receptík:
POTREBNÉ PRÍSADY
Cesto:900g hladkej muky 100g praskoveho cukru 1/4 ML sol 2ks drozdie 1 prasok do peciva 5PL oleja 400ml vlazneho mlieka sneh z 3 bielkov čokoládová náplň: 2 čokoladove pudingy 500 ml mieka 4 PL kakaa 300g krystal.cukru 1 palmarin 50g masla na potretie
POSTUP PRÍPRAVY
1, Najskor rozmiesame spolu mlieko kakao a puding
2, Spolu s cukrom uvarime husty puding,hned po uvareny tam dame palmarin a vymiesame metlickami a nehame vychladnut...obcas premiesame aby tam nevznikla koža
3, Do misy si dame vsetky suroviny okrem snehu z bielkov aj drozdie a nemusime si robit kvasok..ale mozme..je lepsie si srait aby tam neostali hrudky drozdia
4, Trosku vymiesime a pridame sneh a poriadne miesime lebo cesto je huste
5, Rozdelime na 6 casti
6,Kazdu cast rozvalkame a natrieme kremom
7, Po 2 zaviny spajame a prepletame ako vrkoc lenze je iba z dvoch pramenov a ulozim na vymasteny plech
8, Pred pecenim potriem roztopenym maslom ..peciem pri teplote 175 stupnov na 25 min
9, Po upeceni potriem maslom..a nehame kolacik vychladnut aby plnka stuhla
Dobrú chuť 🙂
prosím daš mi receptík? vyzerá to skvelloooooo 🙂