Sada vianočných gumenných cukrikov.. Ale toto som teda v rozpoložení 🤔 🤣

    (2 fotky)

    Dobre ránko... Chcela by som začať chodiť do fitka, lebo aj postava už nieje to čo bývalo l, ale aj zdravotné problémy.Lenze ja sa hanbím, čo tam mám robiť, šak vôbec neviem ako začať, nemám kondičku, ani silu. Rozmýšľam aj o trénerovi, čo to vychádza financne? Fu baby poraďte, ako ste začínali?

    Modlitba k sv.Marte - Mocná modlitba deviatich utorkov sv.Marty.
    Kto sa chce pridať stačí napísať do komentára. Pridám Vás a každý utorok dám vedieť
    1/9 @ewelynka2 @aaadkaaa @katka2308 @seelaus
    2/9 @kate17 @vierka1603
    3/9 @taniat87
    4/9 @ja_nka
    5/9 @tusticka26 @007marianna007 @katarinahantakova
    6/9 @majula84 @darinka121
    7/9 @luckabj82 @miruska951 @@lienka1969 @aalleennii @lubka86 @martinabr @lubka150
    9/9 @kursalka @stefania52

    Už tretí deň mam prasknutu spodnú peru cez stred, ale tak poriadne, bolí to. Neskôr sa mi tam začal robiť herpes a potom to prasklo. Mam tam aj akoby supinky, no hrozný pohľad na mňa. Mate niekto skúsenosť co si na to dat? Alebo nechať nech sa to samé vylieči? V noci mi to zaschne, ráno nebolí, ale keď začnem jesť, rozprávať, tak to zas povolí a mam to akoby otvorené

    Bože, mám nervy na túto Zámenu manželiek….. ako vôbec môže niekto takto žiť a zaobchádzať s deťmi🤯🤯🤯🤯🤯🤯

    lenusie29
    Včera o 19:32    Čítané 53x

    Psychológ Terapeut

    Je tu nejaký psychológ alebo terapeut, ktorý robí online sedenia? Kľudne aj osobné. Ak áno, prosím, napíšte mi

    Uz som sa raz pytala, ale vela odpovedi nebolo, rak skusim este raz. Ak bralo vase "dieta" v cca 14 tich Roacutane... mal/a nejake neziaduce ucinky? Sli by ste do toho znovu?

    (3 fotky)

    Bejby číslo 2 🙂

    dominika_cAMBASÁDORKA
    Včera o 16:30    

    Voňavé vrecúška do skríň či zásuviek 🌸 Už dlho sa mi v polici povaľovali tieto voňavé perličky na pranie, ktoré som raz na skúšku kúpila, ale prešla som na pracie oleje. A tak dostali druhú šancu a vďaka čajovým vreckám sa z nich stali vrecká na prevonanie ☺️

    #dm #profissimo

    🙏🙏Ahojte, idem si po radu😉 Prvý krát ako je kovid prišiel aj ku mne, od včera mám horúčku 38,5 paralen nezaberá, inak mič hroznē bolí hrdlo, soplím a cítim kríže ale to tak býva pri chrípke..ako ste sa dávali do kopy?čo kúpiť v lekárni? alebo to len prečkať s paralenom?

    Cica Mica. Len co sa zlozim na sedacku, hned je na mne 😍

    Ahojte,viete mi povedat kolko sa plati parkovne na kupalisku v Ostrihome?a skrinky sa daju platit kartou?lebo predtym len hotovostou a ja neviem kolko si mam zamenit.dakujem

    hejtermama
    Správa bola zmenená    Včera o 15:39    

    Chodievate do divadla? S kým? Nájdete si niekedy čas dať dieťa babke a idete s manželom? alebo manželovi dáte deťuchy a vyrazíte sa zasmiať do divadla s kamoskou?
    Tip na skvelú komédiu- Moji drahí chlapci na voku.sk

    Ahojte prosím nemáte niekto vypracovane riešenia k pomocníka pre 7 ročník

    🙂 dubaky😊

    (2 fotky)

    baby ide vam na v*i*n*ted vytvarat adresne stitky? mne to cely den nejde - aj som sa s babou dohodla ze ten p*r*e*daj zrusim, nahodim tovar nanovo a nech si to k*u*pi akoze este raz, ale to iste... cez SPS balikovo to chce posielat - ze ci je problem s nimi alebo uz neviem kde to viazne..