Ahojte uvažujem nad kúpou teplovzdušnej fritezy. Tie ktoré ich využívate, s ktorými máte dobré skúsenosti? Na čo treba pozerať pri výbere? Sme 4 takže určite nejakú väčšiu chcem. Oplatí sa do toho investovať? Ďakujem za odpovede.

    Ženy, máte overený postup ako vyprať žlté fľaky pod pazuchami? Vytiahla som letné veci a zrazu sú zazltnute ... :/

    Ahojte… prosim Vas, ak sa u Vas doma nachadzaju nepotrebne casopisy BURDA tak odkupim. Dakujem za ponuky

    mravenekAMBASÁDORKA
    Dnes o 06:23    Čítané 19x

    Deň detí v 101 Drogéria je voňavý a hravý

    Svadbu sme mali na Deň detí a dnes tento sviatok oslavujeme trojnásobne viac. Postarali sa nám o to naše baby. Na Deň detí väčšinou navštívime nejakú peknú akciu v meste, kde si poskáču na hrade, neobídeme maľovanie na tvár, cukrovú vatu a spokojnosť je veľká. Inak tomu nebude ani tento rok, na pláne je športové podujatie a potom pizza. Výročie s manželom oslávime o deň neskôr, ak zoženieme opatrovateľku, rozumej babku 🙂. Tento rok našim babám chystám aj balíček „prvej pomoci“ zo 101 Drogéria. Keďže nás onedlho čaká dovolenka, poňala som to aj týmto smerom. Tak pridávam moje tipy. 

    Opaľováčik od Nivea 

    Do Talianska chodíme už osem rokov, stále na to isté miesto, stále to isté ubytovanie, stále tá istá spokojnosť a preto nemeníme ani toto leto. Keďže krémovať tri deti je celkom náročná športová disciplína, najradšej mám opaľováky v spreji. Siahla som po značke Nivea a keďže máme celkom tmavý základ a baby slniečko znášajú dobre, vybrala som SPF 30 a na tváričku SPF 50. K tomu som pribalila dvom menším aj plávacie kolesá. A na prázdno som neobišla ani ja, keďže k nákupu opaľovacej kozmetiky Nivea alebo telového mlieka 400 ml dostanete v 101tke ako darček sprchovací gél. 

    Violeta je naša kamoška 

    Značku Violeta som vám už predstavovala a zostávame jej verní. Na dovolenku som pribalila šampón, keďže po celom dni majú baby hlavy plné piesku 🙂. Pumpičky nám vyhovujú a kozmetika má prírodné zloženie s kozím mliečkom. Doma používame aj penu do kúpeľa. 

    Lebo parádnice

    V tomto smere ťahá za kratší koniec môj manžel...tri baby sú tri baby. Milujú trblietky, lesky na pery, ozdoby do vlasov... 🙂 A keďže u mňa majú podporu, tak som im v 101 Drogéria kúpila Detský balzam na pery a lak na nechty s jednorožcom. No o úspechu ani nejdem písať a že každá musí mať svoj vlastný, tak to je vám všetkým jasné. 

    Nakuknite do letáku

    Z ponuky v 101tke som ešte prihodila bombu do kúpeľa a leukoplasty s rozprávkovými postavičkami. Takže sme tento rok Deň detí vyriešili prakticky aj k spokojnosti našich dievčat. Prikladám vám ešte dvojstranu z aktuálneho letáka pre inšpiráciu, či už máte doma dievča alebo chlapca, určite si vyberiete. Želám krásny Deň detí, užite si ho tak, ako to máte najradšej! 

    Ambasádorka Katka

    Dobré ráno, hádam si na výlete neplánovala ráno dlho spať 🐶🙃

    #vencenie #jasna #nizketatry #friendship

    Modlitba k sv.Marte - Mocná modlitba deviatich utorkov sv.Marty.
    Kto sa chce pridať stačí napísať do komentára. Pridám Vás a každý utorok dám vedieť
    1/9 @kate17
    2/9 @taniat87
    3/9 @ja_nka
    4/9 @tusticka26
    5/9 @majula84 @darinka121
    6/9 @@lienka1969 @aalleennii @lubka86 @martinabr @lubka150
    7/9 @luckabj82
    8/9 @kursalka
    9/9 @ewelynka2 @aaadkaaa @katka2308 @seelaus

    Účes do školy prírody 😍 aj keď není dokonalí 😁

    (2 fotky)

    Jeden krásny výletik

    (4 fotky)

    Dobrý večer prosím vás vedel by nám niekto pomoc ohľadom slovenského jazyka pre 6 ročník hlúpe komentáre si odpustite

    Nejaký jednoduchý program na stiahnutie videa z FB, prosím, je? 🙂

    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    Včera o 18:36    

    Juj, veď ja mám normálne chuť ísť niečo upiecť, taký je utešený 🥰

    Baby pečiem taký spongiovy koláč z gréckeho jogurtu, vždy mi takto padne, ja to nechápem, tentoraz som ho piekla o 20 minút dlhšie. Takže nedopecenim to nebude, ja už vážne neviem čo robím zle.

    (2 fotky)

    Pokus dostat ich na jednu fotku🥰

    Dievčatá prosím vás, viete poradiť? V týchto miestach ako na obrázku, pociťujem poriadne zvieranie, čo to môže byť, úplne sa mi pri tom ťažko dýcha. Ďakujem

    ...musím zohnať tie zábrany na otváranie šuplíkov🫣😁

    Dobrý den .sú tu mamičky čo majú za vojaka syna ?? 20r.syn sa rozhodol isť za vojaka .Prosim ako to znášate ? Budem rada ak sa niekto ozve .Ďakujem.

    Ahojte.
    Dostala som telefon Nokia 5.4 a netusim ako sa dava krok spat. Viem iba zavriet kartu. Nemam ten spodny panel - 3 ciarky, stvorcek a sipka.
    Vie mi to niekto polopate vysvetlit, ci to niekde nastavim? Dakujem.

    Milé prekvapenie zo škôlky ku dňu matiek 🌹❤️(trochu neskôr keďže krpec bol chorý)

    Baby,čo odporúčate z opaľovacích krémov na skoro dennodenné použitie,keďže posl.roky som veľmi citlivá na slnko a začala aj alergia?
    Niečo s ľahkou konzistenciou, neotieratelne...

    Zatiaľ som nenašla rastlinu ktorá by mala pre mňa krajšie listy ako tato alocasia 🥰

    cervenynosOverená organizácia
    Včera o 13:50    

    Hrdo nos nos! 🔴 Od dnes si môžete v predajniach Lidl Slovensko kúpiť červený penový nos a pomôcť tak prinášať smiech deťom do nemocníc! Aj Miro Noga už svoj klaunský nos má a hrdo ho nosí - pridajte sa k nemu! 🙂

    Z celého srdca a celého nosa ďakujeme Mirovi Nogovi, Lidl Slovensko a Nadácii Lidl za to, že sa rozhodli takýmto spôsobom podporiť poslanie Červeného nosa. ❤

    #cervenynos #lidlslovensko #hrdonosnos