Baby koľko by ste dali za pivnicu vo výmere 2m štvorcové v bytovke v Senci? Mám možnosť kúpiť pivnicu v tejto výmere a majitelia tiež nemajú predstavu koľko by za ňu chceli, chcú sa poradiť s maklerom, ja osobne nemám predstavu o Tom po čom môže ísť meter štvorcový?! 🤔😁 Ďakujem ♥️

    Poradte....Štúrovo alebo Diakovce. Alebo mate niečo overené vy? Ďakujem

    Ahojte,mate skusenost s touto skolskou taskou pre 2.stupen ZS?
    Dakujem

    Planujem zajtra spravit boršč. Co by sa hodilo ako druhe jedlo k obedu? Dakujem

    Baby je tu niekto kto objednava,z tému,ako je ten tovar kvalitou,keď sú tam také lacné veci,chcem skúsiť niečo objednať,no mam obavy,či sa to po 1 raze nerozpadne sa oplatí kúpiť,čo mate kočeny overené,vďaka

    Grciam z toho Danka.

    Ahojte, rozmyslam nad kúpou inhalatora. Môžte poradit aky kuoit, deti majú 6 a 11 rokov, pripadne mate tento alebo skúsenosti s nim..... Omron C101 Essential ?? Je to bez nosne sprchy...

    mvagusta
    Správa bola zmenená    Dnes o 10:28    

    Jogurtovac..zienky,tie ktore mate tento pekeny stroj na pohariky (6-8ks v pristroji) mate nejake obereny recept aby bol na konci jogurt…? Dnes sme robili prvykrat- mlieko s mliekomatu+jogurtove kultury kupene a jako mozem to vyhodit😄😄 niekde robime chybu asi. Nejaky navod ako na to ked clovek zacina..?

    Ahojte ake papuce nosia v skole vase starsie deti ktore su na 2.stupni?

    eri444
    Správa bola zmenená    Dnes o 10:04    

    Myslíte, že pomôže aj keď je mierne po exspirácii? 😀 Horšie mi už nebude, takže to asi risknem. 😂

    Baby, existuje nejaká masť na zmiernenie opuchu a svrbenie pri postípaní komárom? Fenistil nezaberá.. ďakujem moc 😇

    Ako vybrať cestovný kočík?

    Cestovný kočík využijete do lietadla, vlaku aj kufra auta a úložného priestoru autobusu, kde zaberie málo miesta. Ako ho ale vybrať tak, aby bol vhodný práve na vaše cesty a výlety? Určite si skontrolujte:

    ✅ Veľkosť v rozloženom stave – skontrolujte dĺžku chrbtovej opierky, ktorá by mala mať okolo 50 cm, a šírku sedadla, aby dosahovala viac ako 35 cm.

    ✅ Veľkosť v zloženom stave – ak sa chystáte kočík využívať na cestovanie lietadlom, je dobré porovnať veľkosť zloženého kočíka s požiadavkami na príručnú batožinu danej leteckej spoločnosti s ktorou letíte.

    ✅ Hmotnosť – cestovné kočíky mávajú okolo 6-8 kilogramov. Výrazne ťažšie by sa už horšie prenášali.

    ✅ Nosnosť – staršie alebo lacné modely cestovných kočíkov mávajú nosnosť do 15 kg váhy dieťaťa, bežne už sú ale dostupné do 22 kg.

    ✅ Výšku rukoväte – u väčšiny cestovných kočíkov nie je možné výškovo nastavovať rukoväť, preto je nutné postrážiť jej výšku, aby sa vám kočík dobre ovládal.

    ✅ Kolieska - bývajú menšie, často vyrobené z tvrdenej gumy a tým sú odolnejšie a nezachytávajú sa do nich kamienky. Kočíky s gumovými kolieskami majú lepšie jazdné vlastnosti, ale aj o niečo vyššiu cenu a hmotnosť. Treba počítať s tým, že cestovné kočíky nie sú určené do náročného terénu. Pohodlie však zaistí odpruženie - vďaka tomu sú tlmené otrasy vychádzajúce od kolies do rukoväte a dieťaťa.

    🤗 Cestovné kočíky, ktoré vám odporúča naša kočíková poradkyňa Ľudka:
    👉 Easywalker Jackey2
    👉 Espiro Fuel
    👉 Jané Rocket Pro
    👉 Maxi-Cosi Lara²
    👉 Zopa Quiq 2
    👉 Petite&Mars Cross

    Všetky nájdete v super akcii s darčekom zadarmo tu 👉 https://i.modrykonik.sk/letna_akcia_kociky_2024

    Milujem ten pocit čerstvých vlasov od kaderníčky❤️dnes letný balayage(neviem ako sa to píše)🤣tak sa teším 💓

    mipu
    Správa bola zmenená    Dnes o 08:33    

    Baby, mam jeden zub, kde mi vidno koreň aj sa hýbe. Ale teraz sa mi okolo neho tvorí troška hnis. (Asi jedlom som si podrazdilq)Myslíte že ho hneď vytrhne alebo najprv preliečiť)

    Ahojte. Ísť teraz v lete s väčšími deťmi do Prahy? Či radšej na jeseň.? Nie je tam hic?

    korica
    Správa bola zmenená    Dnes o 08:10    

    Ahojte viete mi poradiť , kde mám ísť aby som dostala revirznu správu na hasiaci prístroj? Som vtom nováčik a netuším vobec ...🧯

    modrykonik
    Správa bola zmenená    Dnes o 08:07    

    Overené použité kočíky teraz s možnosťou ,,Navrhni cenu"! 😍

    Máme skvelú novinku pre všetky mamičky a oteckov! Na našom e-shope nájdete overené použité kočíky, ktoré sú v skvelom stave a pripravené poslúžiť ďalším rodinám. A čo je ešte lepšie? Pridali sme možnosť ,,Navrhni cenu"!

    Ako to funguje?
    1. Vyberte si kočík: Prezrite si našu ponuku overených použitých kočíkov.
    2. Navrhnite svoju cenu: Ak máte záujem o konkrétny kočík, ale máte na mysli inú cenu, jednoducho nám pošlite svoj návrh priamo cez eshop - kliknite na tlačítko ,,Navrhni cenu” a vyplňte políčko.
    3. Konzultácia s majiteľom: Váš návrh ceny prediskutujeme s majiteľom/majiteľkou kočíka a spoločne sa pokúsime nájsť optimálne riešenie.

    Prečo nakupovať použité kočíky u nás?
    - Kvalita a spoľahlivosť: Všetky kočíky v našej ponuke sú dôkladne preverené a overené.
    - Ekologická voľba: Kúpou použitého kočíka šetríte životné prostredie a podporujete udržateľnosť.
    - Flexibilita ceny: Možnosť "Navrhni cenu" vám umožňuje získať kočík za cenu, ktorá vyhovuje vašim možnostiam.

    Nenechajte si ujsť túto príležitosť a nájdite ideálny kočík pre vaše dieťa za výhodnú cenu 👉 https://i.modrykonik.sk/ponuka_overenych_kocikov 😍.

    Meškal vám niekomu let aj z Košíc? Či to len z Bratislavy zatiaľ boli také veľké meškania?

    Prosím nevideli ste niekde nakladačky za dobrú cenu?

    Ahojte tie čo ste tehotné mávate aj vy problémy s dýchaním?Uplne v klude som sedela pozerala telku a zrazu mi ide srdce vyskočiť a citim ze sa nemozem poriadne nadychnut.Dala som si aj magnézium už.Som v 35tt.Ďakujem za odpovede

    Baby, dostala som výpoveď k 31.8, chcem ísť na úrad sa registrovať už teraz, aby som v septembri mohla nastúpiť nikde, má to význam, dá sa to?ďakujem 🍀

    Baby ahojte poznáte neaky eshop alebo fb profil kde sa ponúka len tehotenské oblecko ? Dakujem 😉