Zienky.Oblecenie zo Sinsay prosím vás ako sedí?Chcem 4,5rocnemu kúpiť kraťasy a veru neviem či brat 116 alebo 122.Dakujem

    konik_testuje
    Dnes o 12:14    Čítané 44x

    Skúsenosti s balíkom produktov pre pohodlie ženy

    Byť ženou znamená predovšetkým jednu vec: byť silná. My, ženy, to dokážeme, ale popri tom často zabúdame samy na seba. Niet divu, že témy ako zdravie žien a starostlivosť o seba sú v spoločnosti stále málo diskutované – to je presne to, čo chceme zmeniť! Sebavedomie a zdravý prístup k vlastnému telu nám nespadnú z neba. Vo väčšine prípadov sú výsledkom dostatočného pravidelného pohybu, uvedomelého stravovania a poctivej self-care, teda starostlivosti o seba. Preto sme si pre všetky ženy spolu s dm drogerie markt pripravili testovanie produktov, ktoré podporujú zdravie, pohodu a sebavedomie v každodennom živote. 

    Čo budeme testovať

    Jessa Night Plus nočné vložky, 20 ks – extra dlhé dámske hygienické vložky sú vhodné na noc a pri ľahkej inkontinencii. Aktívna ochrana proti zápachu.

    Jessa DISKRET Normal, 14 ks – hygienické vložky na ľahký až stredne silný únik moču ponúkajú bezpečnú ochranu počas dňa. Obsahujú silné absorpčné jadro, ktoré premení tekutinu na gél. Vďaka tomu budú pachy a kvapaliny rýchle a účinne zachytené vo vnútri vložky.

    Jessa CLASSIC slipové vložky, 55 ks – sú savé, tekutina sa efektívne ukladá a pokožka ostáva príjemne suchá. Zaoblené tenké strany a povrch podobný textilu sa starajú o vysoký komfort pri nosení. Sú ideálnou voľbou pre dokonalú ochranu a maximálny komfort počas dní mimo periódy.

    Jessa vlhčené utierky na intímnu hygienu, 20 ks10 – vlhčené utierky s kamilkovým extraktom upokojujú a ošetrujú intímnu oblasť. Prirodzená rovnováha intímnej oblasti je stabilizovaná vďaka extraktu z kyseliny mliečnej, ktorá zároveň zabraňuje podráždeniu. Materiál je biologicky odbúrateľný.

    Jessa umývacia emulzia na intímnu hygienu, 300 ml9 – decentne parfumovaná, vďaka pH hodnote neutrálnej k pokožke sa citlivo stará o intímne partie. Emulzia bola navrhnutá špeciálne na denné použitie. Zloženie s výťažkom z rumančeka kamilkového a kyselinou mliečnou šetrne čistí a pomáha vyrovnávať prirodzené pH v intímnej oblasti. Pokožku zanecháva jemnú a osvieženú, nedráždi ju.

    Jessa vrecká na dámsku hygienu, 50 ks – vrecká na dámske potreby je praktická pomôcka, ktorá slúži na diskrétne zabalenie použitých hygienických vložiek, intímnych vložiek či tampónov.

    Jessa nature menštruačné nohavičky, 1 ks14 – pohodlný tvar nohavičiek vám ponúka vysoký komfort a rovnakú ochranu ako bežné hygienické vložky. Vďaka vysoko absorpčnému jadru je tekutina odvádzaná do vnútra bielizne a fixovaná po dlhý čas. Priedušný povrch zo 72 % bio bavlny vám zaručí dlhotrvajúcu sviežosť a túto výnimočnú bielizeň tak môžete nosiť po celý deň. Nohavičky možno po použití jednoducho vyprať v práčke.

    Jessa nature prateľná menštruačná vložka, 1 ks – hygienická, prateľná vložka pozostáva z troch vrstiev. Každá z nich má svoju špeciálnu funkciu. Vnútorná vrstva zaisťuje optimálny prenos vlhkosti, zatiaľ čo druhá vrstva zaisťuje dobrú absorpciu. Vonkajšia vrstva s bio bavlnou je obzvlášť šetrná k pokožke, a preto je mimoriadne pohodlná. Po použití je možné vložku vyprať v studenej vode a následne vyprať v práčke na 40°C. Používaním prateľných vložiek sa vyhnete zbytočnému plytvaniu bežných hygienických vložiek a urobíte niečo dobré pre seba aj pre životné prostredie.

    Mivolis Immun Komplex kapsuly, 32 ks – je výživový doplnok s vitamínmi a minerálnymi látkami. Vitamín D a vitamín B6 prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému. Vitamín C prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému počas intenzívnej telesnej námahy aj po nej. Vitamín B6 a B12 a meď prispievajú k správnej látkovej premene dôležitej na tvorbu energie. Železo prispieva k správnej tvorbe červených krviniek a hemoglobínu a meď dopomáha k správnemu prenosu železa v tele, folát k správnej tvorbe krvi.

    Mivolis roll-on na bolesti hlavy, 1 ks – je malý pomocník, keď vás prepadne bolesť hlavy. Vďaka obsahu mentolu príjemne chladí a jeho vôňa pôsobí uvoľňujúco a zmierňuje bolesť. Je to prírodná alternatíva v prípade, že nechcete siahnuť hneď po tabletkách.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme ženy, ktoré sú pripravené objaviť novú úroveň komfortu a starostlivosti počas svojich dní, aj mimo nich. Ženy, ktoré vedia, že si zaslúžia to najlepšie a chcú sa podeliť o svoje skúsenosti s ostatnými. Ak ste zvedavé na inovatívne (nielen) hygienické produkty, ktoré vám môžu uľahčiť každodenný život, a rady zdieľate svoje názory a skúsenosti, hľadáme práve vás.

    Ako sa zapojiť

    Ak by ste boli rady súčasťou tohto testovania, napíšte nám v komentári pod článok, ako sa staráte o svoje zdravie a pohodu v každodennom živote. Čo robíte pre to, aby ste sa cítili silné a sebavedomé? Aké tipy a triky máte na udržanie dobrej kondície a pohody?

    Prihlásiť sa do testovania je možné do nedele 02.06.2024. Následne vyberieme 5 mamičiek, ktorým pošleme kompletný balík a 20, ktoré dostanú vybrané 3 produkty a oslovíme ich internou poštou.

    Tešíme sa na vaše komentáre!

    konik_testuje

    Maminy, capiky proti horucke, 6rocne dieta, 22kg, z tabletky, sirupu zvracia. Panadol 250mg, a nurofen 125, na krabicke je 1 capik, dnes sme boli u lekara, a ze to je na jej vahu malo. Len mne sa zdaju 2 vela. Panadol na krabicke je od 15-30kg 1, a nurofen od 17-20,5kg 1.

    katarinaba
    Správa bola zmenená    Dnes o 11:56    

    Ahojte, prosim, mate niekto elektronicky neviditelny ohradnik pre psa? Ako ste spokojne? Mozete nejaky konkretny odporucit? Ja v podstate potrebujem urobit hranicu, pokial mozu psy chodit - cize len priamu ciaru, nic zlozite. Foto ilustracne.

    Ahojte… zvyknete dávať deťom pred dovolenkou a počas dovolenky nejaké probiotiká alebo hylak ako prevenciu proti virózam? Ak áno tak čo?

    mixik_lilik
    Správa bola zmenená    Dnes o 10:56    

    Baby objednávate niektorá niečo z Ameriky? Ide to jednoducho či ani nie?
    poprosím koment len baby čo majú skúsenosti 🙂 ďakujem.

    👶 Čo všetko vlastne potrebujete na okúpanie bábätka? 👶

    Okrem vody a vaničky / vedierka (ak neumývate dieťa rovno vo vani či pod sprchou) vám postačí naozaj pár základných vecí. A na tých s nami môžete ušetriť skutočný balík! Neveríte?

    Tak si to zhrňme...
    🟣 kozmetika pre dieťa
    🔵 uterák, osuška
    🟢 bambusová žinka
    🟡 manikúrová sada s klieštičkami, nožnicami
    🟠 hrebienok
    🔴 prvá kefka a zubná pasta
    ⚪ plienky

    Len v našom e-shope na takto rôzne pripravených setoch ušetríte až 14€! 👉https://i.modrykonik.sk/kupacie_sety_eshop

    Čo ešte vnímate ako must have v prípade kúpacieho setu pre bábätko vy? Dajte nám vedieť v komentároch.

    #recenzie #kupacie_sety_kolekcie

    (3 fotky)

    Baby, mám takú dilemu... Ale mam aj ine starosti 😅, len tak uvazujem, co bude lepšie.
    Chystám dcére 11 rokov oslavu v miestnej restike s bowlingom, pozýva si asi 8-9 kamarátok z tanečnej, bude pizza, torta, hranolky, atd, budu mať dráhu na dve hodiny zajednanu. Malo by to byt v sobotu, ak sa mi to teda podarí zajednat. Ale rozmyslam ako časovo, či bude lepsie cca od 2 do cca 5-6, alebo radsej od nejakej 4 do 7-8? Chcem to casovo ohraničit, aj kvoli rodičom aby vedeli kedy majú prísť pre deti. Ako by to napriklad vyhovovalo vam?

    Študujúce mamičky, prosím Vás... ako fungujete v domácnosti? Keď chodíte do práce, študujete a máte doma 2 malé deti z toho jeden je školopovinný?! A väčšinou ste samé s nimi...... Ja už nemám energiu večer sa učiť, veľakrát skôr zaspím ako oni 🙈

    Ahojte, mám práčku LG a po roku mi začala odspodu tiecť. Volala som už opravára, len či ste sa s takým niečim nestretli z čoho to bolo? Tesnenie? Lebo všetko funguje ako má, nevykazuje žiadnu chybu, mám aj smart diagnostik, tam tiež nič neukazuje. Začne tiecť počas prania, nie na začiatku ani pri žmýkaní

    Prosím pomôžte mi zohnať obrus aj podobný ďakujem

    kocikopedia
    Správa bola zmenená    Dnes o 10:02    

    „Pochodili sme s ním doslova kus sveta!” To je Britax B-motion 4 Plus iba za 299€.

    Nami preverený kočík Britax B-Motion 4 Plus vám ponúkame s bohatou výbavou, v peknom stave, vo výraznom červenom prevedení, ktorým zaujmete na prvý pohľad. Britax B-Motion Plus je vyššou verziou štvorkolky Britax B-Motion 4. Všetky štyri pneumatiky sú plnené penou, takže im nehrozí defekt. Pre lepšiu predstavu o jeho stave sme pre vás natočili aj video, ako sa kočík správa v teréne - na chodníku: https://youtube.com/shorts/Nh-ksjlnjeg

    V našej kočíkopedii ho ohodnotilo už 120 mamičiek. A čo o ňom napísali?
    👩 "Kočík aj pre väčšie dieťa.Detičky v ňom môžu spať až do 4 rokov."
    👩🏽 "Pochodili sme s ním doslova kus sveta!”
    👩 "Skvelý! Jediné negatívum vidím v tom, že po složení zaberá moc miesta."
    👩🏽 "Kvalitný a bezpečný kočík.”

    Viac o kočíku a jeho predaji nájdeš tu: https://i.modrykonik.sk/britax_b_motion_4_plus

    (2 fotky)

    Krásny dnik 💜

    vysmiatadusamamky
    Dnes o 09:23    Čítané 37x

    Láska na prvý pohľad? Ako ste to mali vy?

    Milé ženy,

    spomínate si aj vy na ten pocit, keď vám po pôrode prvýkrát dali dieťa do rúk? Možno to bolo hneď po tom ako sa narodilo a mohli ste spolu stráviť tie najčerstvejšie okamihy ešte na pôrodnej sále. Možno sa to podarilo až na druhý deň a možno, kvôli rôznym okolnostiam, to trvalo dlhšie. Ten okamih ale nastal a vy ste držali ten malý uzlíček v náručí. 

    Čo sa s vami v ten moment dialo? Zaplavila vás nekonečná láska k tomu stvoreniu, ako ste si to mnohokrát predtým predstavovali, alebo ako ste to čítali od iných žien? 

    U mňa vtedy nastal takzvaný aha-moment. 

    „Máme spolu dieťa, Jozef M.“ boli moje prvé slová partnerovi po tom ako mi nášho syna položili na brucho. „Čo s ním budeme robiť?“ bola hneď druhá veta. 

    Pamätám si, že som s úžasom sledovala ten nový život, ktorý z nás vzišiel a pripadalo mi to ako zázrak. Stále to tak je. Vtedy, na pôrodnej sále, mi to ale pripadalo ako taký čudný, veľmi podivný zárak. Žiadne ohňostroje sa nekonali, žiadne motýle mi v bruchu nelietali. V hlave mi nehrali jednorožce na harfu, ani neštebotali vtáčiky ako z rozprávky o Snehulienke.

    Bola to veľmi intenzívna zmes vyčerpania, hormónov a rôznych pocitov. Šťastie a strach sa miešali v nepravidelných intervaloch. Prišla obrovská vlna zodpovednosti a uvedomenia si, že toto už nejde vrátiť späť. Prišli aj silné pochybnosti, či to vôbec zvládnem a miešal sa aj pocit sklamania, že som pôrod nezvládla tak dobre, ako som chcela. O tom ale inokedy. 

    Pocit čistej lásky či zaľúbenia? Ten sa dostavil asi o tri týždne. Zo začiatku som fungovala vďaka pocitu zodpovednosti, že sa o to stvorenie musím postarať. Bolo to racionálne správanie. Dokonca som tie prvé týždne aj pochybovala, že sme vybrali správne meno a vyvolávalo to vo mne veľmi zvláštne pocity. Ako keby to dieťa ani nebolo moje, veď to predsa nie je Adam. To je Jakub. A možno sa volá úplne inak. Nepokazili sme to? Celé to malo pachuť akoby niečoho cudzieho a ja som sa hanbila pomenovať to takto nahlas. Prvýkrát som o tom hovorila až o niekoľko dlhých mesiacov neskôr. 

    K pocitu, že toto si ty, môj syn a ja som tvoja mama, som sa dopracovávala postupne, deň za dňom. Nesprevádzali ho žiadne fanfáry, nelietali okolo mňa balóniky ani nepadali konfety. Jednoducho sa jedného dňa dostavil príjemne intenzívny pocit, že toto je moje dieťa a ja ho ľúbim.

    Prečítajte si aj príbeh Jany o láske, ktorá sa nekonala na prvý pohľad.

    Ak by ste mali chuť či potrebu podeliť sa o ten svoj príbeh, uľaviť tak sebe a možno pomôcť niekomu inému, môžete tak spraviť anonymne prostredníctvom našej online platformy, ktorú sme pre vás vo Vysmiatej Duši Mamky vytvorili.

    Nikdy na to, čo práve prežívate, nemusíte byť samy.

    Za všetky VyDuMamky Táňa

    zdroj obrázka: unsplash.com

    Ahojte maminy. Vie mi niektorá poradiť ako ste posielali kočiar a cez akú spoločnosť?Poprípade koľko to stalo a ako ste ho balili aby sa nepoškodil?Ďakujem.

    Baby, práve beží súťaž o Mamaleto batoh, ponožky MOE a fľašu Dr. Brown's. Tu sa môžete zapojiť 👉 https://i.modrykonik.sk/sutaz 🎉

    Držíme palce! 😍

    Demografia ide pomaly ale isto na Slovensku dole vodou. Dokážeme to trochu vylepšiť? 🙂

    Žienky, ahojte, prosím ako odstránim toto lepidlo z látky? Odpadli 2 písmenká a nejde to praním dole, vyzerá to nepekne. Ďakujem za tipy🙂

    kočky zistili mi z krvi zvýšený cholesterol, nestretla som sa až takto osobne s tým a tak neviem čo si mám pod tým predstaviť? som v ohrození života? dá sa s tým žiť poprípade je niečo čo mi pomôže ho znížiť?

    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    Dnes o 07:11    

    Vrecká na domácu mrazenú dreň mali u nás minulý rok veľký úspech, a keďže sezóna domácich jahôd sa pomaličky rozbieha, odporúčam vybehnúť do #dm 😊
    Nájdete ich pri vreckách na ľad a veľmi neotáľajte, lebo minulý rok sa veľmi rýchlo vypredali 🙌

    zienky od porodu mam problem s dyshidrozou na jednom chodidle, ktora mate skusenost, co vam pomohlo?

    Ahojte uvažujem nad kúpou teplovzdušnej fritezy. Tie ktoré ich využívate, s ktorými máte dobré skúsenosti? Na čo treba pozerať pri výbere? Sme 4 takže určite nejakú väčšiu chcem. Oplatí sa do toho investovať? Ďakujem za odpovede.