rita85
    Správa bola zmenená    Včera o 19:58    

    Film:Príliš veľa lásky....co nato poviete..... dá sa takto ťahať život dlhodobo...

    Baby, ktoré používate u detí aplikáciu FAMILY LINK, dá sa nejako nastaviť limit čisto na používanie Internetu? Nechcem jej nastaviť odpočinok pre zariadenie, lebo môže nastať situácia, že sa mi bude potrebovať dovolať, takisto sa mobilom budí a pod. Chcela by som docieliť, aby od určitej hodiny nemohla byť vôbec na Internete bez ohľadu na aplikáciu, dá sa to nejako? Vopred ďakujem za radu.

    Ahojte, je tu prosim nejaka kožná dr?
    Priateľ ma uz asi aj 8r flaky na nohách, su červené, suché...ma toho viac, na obidvoch nohach..hlavne na chodidlach, trochu na lytkach, clenkoch..inde na tele nie..bol u 4 kožných..jedna povedala ze pleseň, dala mu 3x kremy a nic..ďalšia mu dala krem a ascorutin vraj su to popraskané žilky...a dalsi dvaja ze nevedia 🤦🏻 nestretli ste sa s tým? Foto dam do komentára. Na fotkach je to natreté preto to je take...Ďakujem 🙂

    Dcera 4 ročná na ráno a večer pije ešte stále kravské plnotučné mlieko.Dost je na ňom ešte zavisla.
    Ide so starými a krstnými rodičmi na dovolenku do Turecka a rozmýšľam ako by to mlieko tam mohli poriesit.da sa v rezorte niekde kúpiť krabicové mlieko a dali by ho na izbe do chladničky?majú mať na izbe kanvicu tam by dali zohriať vodu a potom by v nej ohriali aspoň trochu mlieko že by nebolo také studené z chladničky.
    Viem,že je možnosť to aj týždeň vydržať bez mlieka ,ale chcela by som najprv prezistit ci by pripadala do úvahy aj táto možnosť.
    Ďakujem za rady.

    Ahojte dievčatá chcem sa poradiť dávali ste si opravovať zlaté veci ja som dnes bola s obruckou je mi mala od svadby chcem väčšiu...dal som ďalší prsteň a náušnice nech mi teda urobia novú takú ako ma muž...práca bude stáť 200e je to veľmi veľa alebo je to v pohode cena?je úplne jednoduchá jemný vzor mama mi ze to je veľmi veľa ja som nestihla viac zlatnictiev popýtať

    🚂 130.výročie trate Spišské Podhradie a Spišské Vlachy

    (3 fotky)
    ninasidielko
    Správa bola zmenená    Včera o 15:34    

    Prosím vás kde sa dá na predajni vidieť táto skriňa neviete poradiť? Nemusí byť len mobelix

    Baby je nejaká viróza vo vzduchu?Sopke,bolesť hrdla ,a teploty ?

    Taká blbosť a ako poteší 😂😂

    Ahojte. Prosím Vás co vám pomohlo na kurie oko? Prosím píšte tie,co už ste to riešili. Najčastejšie čítam lastovičnik.
    Ďakujem

    KUBA som vymenila za pandičku 😂😂😂

    Ahoj. Prosim o radu, ako najst reels, ktore potrebujem? Skusala som vypisat hestegy ale nic
    Mate niekto radu? Dik

    Ahojte, máte niekto sedačku z poľskej Agata meble? Ako ste spokojní s kvalitou? Prípadne reklamáciou? Kúpili by ste znova?

    Žienky, prosím vás, prvý raz idem posielať vec, ktorú som predala cez Vinted, mám to poslať cez Slovak parcel servise. Prosím vás, dá sa to poslať aj cez ten box? Alebo ako? Trochu sa v tom strácam.

    nika_mia
    Správa bola zmenená    Včera o 12:19    

    10 dni po iui co si mislite dievcata

    (2 fotky)

    Ahojte 👋 sociálny pedagog v ZŠ . Nájdem tu takého? 🙏 mam par otázok ďakujem

    To vylehavanie na záhrade nám bude po lete tak chybat😇