Ahojte baby,som 26 dní od ET (2.7.)a dnes som bola na pohotovosti na sone, (začala som slabo špiniť) no doktor tam nič nevidel,ani len gestačný vak. podľa pm som 6+4tt a vidím že veľa kočkám tu na koníkovi bolo v tomto týždni vidieť aj plod aj akciu srdiečka.Ďalšie sono mám naplánované o 9 dní,myslíte že je nejaká šanca že sa ešte ukáže? doteraz som bola na krv 3krát pre potvrdenie tehotenstva,naposledy 19.7.,výšku hcg mi sestrička nepovedala- vravela len že všetko je v poriadku a pekne hormón rastie. tak ja už neviem,panikárim už pár dní, lebo tehotenskú nevoľnosť som mala iba raz a odvtedy žiadne príznaky ☹ Ďakujem za každú odpoveď
@kika8259 Chápem ťa, že panikáriš, ale nič nemusí byť stratené. Tie začiatky sú ťažké, všetko je ešte malilinké. Doki možno zle videl, možno má slabší UZV a tie zmeny môžu prísť zo dňa na deň. Dnes nič nevidel, zajtra by už možno videl. Ani špinenie nie je nič výnimočné ale môže to znamenať aj to, že sa čosi pobabralo. Tiež by som na tvojom mieste šla na UZV inde, poprípade zas vziať krv na hCG. Skús sa ukľudniť, myslieť pozitívne. Držím palce, aby to dobre dopadlo 🙂
dakujem baby 🙂 moj dr má teraz 2 týždne dovolenku tak skúsim počkať do 6.8. na utz a v GynFive sa to dozviem ale mám taký vnútorný pocit že to asi nie je dobre☹ ale čo už bude ako má byť !
nic sa neboj Kika, bude dobre - silno drzim prsty 😉
Mne zbadali az v 8tt, dovtedy nikto nic nevidel, teh som mala potrvdene iba z krvi
@kika8259 Ahoj, ja som v takej istej situácii ako ty. Ja som bola na sone 20 dní po ET a tiež tam nebolo nič vidieť, ani gest. vak. To bol vtedy 5+1 tt, ale doktor povedal, že ešte nič nie je stratené. On má tiež dovolenku (skoro až 3 týždne), tak teraz čakám, aby som konečne vedela na čom som. Idem k nemu 5.8. A príznaky tiež nemám, okrem bolenia prs, ale to môže byť aj utrogestanom. Dúfam, že nám obom všetko dobre dopadne! 🙂 Držím palce!!!
ja som bola 5+1 tt a bol len gest vak, potom 6+1 tt tiez len gest vak, ale vacsi ako pred tyzdnom, potom po desiatich dnoch 7.1 tt a mali sme srdiecko aj mimi plodik :D takze radost velka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Skusila by som sono u ineho lekara.drzim palce