Ahojte, prosím, je normálne, že v 6tt mi gyn nespravil ziadne vysetrenia, len potvrdenie prehmatom a skontrolovanie mocu. Na krv a prve sono objednal az na 10tt? Chcela som nech mi to da aspon o tyzden skorej, predsa len, clovek sa aj boji aby bolo vsetko v poriadku, aby to nahodou nebolo mimomaternicove, hlavne ked som si presla nedavno zamlcanym tehotenstvom ktore skoncilo v 4tt. Vraj skor sa na sono ale neda ist ze nebudu nic vidiet este. Tak som z toho trosku znechutena a vyplasena, bezne citam ze sa chodi na sono uz v 8tt.
Samozrejme, ze je to uplne normalne. Mne sa zda zbytocne, ked sa baby ponahlaju na sono v 6-8 tt a potom tu stresuju, ktorej kedy bolo vidno nieco na sone, lebo im este nebolo.
Ja som isla na prvu poradnu ako som nasla pozitivny test a az cca 2-3tyzdne nato.
Pri kazdom mi robil utz. A pri kazdom uz bola akcia srdiecka. Potom robil utz az v 12.tt.
Ďakujem za ukludnenie, tak uz len dufat, ze je mimi tam, kde ma byt 🙂
No podla mna ta bral dost zavcasu. Su krajiny, kde nejdes skor ako 11tt. Ja viem, ze vela bab pise ze boli hned po a verim, ze chces vidiet drobceka, ale to skor pokial boli problemy, mna brali v 6tt po 3 MA... respektive mamicky po IVF chodia tiez castejsie. Ale pokial nie je problem a dovod, tak az na konci 1.T
Ja som pri prvom dietati isla az v 10tt na kontrolu prvykrat. Vtedy sa aj odporuca
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@niky_d Ano, je to normalne. Bezne sa chodi na prvu prehliadku v 10tt.