Baby včera večer malu prehnalo. Nestazovala sa na nic, len isla na wc a prehnalo ju.
    Robila som omáčku s mliekom čo nezvyknem, myslela som že z toho.
    Noc, aj rano ok išla do školky.
    Teraz mi vravi jedna, že v triede - kde boli spojení poobede, lebo chýba vela deti su hnačky.
    Myslite, že ak by včera niečo chytila by už v noci a rano niečo bolo?

    Baby poradte nejaky trik na cistenie zubkov u deti, moja 1,5 rocna dcera si neda vycistit zuby ani za svet, vrieska, reve, vystraja tak ze jej kefkou ani netrafim do ust a ani ich nechce otvorit, minule sa poranila do krvy co tak vystrajala a poskrabala som je dasno.skusala som vsetko, pesnicky spievat, rozpravky pri tom pozerat, dala som jej kefku do rucky nech cistime spolu ale nic nepomaha, raz za cas jej vycistim nasilu tak ze jej drzim rucky a hlavu a cistim nasilu, ale toto neni riesenie a navyse bojim sa ze bude mat zo mna traumu, ale tiez sa bojim ze bude mat pokazene zubky.

    Zeny, prosim, odporucte mi firmu v BA, ktora vykonava udrzbu hrobov, s ktorou mate dobre skusenosti 🙏 Dakujem

    Ahojte ,idem dočasne vyradiť auto z evidencie cez Slovensko.sk .A chcem sa spýtať do koľkých dní musím ísť odovzdať doklady a či sa aj ŠPZ odovzdáva . Ďakujem za každú odpoveď,lebo na nete som našla rôzne informácie.

    Plánujem predskolakovi kúpiť stoličku k pisaciemu stolu. Bolo mi tu odporucene Jitro rastuca, keďže je to pálka, chcem sa ešte uistiť ze je to najlepšia voľba. Ak nemá niekto iný nápad.😊 Ďakujem opäť.

    Absolvovali niekto z Vašich rodičov projekt digitálni seniori (ten, čo dostali tablet)?

    Ahoj. Boli ste niekdo na Islande v oktobri? Sami ci s nejakou cestovkou?

    spolu_s_odvahouOverená organizácia
    Dnes o 06:45    

    Pozývame vás na výstavu výnimočných diel slovenských súčasných umelcov a umelkýň pri príležitosti už 7️⃣. Aukcie súčasného umenia v prospech našej nadácie, ktorá sa uskutoční už 22. októbra!

    Výstavu diel súčasného umenia, medzi ktorými nechýbajú ani mená ako Andrej Dúbravský, Milan Paštéka, Katarína Janečková Walshe, Oto Hudec, Lucia Oleňová, Anča Daučíková, Denisa Lehocká, Žofia Dubová, Ivana Šáteková, Roman Ondak, Erik Šille, Dorota Sadovská, a mnoho ďalších, si môžete vychutnať každý deň až do 21. októbra počas otváracích hodín, a to:
    🖼️ Pondelok - piatok 10:00-18:00
    🖼️ Sobota - nedeľa 12:00-18
    ℹ️ v centre Bratislavy, na Medenej 16, v priestoroch aukčnej spoločnosti SOGA.

    🎤 Komentovaná prehliadka výstavy sa uskutoční 16. októbra o 19:00 hod.

    Okrem živej dražby, ktorá sa uskutoční 22. októbra o 20:00, bude prebiehať aj 🌐 online dražba
    od 15. do 21. októbra do 21:00.

    Vstup je bezplatný.
    Dajte o výstave a našej Aukcii vedieť aj svojim známym 🤗
    Tešíme sa na vás! 💛

    Krásna jesenná nádielka😍

    Dobre ránko dievčatá, pozeram nový telefón. Podmienka perfektný foťák a aby som v nim vedela pracovať vo worde(Pouzivam ho miestami ako nootbook, preto ten word.) 🤣 teraz mam samsung s23. Pozerám na Samsung S24 ultra. Odrádza ma ze je väčší a ťažší. Kto ho mate dajte vlastne skúsenosti ci áno alebo nie . Vďaka ❤️

    moncicka02
    Včera o 22:47    Čítané 623x

    Zvlastny nenaplneny vztah

    Ahojte, zacnem tym, ze by som privitala nejake empaticke odpovede, kedze sa momentalne vobec necitim dobre.

    Mam 38 rokov, dlho som zila v zahranici a mam 3 roka priatela, ktoreho milujem, ale ma velmi zranuje. Jeden den je medzi nami vsetko fajn, takto je to mozno aj tyzden a potom ma z nicoho nic zacne osocovat. Myslim si ze bezdovodne, ale deje sa to opkovane pre nic za nic.

    Viem odkial to prameni - on aj jeho rodicia neusetria nikoho ziadnej kritiky, ale ja to fakt, ze nedavam.

    Pre ukazku: dnes sedime na gauci a 2krat sa na mna divne pozeral. Zrazu z neho vyslo (podotykam ze tato poznamka bola viac diplomaticka ako inokedy): tento homeoffice nam neprospieva… ale tak asi ani ja nevyzeram najlepsie.

    Tym, ze toto je len slaby odvar jeho poznamok ake musim trpiet, uz mam velmi nizku hranicu tolerancie a rychlo sa ohradim. Len ako nahle to spravim, nasleduje urazka za urazkou - ze som neschopna, ze kolko mam rokov a nemam rodinu, ze moje veci sa vobec nehybu (2 roky sme riesili jeho byt v ktorom sme mali byvat, ale on zrazu ocakava ze ja budem tam kde on - budem mat vlastny byt v novostavbe). Ja svoj byt mam v ruzinovskom panelaku a ten nie je podla neho dost dobry. Neustale ma porovnava, ponizuje ohladom vsetkeho - od vzhladu, cez byt, cez karieru, ze sa veci hybu velmi pomaly a uz som 2 roky na Slovensku a stale nemam vsetko tip top.

    Poopravde som s mojim bytom napr. nehybala preto, lebo plan bol ze pojdeme do jeho. Teraz ked som tu, nie som dost dobra - lebo uz nemam vsetko tak ako ma on.

    Ja neviem, ale po 3 rokoch vztahu ak niekto ocakava ze budem si zariadovat vlastny byt len aby som dokazala ze som toho schopna, tak ja sa fakt stracam v dnesnom svete. Byvame vyse 2 rokov spolu a ja nerozumiem tymto kriteriam, ktore na mna moj partner kladie.

    Moj partner je vysokopostaveny chlap, ja som takisto mala karieru a som vzdelana, ale som rodinne zalozeny typ, ktory si to predstavuje cele trosku inak.

    Som fakt smutna, lebo jeden den sa pokusame o babatko a druhy den sa so mnou rozchadza, tak ma prosim usetrite nejakych krutych komentarov. Mam ich az az.

    Ahojte ešte raz. Omylom som zmazala. Co vám najviac pomohlo na stres nejaky vyzivovy doplnok? Niečo po čom sa človeku nechce spať.

    Dobrý deň, nemá niekto požičať knihu Narodený v modrú stredu alebo O kolečko míň? Ďakujem

    Týždeň povedomia o strate bábätiek

    Ahojte. Prosím vás, viete mi poradiť lacné ubytovanie na 1 noc v Trnave? Najlepšie v blízkosti športovej haly. Ďakujem

    Dievčatá potrebujem top strúhadlo na uhorky. Čo poviete na tescomu?

    Chcem sa spýtať kde môžem dať odmerať dcére okuliare? Zmeria aj v optike? Či to nie je také kvalitné ako u očného? boli sme u novej očnej teraz, ale chcela by som si dať zmerať inde či naozaj toľko má, lebo stroje boli v tmavej miestnosti kde nie je okno ani svetlo a na tabuli čítala písmenká asi 7 m ďaleko, pritom inde kde sme boli na očnom to tak nikde nemali...

    Ahojte beriem atb dalacin každých osem hodín Lenže ja som si dala o hodinu skôr Je to nejaký problém ?Dakujem

    Baby bolela vás hlava v skorom štadiu tehotenstva ? Môže to byť príznak tehotenstva ? Lebo mám také iste bolesti ako pms ale plus ma bolí strašne hlava. Ovulácia pred 11dňami .