Koncom augusta som bola PN. Kedy mi bude vyplatená nem. dávka?

    Ahojte, poradite mi prosim dobreho kozneho hlavne precizneho na kontrolu znamienok v BA, ideal keby aj deti robil. Dakujem

    dominika_cAMBASÁDORKA
    Dnes o 09:35    

    Prstové farby sú podľa mňa spoločným diabolsko-božským dielom 😁 Každopádne, vždy ich vyťahujem zásadne v kombinácii s #babylove vlhčenými 🙈😂

    Prosím, poraďte mi niečo účinné na podporu imunity pre dospelého.

    stadafeon
    Správa bola zmenená    Dnes o 09:17    

    Moja dnešna práca.
    Tošku jesennej dekoracie. Jedna doma na stôl , druhá na chodbu pred dvere a tretia do prace na stôl.
    🍂Ak máte radi jeseň- jesenné farby, jesenné dekorácie a všetko , čo patrí k jeseni tak sa pridajte k nám, radi vás privítame v našej jesennej skupinke
    https://www.modrykonik.sk/group/4271/

    #vyzdoba #dekoracia #jesen

    (4 fotky)

    #kupele ahojte Poraďte mi prosim nejaké kúpele na Slovensku pre dospelých, čo sa týka pohybového aparátu. Pekné miesto, kde to aj žije a kde to má aspoň akú takú úroveň mám vyskúšané Bojnice, Turčianske Teplice- su super. Chcela by som vyskúšať niečo nové, také kde je nejaká civilizácia.😀 Dudince nie prosím, tam skapal pes.
    Za posledné dva- tri roky išli kúpele cenovo neuveriteľne, hore tak prosím také, kde nebudem musieť predať obličku.😃 Ďakujem

    Baby dcéra ma ipad air 5 chcela by som jej dokúpiť klávesnicu, kupovať len klávesnicu, alebo tu v púzdre? Prípadne ak mi niekto poradí kde a akú konkrétne budem veľmi vďačná. Ďakujem

    Dievčatá, ahojte.

    Akú máte prosím skúsenosť s laserovou epiláciou brady a hornej pery? Prosím len reálne skúsenosti a pravdu. Uvažujem nad tým nakoľko má táto oblasť máličko zaťažuje.

    Ďakujem krásne.

    Baby neviete koľko sa dá poslať max.penazi z 1 účtu na druhý? Myslím sumu ci to je nejak obmedzené. Napr za deň len 5000e ?

    ahojte, tie, ktoré máte doma tieto 2 knizky, ktorá z nich je podľa vás lepšia(krajsia)? dakujem za odpovede

    (2 fotky)

    Ahojte baby, kde sa oplatí viac ísť?
    Eko park Piešťany alebo Lubina? Kde sa bude takmer 2r synovi viac páčiť a je tam toho veľa hlavne na hladkanie a kŕmenie 😂

    oxiba
    Správa bola zmenená    Dnes o 07:07    

    👌👌👌
    Odporúčam nájsť si čas a pozrieť si - neskutočne výživná diskusia ku daňovej konsolidácii - t.j.k tomu čo sa nás všetkých bytostne dotýka (k veci, racionálne a pragmaticky poňatá).

    Téma:
    Vláda predstavila konsolidačné opatrenia
    Hostia:
    IVAN MIKLOŠ bývalý minister financií
    BRTIGITA SCHMÖGNEROVÁ bývalá ministerka financií
    Moderuje Matej Baránek.

    Btw.len tak nahrubo vypočítané 4 člennej rodine to vezme z ročpotu cca 2tis €/ ročne.

    Strana SMER tu je už 4 volebné obdobie - s menšími prestávkami vládne od r.2006.

    https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/18783/4901...

    https://www.aktuality.sk/clanok/Dd9R0Sx/staci-j...

    Urcite aj tu sa najde niekto, koho tato informacia potesi 😝

    Dobre ránko, viete mi niekto poradiť co kúpiť dcére obliect na atletiku? Netuším co je najlepšie... ideálne osobne v nejakom športe, napr sportissimo, exisport 😀 a rovnako aj na preteky,keď ide? Netuším ci sú tie funkčné dobre alebo klasika? Ďakujem za rady 😊

    Dobre ranko🥰

    baby prosim uplne odveci otazka,ale tak skusim 🙈
    za nic neviem najst na Temu ikonku "pridat do obľúbených" da sa to tam vobec?
    ako trebars na Ali,Wish je take ❤️

    Baby v lindexe (kamennej predajni) tiež platí zľava 25% a aj pyžamká detské 2+1 zdarma a k tomu ta 25% zľava? Či iba v e-shope?

    modrykonik
    Správa bola zmenená    Dnes o 05:15    

    Dámy, ahojte 🙂 V našej akcii THULE-čiek nájdete aj špičkový kočík Thule Urban Glide 3, ktorému sme s čistým svedomím dali nálepku ,,dokonalý kočík pre aktívnych rodičov”. Tu ho nájdete 👉 https://i.modrykonik.sk/THULE_AKCIA za najlepšiu cenu na trhu 🎉 navyše nadupaný príslušenstvom ZADARMO. Poďme si povedať, prečo je taký skvelý:

    - 🏃 Beh a šport: Ideálny pre rodičov, ktorí milujú beh a športové aktivity. Tento kočík je navrhnutý tak, aby zvládol aj náročnejšie pohyby - prešiel veľmi špeciálnym testovacím postupom, vďaka ktorým spĺňa prísne kritériá podľa normy EN 1888-3 „Kočík pre športové aktivity“.
    - 📏 Nastaviteľná rukoväť: Ergonomicky tvarovaná rodičovská rukoväť a nastaviteľná výška robia tento kočík vhodný pre rodičov rôznej výšky.
    - 🌟 Popularita značky: Thule je značka známa pre svoju kvalitu a spoľahlivosť, obľúbená medzi aktívnymi rodičmi po celom svete.
    - 🔧 Ľahký a odolný hliníkový rám: Poskytuje skvelú kombináciu nízkej hmotnosti a vysokej odolnosti, čo zaručuje dlhú životnosť a ľahkú manipuláciu.
    - 🛑 Ojedinelá ručná brzda: Tento kočík je vybavený ručnou brzdou, ktorá je vhodná pre pravákov aj ľavákov, čím zvyšuje bezpečnosť a pohodlie pri jazde.
    - ✋ Ergonomicky tvarovaná rodičovská rukoväť: Zabezpečuje pohodlné a prirodzené držanie, čím znižuje únavu pri dlhších prechádzkach alebo behu.
    - 🚶 Dá sa ťahať za sebou: Praktická funkcia, ktorá umožňuje kočík jednoducho ťahať za sebou, čo je skvelé napríklad pri presunoch cez letisko alebo nákupné centrá (viď foto v popise).

    Thule Urban Glide 3 je viac než len kočík – je to najlepší kamarát pre aktívnych rodičov, ktorí chcú objavovať svet so svojimi deťmi. Využite našu ponuku a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvá! Nakupujte tu 👉 https://i.modrykonik.sk/THULE_AKCIA🥳

    #aktivny_zivotny_styl #thule #najlepsie_ceny #eshop_modrykonik

    (5 fotiek)

    Vzrušujúci moment. Mesiac v Kalifornii 🌝.

    Čítajte aj 👇
    https://wonderae.com/16-year-old-astrophotograp...

    Platí pracujúci dôchodca väčšie dane zo mzdy?

    Tento 600 rokov starý obraz je jedným z najzáhadnejších v histórii. Toto zrkadlo vzadu je široké len 3 palce – napriek tomu odráža celú miestnosť v obrovských detailoch.

    Pozrite sa bližšie a zistíte, že nič nie je také, ako sa zdá...

    Majstrovské dielo Jana van Eycka je obyčajný portrét: taliansky obchodník Giovanni Arnolfini a jeho manželka Costanza.

    "Janík-baník" pekne rastie. Zdá sa, akoby mal hlavu trochu nakrivo, ale nebojte sa, tak to je len na fotke.