Ahojte, v apríli som síce bol u ortopeda ale na röntgene nič nevidel. Uz nejake 2 mesiace mi pri špecifickom pohybe vždy pekne v krku. Niekedy bolestivo niekedy nie. Masér tam vždy nájde iba stuhnuty krk. Ale ja už som si na to tak navykol a niekedy to tak boli že som vo fyzickej nepohode a vyvoláva mi to stres. Je to niečo kvôli čomu by som si mal zháňať ďalší termín u ortopéda alebo nejakého fyzioterapeut ktorý somnou bude cvičiť alebo máte nejaké tipy? Ďakujem veľmi pekne.

    Baby co mate práčku parnu to sa nemusí prať len s parou?

    Suseda dnes vedľa na balkóne čistila sliepku na vývar ... tak 🐷🐷 "asistovali" 😀

    Môj verný spoločník ... kocúr s dušou bernardína ❤

    No woooow, budeme sebestacni vo vyrobe delostreleckej municie... no super, to je uplne presne to, co nam chyba... tlieskam nasej vlade👏👏👏🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🙏🙏🙏

    Ako ste cvičili s deťmi kreslenie postavy?Dcera je predskolacka a v škôlke toto zatiaľ vôbec neriešia stále len vymalovavaju obrázky,ale žiadna vlastná kresba.A na zápis bude potrebovať nakresliť postavu.Najhorsie ,ze ju kreslenie vôbec nebaví a ja sama neviem kresliť.Na co sa pri postave zamerať?Pripadne nejaký obrázok by ste mi neposlali?
    Ďakujem krásne.

    Prosím vás, keď čistíte týmto sprejom rúru, tak dáte sprej a potom zapnete rúru na 50 stupňov na 30 minút či ako?
    Nevybuchne to? 🙈😀 Návod je tam len v nemčine. 🤷🏻‍♀️

    Prosim vas viete mi poradit kde v okoli Ba je dobry aqua-thermal park pre deti kde je dnu tobogan ? Okrem TT ?
    Dakujem za odpoved.

    Maminy desiatovy box s viac priehradkami mate aky pre deti do skoly? Mame, ale su tam len 2-3 priehradky a chcela som viac. Videla som na nete, ale pride mi vela dat za jeden box 35€.

    Odporúčte solničku kefka na strojček, s ktorou sú spokojné vaše deti ďakujem

    Klobuk dole pred tak mladym novinarom!!!
    https://www.facebook.com/share/r/GMKLSCyoAb1fEguC/

    Mna porazi 🤦‍♀️ obavam sa, ze to co som nikdy nechcela sa nakoniec stane. Aneb - ked sa z Masi stane Maso 🤣 naschval som ich niesla k veterinarovi, vdaka comu mi zdrhli v aute a musela som na ne striehnut v aute a po tom, co boli oznacene za dievcata - nakoniec sa stanem hadou mamou 😭🤣🤭🤦‍♀️ Prave som ich pristihla "inflagrati". A mozem opat studovat, hladat info a dufat, ze to zvladnem. Tak mi drzte palce.

    Ahojte, potrebujem pomoc. Predvčerom som dávala na market place inzerát a zrejme má niekto nahlásil alebo neviem proste, prišla mi potom správa cez meta ze budem deaktivovana do 24hod no a dnes sa to stalo. Neviem ani co s tým ani prečo a ani co to znamená. Prikladám foto, nevie ma ani nikto nájsť na fb a mam tam na profilovej foto meta inbox. Neviete poradiť?

    veronicka1991
    Správa bola zmenená    Včera o 14:54    

    Baby prosim vas ktore parky kupujete ? Ja vsetky co kuoim v obchode su hnusne chutovo …mukove …
    Ktore davaju v restikach ?ze su take chutne 🙏🙏
    Tieto dvoje sa nedaju ani citit …

    (2 fotky)

    Konečne mám aj ja radosť

    (2 fotky)

    Moje Barbinky 💕💕

    Tak? 🙂

    Ahojte, baby poradite mi najsetrnejsi alebo teda najvhodnejsi zosvetlivac na vlasy, pouzitie na doma.
    Potrebujem taky co nerobi zlte flaky.
    Prosim o rady chod kadernicke si neprosim, potrebujem to pre osobu s tmavsim odrastom, ktora nedovoli nikomu chytat jej vlasy, ja mozem len asistovat.
    Moj kadernik odpirucil kalos, alebo z drogerie loreal alebo syos. Ktore vybrat, mate skusenosti?

    Ahojte mozno niekto poradi chceli hy sme kupit rodicom matrac maju teraz narodeniny ale nemam ani tušenie aky aku znacku mali taky mekky vymenili.za tvrdi teraz sa oco sťažuje ze ho celý bok boli preto neviem aka tvrdosť je najlepšia

    #jesen v plnom prúde a u nás už druhá dávka #tekvicovysirup 🤤