Zistila som ze som tehotna. No moj gynekolog ma dovolenku 2 tyzdne tak som sa rozhodla ze pockam kym sa vrati no len mi zostali zle, skor na zvracanie a zacala som spinit slabo ruzovy vytok a spustila sa mi z nosa krv. Tak som isla vcera ku gynekologivi co ho zastupuje zistil zesom 6 t a plus jeden den . Male je ok srdiecko mu byje placenta vsetko je ok ale nasadil mi duphostaon plus magnezium no a dnes stale trochu spinim brucho ma neboli všetko je ok len neviem ci to spinenie je stale ok.
@romik117 joj... ja som špinila aj týždeň po duphastone a vynosila som krásnu už teraz slečnu, neboj, mysli pozivítne!
@bale1rinka dakujem
Ano, moze to trvat dlhsie. Ak sa to nebude zhorsovat, event ak nepojde cerstva krv, tak by som este par dni s kontrolou pockala. Oddych, vela vitaminu C. Aktualne riesim presne to iste, len 11 tyzden.
@adus126dakujem velmi pekne
@romik117 chcem Vás upokojiť
Mala som to iste. Mala sa narodila krásna a zdrava. Mne môj gyn povedal že je to sponenie akoby v čase keď vma mala prísť menstruacia
Buďte v klude a nestresujte sa. Presne toto dom zažívala aj ja v 6 TT
Brala som duphaston tri mesiace a magnezium
Veľa oddychujte a jedzte kyselinu listovú aj
Veľa šťastia
Ja som mala toto iste ale mne dal ascorutin moj lekar a zabralo je to vlastne vysoka davka vitaminu c. A je volne predajna aspon tak mi povedal lekar
@inge34
@kaporka baby ja tiež spinim. Na pohotovosti ma pozrel len zrkadlom a poslal domov . Že veď nekrvacam. Vravím mám výtok ako pred ms, on že no tak sa spustí .. vravím a čo tam hrozí ? On no veď môžete potratit . A poslal ma domov 😣. Mám si kúpiť aspoň vit.C? Čo je to vysoká dávka podľa vás ? Koľko denne ..
ďakujem
Tak ja som ten pripad spominany vyssie ze tieklo prudom....v 7tt som spinila, nasadili mi utrogestan, v 9tt som krvacala - 4 dni v nemocnici a v 12tt zo mna tieklo ako....no vela....v nemocbici 4 dni, injekcie proti krvacaniu do zadku a po dvoch dboch bolo dobre...resp nasli mi hematom.... nasadili mi duphaston, po ktorom som prestala spinit asi az po takmer 10dnoch uzivania. Kamoske lekar doporucil na hematom a spinenie pit stavu z cerstvych pomarancov - tak si davam tak pol litra denne a spinenie prestalo uplne... neviem.ci to bolo tabletkami alebo tou stavou ale konecne po dvoch mesiacoch mam pokoj a to je hlavne....teraz som 17tt a o dva tyzdne idem na poradnu tak verim ze tam teb hematom uz nebude. Hlavne neboj - ako tu bolo pisane - pokial to nie je jasnocervena krv a nemas krce tak nemysli na najhorsie.... drzim palce 🙂
@maco231
Urcite si kup vit.c, najmenej "spinavy" je jamieson bez prichute, odporucam 1000mg aspon 3x denne, ale spravne davkovanie je trochu zlozitejsia metoda, na dlhsie vysvetlovanie. A urcite by som si pridala aj ovocie a zeleninu s vysokým obsahom c vitaminu, grepy, kde je aj vela rutinu, to potebujes tiez, takto vznikol ascorutin, ale ten ma v letaku uvedene, ze sa nesmie uzivat v tehotenstve, ale napriekto tomu ho uzivaju aj tehotne zeny na radu dr.😕 Neuzivaj naraz prirodny a umely vitamin. Aspon pol hodinku od seba. A neboj sa, naozaj zeny krvacaju jak dive v prvom trimestri a aj dlhsie a stastne to dotiahli do konca.
@veronice baby ktoré ste prešli tým hematomom.. Mam rovnaký problém.. Dlho som ležala v nemocke.. Len včera som šla na WC a po utreti som mala celý papier hnedý, vo WC tiež plno hnedého nakvapkaneho.. Po chvíľke to prešlo no doteraz keď iďme na WC a utriem tak je na papieri také niečo bledo ružové.. Sa bojím či to nemôže byť čerstvá krv ci by som nemala utekať na pohotovosť.. Mali ste to niektorá?
@mess123 kym je to tmavohnede je to ok, ruzovkaste tiez nie je katastrofa, ale ked je cerstva jasna cervena krv, vtedy treba ist na pohotovost. Ja som tak. Bola 3x z toho 2x si ma tam nechali na 3 dni. Kazdopadne cokolvek sa ti nebude zdat, utekaj na pohotovost. Radsej nechat zo seba spravit hystericku tehulu (rozumny doktor ti vsak tento pocit neda) ako nieco zanedbat... Je to tvoje dieta a to je to najpodstatnejsie. Vela oddychuj, mysli pozitivne a keby cokolvek, smer pohotovost. Silno drzim palce ❤️ dobre bude 🍀
@veronice ďakujem moc za reakciu 🙂.. No šla som aj tak na pohotovosť, lekár si ma tu hneď nechal.. V pondelok ma inak prepustili po mesiaci strávenom tu a dnes ma znova prijali.. Hematom tam stále je veľký a nie je celý zahusteny vraj.. A kvôli nemu mam aj odlúčenie dosť veľké.. Hnusný hematom 😪 presne 21 augusta minulý rok mi robili kyretaz spontánny potrat.. Už som na dne. Lekár mi nádeje nedáva hovori ze on od začiatku vraví ze ak sa udrží bude to zázrak 😟myslela som aj vytiekol včera dosť hnedého ze bude ôk.. Zrejme nie ale viac sa bojím toho odlúčenia ako hematomu heoziaci potrat 😪
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala tiež takýto problém v 27 týždni tehotenstva... Nasadili mi tiež magnézium a ešte niečo načo sa nepamätám o 3 dni som začala viac krvácať v 29 týždni som porodila :( nechcem ta strašiť a držím palčeky