Dobrý deň poprosím mohol by nam niekto stiahnuť test na vlasivedu 4 ročník Slovensko na mape, zborovňa sk ďakujem

    Dievcata,ktore z tychto probiotik su lepsie ak viete posudit?

    (2 fotky)

    Ahojte milé mamičky,
    malá by som na vás jednu veľkú prosbu. Mám ochrnuteho psíka Francúzky buldoček a na doma nám nosí plienky.
    Hľadám mamičky ktoré používajú plienky z DM lepiace nie nohavičky veľkosť 4 a 5 a boli by také zlaté a premerali mi aké sú dlhé .
    Veľmi by mi to pomohlo .Ďakujem

    🌟 UŽ OD ZAJTRA rozbiehame akciu pre všetky nastávajúce mamičky! 🌟 Naša odborníčka na kočíky Ľudka (poznáte z poradne) pripravila výber tých najlepších dvojkombinácií, ktoré vám uľahčia život. A máme niečo navyše – ku skoro každému modelu dostanete krásny, na mieru ušitý fusak úplne ZADARMO! 🎁 Je vodeodolný, prateľný v práčke a vhodný ako do vaničky, tak aj do športiaku. A je hlavne krááásny – presne to, čo my mamičky milujeme! 💖

    K niektorým kočíkom pridávame jemnú bambusovú deku s výbornými recenziami alebo balíček od slovenskej značky Ritka v suchu – ekologickú prebaľovaciu podložku, mušelínku a myciu žinku. Perfektné pre mamičky, ktoré dbajú na ekológiu aj pri prebaľovaní.

    Tešíme sa na vás v našom e-shope a Ľudka sa už teraz teší na všetky vaše otázky v kočíkovej poradni! 🧡👶

    #dvojkombinacia #fusakzdarma #najlepsieprebabatko #eshopmodrykonik

    (6 fotiek)

    Ahojte, prvykrat v zivote sa zucastnim rozlucky so slobodou, davaju sa buducej neveste darceky spolocne alebo aj kazdy zvlast? Vobec netusim, ci nieco zhanat okrem spolocneho darceka 🙈 vdaka

    Prosím vás taká otázka...zomrel mi svokor.Na pohrebe kondolujú aj mne ako neveste úprimnú sústrasť?Počas obradu budem vedľa muža,ale potom neviem.Prepáčte za otázku,ešte sme nemali takto pohreb v blízkej rodine.Ďakujem.

    Ahojte. Absolvoval niekto tento kurz? Nejaká recenzia? Ponúkajú to v každom okresnom meste v BB kraji?

    Dobry den. Chcela by som sa spytat ci mate niektora skusenost s tymito vyrazkami. Su to biele bodky ktore nejdu vytlacit, nebolia a nesvrbia. Na koznom mam termin az za dva tyzdne, preto si idem po radu k Vam. Ziadne alergie nemam, aspon o nich neviem. Kozmetiku pouzivam Cerave, Korejska- Beauty of Jonson a La Roche-Posay. Makeup si davam vylucne len do prace na kolko je to dost vidiet a nieje to prijemne. Mam to hlavne po boku brady a na licach a na cele krupicku. Ak mate niektora s tymto skusenost, napriklad co pomaha budem velmi vdacna.❤️

    Baby ked mam práčku aeg a sušičku Beko aky medzikus kúpiť ku sušička alebo ku práčke? aby to sedelo?

    Baby ked ma šošovica exspiráciu 2/24 myslíte, že ju môžem ešte uvariť ci uz radšej do kosa?

    Ahojte,baby pls tie čo ste už objednávali z Trendyol ,ste s vecami spokojné ? 🙂 vdaka

    Ahojte. Poraďte prosím, čo s týmto. Mama niečo nťukala v telefóne. Mal by to byť nejaký antivírus podľa Google. Ale nerozumiem tým upozorneniam. Aj 10 za minútu ich príde.

    Prosím vás ti ktorí máte podložky pod točivé stoličky na plávajúcej podlahe kúpené v JYSK...ta podložka má ísť tou hladkou stranou dole(hladká ma byť na podlahe)a tá drsná(zrnitá)strana hore?

    Máte niekto? Je to fajn, ci blbost? Diky

    Sada vianočných gumenných cukrikov.. Ale toto som teda v rozpoložení 🤔 🤣

    (2 fotky)

    Dobre ránko... Chcela by som začať chodiť do fitka, lebo aj postava už nieje to čo bývalo l, ale aj zdravotné problémy.Lenze ja sa hanbím, čo tam mám robiť, šak vôbec neviem ako začať, nemám kondičku, ani silu. Rozmýšľam aj o trénerovi, čo to vychádza financne? Fu baby poraďte, ako ste začínali?

    Modlitba k sv.Marte - Mocná modlitba deviatich utorkov sv.Marty.
    Kto sa chce pridať stačí napísať do komentára. Pridám Vás a každý utorok dám vedieť
    1/9 @ewelynka2 @aaadkaaa @katka2308 @seelaus
    2/9 @kate17 @vierka1603
    3/9 @taniat87
    4/9 @ja_nka
    5/9 @tusticka26 @007marianna007 @katarinahantakova
    6/9 @majula84 @darinka121
    7/9 @luckabj82 @miruska951 @@lienka1969 @aalleennii @lubka86 @martinabr @lubka150
    9/9 @kursalka @stefania52

    Už tretí deň mam prasknutu spodnú peru cez stred, ale tak poriadne, bolí to. Neskôr sa mi tam začal robiť herpes a potom to prasklo. Mam tam aj akoby supinky, no hrozný pohľad na mňa. Mate niekto skúsenosť co si na to dat? Alebo nechať nech sa to samé vylieči? V noci mi to zaschne, ráno nebolí, ale keď začnem jesť, rozprávať, tak to zas povolí a mam to akoby otvorené