Ahojte baby pred chvíľkou ma chytili kŕče v brušku a bolest dole .. začala som splniť som v 2-3 tyzdnk tehotenstva rodina mi radi aby som počkala... prikladám aj foto ak vás ta fotka poburila ospravedlňujem sa .. len neviem či ide o potrat .. maličké ešte na ultrazvuku včera nevidela :(
@wewewer utekaj na pohotovost! Radsej zbytocne
Na pohotovosti s ňou v takomto skorom štádiu nič neurobia. Povedia nech počká ako to zariadi matka príroda. Ale pre vlastné svedomie by som tiež zasla aby si si mohla s čistým svedomím povedať, že si urobila všetko čo bolo v tvojich silach a možnostiach.
@chvostik1 preco? Kamoske dali lieky na udrzanie a donosila zdraveho chlapceka.
Ked sa priroda znasilnuje umelym oplodnenim a pchanim hormonov do zien, preco nechranit dietatko, ktore uz vzniklo?
No toto neni spinenie za prve a keby to bolo silne tak pohotovost. Zase mali by potom skontrolovat, ci je vsetko ok. Ak Test ukazal 3tt, tak to je 5tt realne. Ale lekar este nemohol naozaj nic vidiet. Cize je to na prirode.
@wewewer co do toho rodinu? Ty si buduca mama, ty si chran svoje dieta.
@babulkomale beriem tabletky na udrzanie
@wewewer pohotovosť,okamžite.
nečekať ..držim palce 🙏🏻
Nie je 2-3tt v podstate neodhadnutelny? Pokial teda zena netestuje z krvi? Nemoze ist o menstruacii, ze sa skratka nezadarilo? Preco si bola u dr tak skoro?
Samozrejme nechcem aby si sa trapila ♥️
@babulkomale neexistuje ziadna zazracna pilulka co v tebe dieta magicky udrzi. Lekar ti moze dat akurat tak.progesteron a ten ti pomoze len v pripade ze mas progesteronu malo. Ak je plod vyrazne poskodeny, delenie neprebehlo spravne a chyby su nezlucitelne so zivotom tak skratka odide. Az 40 percent vsetkych tehotenstiev konci takto skoro, zial. To nie je ze niekto nechce chranit dieta, to je skratka holy fakt ze lekar nie je vsemocny. To ze tvojej kamoske pomohol liek na udrzanie neznamena ze sme nasli zazracny liek na potraty ale teraz ho schvalne inym matkam odmietame dat.
@wewewer 2-3 tt ratas od ms? Alebo od ovulacie? Ak od ms, tak je ledva uhniezdene a na uvz nic nevidno lebo je prilis skoro. Ak.od ovulacie, si 4-5 tt a mohlo by vidiet gestacny vak ale tiez aj nie. Je skratka priskoro aj v tomto pripade. Na pohotovosti ti velmi nepomozu ak uz mas lieky na udrzanie. Len drzim palce nech to dobre dopadne. Zial len cas ukaze ci sa to podarilo. zivot je zazrak a vzacny, obrovska loteria. Raz to vyjde, raz nie.
@selena_luna toto ja predsa netvrdim. Ak urobim vsetko pre udrzanie, ale o dieta pridem, ok, nedalo sa inak.
Ale cakat ktovie na co a potom sa cudovat je hlupost, teda pisem o zenach, ktore to dieta chcu.
Su aj pripady, ked delenie neprebiehalo spravne ale neprislo k spontannemu potratu, dieta sa vyvijalo dalej, velmi poskodene a zena sa musela rozhodovat po 20.tyzdni. Tazke zazitky.
Smer pohotovosť určite
@wewewer Chod si dat zobrat krv nech ti zmeraju Hcg ci klesa alebo stupa. Tak budes vediet ci je tehotenstvo zdrave. Drzim palce aby bolo vsetko dobre.
Clear Blue Test ti ukazuje kolko je tyzdno od pocatia, ale neukazuje tyzdne tehotenstva. Tyzdne tehotenstva zacinaju v momente ked sa ti spusti posledna menstruacia. Cize prve 2 tyzdne tehotenstva nie je zena nikdy skutocne tehotna. Ty si v 4-5 tyzdni tehotenstva.
@wewewer ano to si by si mala byt 4 az 5 tt, treba citat navod, test ukazuje tyzdne od oplofnenia, ale doktori rataju tehotenstvo od ms, lebo ta je ista. kolko si od ms? Sedi to?
@
@andreatytler poslednú menštruáciu som mala os 5-8 .1 a test som si robila 12.1
@wewewer tak to je ledva uhniezdene. Ale to by ti test nemal ukazovat 2-3, ale len 1-2. Je to prlis skoro na take vysoke hcg. Preco si robis test ked ti ani menstruacia nevynechala? 7 dni po ms?
@andreatytler
Ahoj posledná ms bola 5-8.1 a test ukázal 12.1 1-2 týždne
@selena_luna mala som zvláštny pocit ... ze som tehotná.. ja už tomu nechápem
@wewewer Ta menstruacia zacala 5 januara a skoncila 8 januara ked pises 5-8.1?
Myslim ze to nebola menstruacia ale uhniezdenie. kedy sa embryo prichyti na placentu a zacina vyrabat tehotensky Hcg hormon. Potom o tyzden neskor test zachytil hormon a ukazal ti ze si 12 tyzdne tehotna. Potom o tyzden neskor si bola 2-3 tyzdne tehotna. Kedy si mala menstruaciu v decembri?
Ak beries utrogestan, tak ti ho predpisal doktor a teda to testovanie asi nie je len tak ze si mala zvlastny pocit. Chod za doktorom co ti predpisal utrogestan.
Este krvacas a mas krce?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Snáď to nebude biochemické tehotenstvo,ja by som zašla na pohotovosť