Nemate nejaky dobry tip na romanticko-eroticku knihu? Taku nejaku oddychovku, ale aby to malo aj nejaky zmysluplny dej. Dakujem!

    Ziadost do skolky - prosim vas co sa pise do toho “od”? 1.9.2019?

    Mate niekto doma cisticku vzduchu od philipsu? Prosim vas, ste s nou spokojni? Resp. je aj naozaj poznat ze ten vzduch je cistejsi? A eleminuje napr. aj pachy po vareni?

    Ma niekto skusenost s rucnou aj elektrickou odsavackou Avent? Je ta elektricka naozaj lepsia (lepsie odsaje) ?

    Dnes mi svokra rozpravala aku ma kolegynu, ze ma strasne hlupeho syna co ma 6 rokov a nevie poriadne ovladat tv, mobil ani pc, lebo ona ho k tomu nevedie a stale mu miesto toho iba rozne knihy kupuje... a ja cely vecer rozmyslam ci som ja ta sprosta ze mi prijde velmi rozumne viest dieta ku kniham a vychovavat ho cez ne, skor nez cez tv,mobil alebo pc. Ja sa teda tymto veciam specialne nebranim, syn (2roky) si pozrie aj telku aj tuka (zatial) bezducho do mobilu, no urcite davam prednost kniham...

    Bola niektora z vas pocas tehotenstva kvoli chudokrvnosti na antolskej (prip. v ruzinove) v hematologickej ambulancii? Neviete ci tam staci iba prist s vymennym listkom pocas ordinacnych hodin alebo sa treba specialne objednavat? Dakujem.

    Co dnes varite? Potrebujem inspiraciu 🤨

    Chcela by som kupit svokre knihu, ma rada romantiku, viete mi poradit nieco naozaj dobre (a nieco novsie) ? Dakujem

    Poradte prosim nieco bezmasite na obed 🤷‍♀️

    Mate knihy Potulky (jarou, letom, jesenou, zimou, nocou)? “Citaju” si z nich vase deti, maju u vas uspech?