kahh
    Dnes o 11:13    

    Ake mate prosim skusenosti s calunenymi panelmi za postel, ktore si kupite samostatne. Je to fajn riesenie?

    vaness212
    Dnes o 11:05    Čítané 59x

    Čo je to?

    Zdravím … predvčeroom som sa bila s bratrancami a rano som sa zobudila s opuchnutou rukou a bolí ma do teraz a viac… nazačiatku mi kus horela a potom sa mi zrobil otok.. a opuchol aj maliček..hybát viem tak trochu ale ked pohnem maličkom smerom hore tak ma hmed strašne bolí… prikladám aj foto..neviete čo to moze byt? 

    angie_l
    Správa bola zmenená    Dnes o 10:59    

    Koľko ste po pôrode schudli ? A za ale obdobie od pôrodu

    Ktore pocasie ukazuje najpresnejsie ?potrebujem vediet do konca dňa ,,,,len nie shmu ja s tym neviem 😃 ale ak niekto vie pozrite mi oblast Sigord okr.Prešov

    baby, co lietate cez RAYNAIR, ja uz som dlho nesla, kupovala som letenky na buduci tyzden len s prirucnou batozinou a pozeram tie rozmery, ze to je nieco uplne miniaturne. myslela som ze klasicky kufor 20x40x40 (prirucny) mozem zobrat, ale ma vacsie rozmery. Netusite cca kolko zan mozem doplacat na letisku?
    skusala som to cez pelikan zmenit, ale ti mi poslali ponuku rovno aj na priority boarding a cena 60€. tak ci sa nahodou neda nejako lacnejsie, neviete?
    Dakujem!

    Ahojte, synovi sa robi kurie oko na nohe, zacala som mu to natierat Duofilmom,len to som doma nasla.Poznate nieco ucinnejsie?

    berry59
    Dnes o 09:27    Čítané 47x

    Radosť za dobré známky: Víkend v Demänová Rezorte

    Milé dámy ale aj páni, dovolím si na začiatok jeden krásny citát, a potom Vám opíšem náš skvelý víkend.

    “ Svoj život napĺňajte zážitkami, nie vecami. Dôležité je mať príbehy, o ktoré sa môžete podeliť, nie veci, ktorými sa môžete predvádzať. “

    Minulý víkend sme strávili nezabudnuteľný pobyt v Demänova Rezorte od piatku do nedele a boli sme nadšení z každého momentu.

    Po príchode nás privítal priateľský personál a rýchlo sme sa ubytovali v komfortnej a čistej izbe s moderným zariadením. Atmosféra celého rezortu bola veľmi príjemná a pokojná, čo nám pomohlo rýchlo sa uvoľniť a naladiť na víkendový oddych. Naša izba bola špeciálna tým, že sa v nej nachádzala veľká odpočinková sieť zavesená vo vzduchu. Tento netradičný prvok priniesol veľa zábavy nielen deťom, ale aj nám dospelým. Bola to skvelá príležitosť oddýchnuť si a zároveň sa zabaviť.

    Raňajky aj večere boli súčasťou nášho balíka a musím povedať, že kvalita jedál bola vynikajúca. Raňajky ponúkali široký výber čerstvých a chutných jedál, od rôznych druhov pečiva, cez ovocie, až po teplé pokrmy. Večere boli vždy skvelou kulinárskou skúsenosťou, s rôznymi možnosťami pre každého člena našej rodiny. Kuchári odviedli skvelú prácu a každý večer sme sa tešili na nové chuťové zážitky.

    Cez deň sme trávili čas na kúpalisku, ktoré bolo veľmi dobre udržiavané a ponúkalo množstvo atrakcií pre deti aj dospelých. Voda bola čistá a teplá, čo bolo ideálne pre relaxáciu a zábavu. Deti si užili šmýkačky a rôzne vodné hry, zatiaľ čo my, dospelí, sme si mohli oddýchnuť na ležadlách.

    Jedným z vrcholov nášho pobytu bola detská olympiáda, ktorú rezort organizoval. Deti mali možnosť zúčastniť sa rôznych športových disciplín a súťaží, čo im prinieslo veľa radosti a zároveň im to umožnilo spoznať nových kamarátov. Organizácia tejto aktivity bola na vysokej úrovni a animátori odviedli skvelú prácu pri zapájaní všetkých detí.

    Po olympiáde nás čakalo večerné kino premietané vonku. Bol to skvelý zážitok sledovať film pod hviezdami, v príjemnej atmosfére s občerstvením. Tento večerný program bol ideálnym spôsobom, ako ukončiť deň plný aktivít.

    Celkovo sme boli s naším pobytom v Demänova Rezorte veľmi spokojní. Vynikajúce jedlo, skvelé aktivity pre deti aj dospelých a výborné služby nás presvedčili, že sa sem určite radi vrátime. Tento víkend bol pre nás dokonalým únikom od každodenného zhonu a priniesol nám množstvo krásnych spomienok.

    Na záver by som sa chcela poďakovať tímu Modrý koník a Demänová Rezort za skvelú skúsenosť, veľa zážitkov a skvelý čas strávený s rodinou.

    #test_demanova_rezort6 #recenzia https://www.modrykonik.sk/recenzie/demanova-rezort-pobyt-so-zazitkami/40

    modrykonik
    Správa bola zmenená    Dnes o 09:25    

    Benefity kolies plnených gélom pre váš kočík

    Pri výbere kočíka sú kolesá jedným z najdôležitejších prvkov, na ktoré by ste sa mali zamerať. Kočíky s kolesami plnenými gélom ponúkajú množstvo výhod, ktoré môžu výrazne zlepšiť vaše každodenné prechádzky a cestovanie s dieťaťom. Pozrime sa na hlavné benefity kolies plnených gélom:

    1. Odolnosť voči prepichnutiu
    👉 Kolesá plnené gélom sú mimoriadne odolné voči prepichnutiu. Na rozdiel od tradičných nafukovacích kolies, kde hrozí riziko defektu, gélové kolesá poskytujú pokoj v duši, pretože sa nemusíte obávať, že koleso prepichnete na ostrých objektoch, ako sú sklo, tŕne alebo kamene.

    2. Nízka údržba
    👉 Gélové kolesá nevyžadujú takmer žiadnu údržbu. Nie je potrebné ich dofukovať ani kontrolovať tlak vzduchu. Stačí ich občas utrieť a skontrolovať, či sú v dobrom stave, a môžete bez starostí pokračovať v používaní kočíka.

    3. Pohodlná a hladká jazda
    👉 Gélové kolesá poskytujú vynikajúce tlmenie nárazov, čo zabezpečuje pohodlnú a hladkú jazdu aj na nerovnom teréne. Vaše dieťa bude menej vystavené otrasom a vibráciám, čo prispieva k jeho komfortu počas prechádzok.

    4. Dlhá životnosť
    👉 Gélové kolesá sú navrhnuté tak, aby vydržali dlhšie ako tradičné kolesá. Materiál použitý v týchto kolesách je vysoko odolný a odoláva opotrebeniu, čo znamená, že nemusíte často meniť kolesá a kočík vám poslúži dlhšie.

    ✅ Zhrnutie:
    Kolesá plnené gélom prinášajú množstvo výhod, ktoré ocení každý rodič. Ich odolnosť voči prepichnutiu, nízka údržba, pohodlná jazda, výborná priľnavosť, dlhá životnosť a univerzálnosť z nich robia ideálnu voľbu pre váš kočík. Ak hľadáte spoľahlivé a pohodlné kolesá pre váš kočík, gélové kolesá sú určite správnym rozhodnutím.

    #kocik #gelovekolesa #rodicovstvo #pohodliepredietatko

    (4 fotky)

    Ahojte, pri novom aute idete na predĺženú 5rocnu záruku? Hneď mi povedali, že tam nespada všetko ako v základnej záruke, lebo som chcela riešiť niečo v záruke. a je veľmi drahá

    Dobrý deň prajem všetkým, viete mi prosím niekto poradiť v Bratislave dobrého neurológa? Ktorý zoberie nového pacienta, ale sa aj venuje a snaží sa mu naozaj pomôcť?
    Bohužiaľ, moja dr. Kohútova ukončila činnosť .
    Ďakujem za všetky info , pekný deň všetkým 🍀

    Ahojte,viete mi niekto poradit?
    Dnes mi dala dr.papier na matersku pytala sa ci som nezamestnana a ja ze ano a ze kde som predtym robila tak som povedala A ona ze dajte si to potvrdit a nech to zamestnavatel posle alebo vy odneste na socialku.On mi to musi potvrdit aj ked mi ukoncil pracovny pomer ked som odchadzala na pnku?

    mravenekAMBASÁDORKA
    Správa bola zmenená    Dnes o 07:57    

    Dovolenky sú v plnom prúde a k nim neodmysliteľne patrí opaľovanie. Slováci nepatria k národom, kde je bledá pokožka symbolom krásy a viacerí sa vypekáme na priamom slnku 🌞 Ale je to bezpečné? Ako by malo vyzerať zdravé opaľovanie a správna ochrana pokožky? Na to všetko vám odpovie nový podcast 101 Drogéria s odborníčkou, darmatovenerologičkou Michaelou Blaško. Stačí kliknúť na odkaz a dozviete sa veľa zaujímavého #101drogeria
    https://101drogerie.sk/podcasty-a-tutorialy-cla...

    Baby chcem kúpiť výplň do sedacieho vaku. Mate z Emi sú kvalitné guličky alebo radšej z Tuli?

    Dnešný program

    erinka1911
    Správa bola zmenená    Dnes o 07:38    

    Ahojte,ake skolske tasky maju Vasi chlapci stvrtaci?
    Okrem Topgal
    Tie poznám
    Stacil by 2-komorový,nie 100 priehradiek
    Dakujem

    Majte pekný deň 🍀☺️

    Vitamin Sea ❤️🇹🇷

    Baby je to nejaky herpes?

    Ako robíte pizza tycinky z líst.cesta? Este som to nerobila. Na nete je veľa receptov ale nerobila som este.

    UNDER ARMOUR leginy: Prosím tie, čo ich máte, aké majú číslovanie, ak oblečiem L-ko legíny, ktoré majú bez natiahnutia v páse 40 cm, oblečiem aj L z tejto značky, alebo ísť radšej do väčšieho číslovania (mám cez 90 cm v páse)? PS: bohužiaľ nemám kde vyskúšať a ak nemusím, radšej by som nevracala. Vďaka

    tratatundraAMBASÁDORKA
    Dnes o 05:26    

    Takáto milá spomienka na mňa dnes vybafla z mobilu s titulkom: Horúce leto. No, neviem, tohtoročné prázdniny majú akýsi pomalý rozbeh. Ako ste na tom vy? Vyhovuje vám také to “pololetné počasie” alebo čakáte na tridsiatky? Ja som z tábora B a ledva čakám, kedy bude zase teplúčko… 🌞
    #zlatybazantradler

    Dievčatá prosím o radu...dcére od včera píska v ušiach (iba keď sme dnu,von nie) treba s tým ísť k dr. prejde to ?alebo ako jej pomôcť??? ďakujem

    Ahojte prosím vás stalo sa vám v zahraničí že ste cez gorga poslali len z úctu na iný účet € a vám zablokovali kartu? Tomuto som nepochopila veď som nevyberala neplatila priamo nou😡prosím vás ako mám postupovať dakujem