lenusie29
    Dnes o 17:37    Čítané 40x

    Erika fashion

    Dievčatá máte skúsenosti s internetovým obchodom Erika fashion? Aký vám prišiel danný produkt?

    Ahojte žienky, prosím o rady vôbec sa nevyznám. Co radšej xbox alebo playstation a aký konkrétny model l. DAKUJEM vopred 🙏

    Zienky, zvažujem kúpu teplovzdušnej fritezy. Tie krore ju máte využívate ju? Čo všetko v nej robíte? Ďakujem

    Ja tu moju sestru zbožňujem 😍❤️
    Vyrobené jej rukami iba pre mňa ❤️

    Isli by ste do velkeho uveru za dom v meste v dnesnej dobe? Momentalne trojizbovy byt, 3 deti, dom ma maly pozemok, vo vyhovujucej polohe.

    Dobrý deň poprosím mohol by nam niekto stiahnuť test na vlasivedu 4 ročník Slovensko na mape, zborovňa sk ďakujem

    Ahojte milé mamičky,
    malá by som na vás jednu veľkú prosbu. Mám ochrnuteho psíka Francúzky buldoček a na doma nám nosí plienky.
    Hľadám mamičky ktoré používajú plienky z DM lepiace nie nohavičky veľkosť 4 a 5 a boli by také zlaté a premerali mi aké sú dlhé .
    Veľmi by mi to pomohlo .Ďakujem

    🌟 UŽ OD ZAJTRA rozbiehame akciu pre všetky nastávajúce mamičky! 🌟 Naša odborníčka na kočíky Ľudka (poznáte z poradne) pripravila výber tých najlepších dvojkombinácií, ktoré vám uľahčia život. A máme niečo navyše – ku skoro každému modelu dostanete krásny, na mieru ušitý fusak úplne ZADARMO! 🎁 Je vodeodolný, prateľný v práčke a vhodný ako do vaničky, tak aj do športiaku. A je hlavne krááásny – presne to, čo my mamičky milujeme! 💖

    K niektorým kočíkom pridávame jemnú bambusovú deku s výbornými recenziami alebo balíček od slovenskej značky Ritka v suchu – ekologickú prebaľovaciu podložku, mušelínku a myciu žinku. Perfektné pre mamičky, ktoré dbajú na ekológiu aj pri prebaľovaní.

    Tešíme sa na vás v našom e-shope a Ľudka sa už teraz teší na všetky vaše otázky v kočíkovej poradni! 🧡👶

    #dvojkombinacia #fusakzdarma #najlepsieprebabatko #eshopmodrykonik

    (6 fotiek)

    Ahojte, prvykrat v zivote sa zucastnim rozlucky so slobodou, davaju sa buducej neveste darceky spolocne alebo aj kazdy zvlast? Vobec netusim, ci nieco zhanat okrem spolocneho darceka 🙈 vdaka

    Prosím vás taká otázka...zomrel mi svokor.Na pohrebe kondolujú aj mne ako neveste úprimnú sústrasť?Počas obradu budem vedľa muža,ale potom neviem.Prepáčte za otázku,ešte sme nemali takto pohreb v blízkej rodine.Ďakujem.

    Ahojte. Absolvoval niekto tento kurz? Nejaká recenzia? Ponúkajú to v každom okresnom meste v BB kraji?

    Dobry den. Chcela by som sa spytat ci mate niektora skusenost s tymito vyrazkami. Su to biele bodky ktore nejdu vytlacit, nebolia a nesvrbia. Na koznom mam termin az za dva tyzdne, preto si idem po radu k Vam. Ziadne alergie nemam, aspon o nich neviem. Kozmetiku pouzivam Cerave, Korejska- Beauty of Jonson a La Roche-Posay. Makeup si davam vylucne len do prace na kolko je to dost vidiet a nieje to prijemne. Mam to hlavne po boku brady a na licach a na cele krupicku. Ak mate niektora s tymto skusenost, napriklad co pomaha budem velmi vdacna.❤️

    Baby ked mam práčku aeg a sušičku Beko aky medzikus kúpiť ku sušička alebo ku práčke? aby to sedelo?

    Baby ked ma šošovica exspiráciu 2/24 myslíte, že ju môžem ešte uvariť ci uz radšej do kosa?

    Ahojte,baby pls tie čo ste už objednávali z Trendyol ,ste s vecami spokojné ? 🙂 vdaka

    Ahojte. Poraďte prosím, čo s týmto. Mama niečo nťukala v telefóne. Mal by to byť nejaký antivírus podľa Google. Ale nerozumiem tým upozorneniam. Aj 10 za minútu ich príde.

    Prosím vás ti ktorí máte podložky pod točivé stoličky na plávajúcej podlahe kúpené v JYSK...ta podložka má ísť tou hladkou stranou dole(hladká ma byť na podlahe)a tá drsná(zrnitá)strana hore?