Ahojte nenasla som podobnu diskusiu. Mala som svoj prvy KET ale zial som potratila. Vsetko islo tak ako malo po 14 dni som mala hcg 807. 😊 Potom som zacala spinit isla som na pohotovost vsetko bolo ok hcg 4583. Spinenie ustalo na 1 den. Na druhy den zo mna isla zrazenika. Isla som na kontrolne hcg 8538. A vo stvtok som zacala velmi silno krvacat ze zo mna padali zrazeniny ako jablka velmi som sa zlakla. Potvrdili mi prebiehajuci potrat.
@bambulienka25 aha asi sa to vymazalo😕 ze ci sa podaril 2 KET a bez problemov.
@bambulienka25 ani raz sa ti neuchytilo? Ja som mala hor.profil. Ale geneticke a podobne vysetrenie som nemala.
Ja som mala 3x ET a tiež niekoľkokrát KET a nič, 2 x som potratila, až som po niekoľkých rokoch otehotnela prirodzene, tak ak máš všetko ôk, nezúfaj, raz sa podariiii
A to mame teraz 2 embrya (úplne zdravé, boli vyšetrené)
@bambulienka25 pozriem si na nete,nieco o tom precitam. Dakujem ti. No ty kolos pekne😕Do ktoreho centra chodis?
Nam vysiel treti KET. Prvy MMT, druhy MA a treti aktualne 12tt. Po MA som poriesila reproimuno a hematologiu, picham clexane, tiez beriem lieky na stitnu a vsetko ide zatial veeelice pekne 🙂
@misscelaneous Ahoj tak vela zdravia prajem obom a drzim palce✊✊✊🍀🍀🍀🍀Dlho sa caka na take vysetrenie?
@ancike01 6 tyzdnov po kyrete mi bolo povedane na reproimuno a hematologia po prvej menstruacii. No zvolila som si konzervativny pristup (tzn. nechala som telo vysooriadat sa same bez kyretu) a sla som skor. Co bolo aj dobre, kedze mne estrimax zhustil krv, a v tehu mi nasli mutacie a koagualny lupus hranicny a mimo tehu, po opakovanych odberoch som v norme.
@misscelaneous ved prave aj ja sa cistim sama. Dnes som bola u svojej gyn a ta uz len videla prazdnu dutinku. Dala mi este jednu injekciu aby som sa vycistila ale uz sa cistim . Viec co ja som brala Estrimax 3x1 a Crinone gel 1x. Aj ja som si vsimla ze od toho Estrimaxu mam tmavsiu krv😨
@ancike01 tiez som brala 3x1 pri MA a teraz som brala Estrimax tiez 3x1 do 9tt no beriem zaroven anopyrin a picham clexane. Vraj kvoli estrimaxu
@misscelaneous a na tie vysetrenia treba aj vymenne listky alebo mozem sa len tak objednaj? Aj sa plati nieco?
@misscelaneous a na tie vysetrenia treba aj vymenne listky alebo mozem sa len tak objednaj? Aj sa plati nieco?
@ancike01 mne dali v gynfiv vymenne listky, aj ich odo mna pytali na vysetreniach. Hematologiu som neplatila a reproimuno Dzurilla v Nr 60 eur (hotovost, karty neberu)
@misscelaneous ja chodim do Ferticentu do Ba. Tak uvidim co mi povie po tomto
@misscelaneous 60 v NR? My ked sme sa objednavali nam povedali 360, a termin bol o 3,5 mesiaca vtedy. Boli sme v PO v adle,termin o mesiac a 60 eur,vysetrili nas oboch.
@ancike01 určite absolvuj hematologické a endokrinologické vyšetrenie a až potom rieš ďalšie tehotenstvo.
Ahojte ja som bola minulý rok v auguste na prvom ET ktorý bohužiaľ skončil MMT skončila som v nemocnici laparoskopicky my vybrali vajičkovod :( na druhý pokus som išla v januári ktorý sa tiež skončil negatívnymi výsledkami ze vraj biochemicke 🤷♀️nevyšlo teraz som si robila vyšetrenia imunologiu a hematologiu takže imunologiu mám vporiadku len musim brať vitamín D3 a hematologia výsledky ma čakajú koncom júna tak uvidíme po výsledkoch a pojdeme na ďalší pokus ešte tam máme mrazačikov 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?