatku keď bol ešte len malá škvrnka😁😍❤️
@dominidi to je appka? ak áno, môžem vedieť názov?
@lenkamatkova pregnancy+ 👍
@tinnka0506 prepac prosim ale mne to pripomína erupciu sopky 🙈🙉🙃
Preco ti nedal klasickú 2D foto, vsak tu ešte nie je ani co poriadne vidiet...
@tinnka0506 daj potom vedieť, že kde sme ho tam mali hľadať, ak ti doktor povie 🙂 a gratulujem
V 7+0 máš bábätko ako mali chrústik stoceny do klbka, a niekde v strede uvidíš bijuce srdiečko. Určite nemá rozoznatelnu tvarovu časť, noštek ani oči. Vyzerá presne ako na obrázku od @dominidi.
@tinnka0506 babatko je ta mala biela fazulka v tej ciernej machulke uprostred fotky😊 v 7tt urcite nie je vidno tvaricku, ani oci, usi, nos...😊
@lienka.7 neviem,pretože ja som ho neprosila výslovne o 3D keďže viem že v 7tt je to úplne zbytočne 🙄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tinnka0506 bábo je na fotke, len v 7tt sa bežne fotky nerobia lebo vyzerajú ako na foto, Dr. sa v tom vyzná ale ak chceš hladať ruky, nohy tak na to je riadne skoro 🤷🏼♀️