4 – 6 kuracích stehien, 2 kocky bujónu, 50ml oleja, 80g paradajkového pretlaku, 2PL kečupu, 1PL kryštálového cukru, 4 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, soľ, korenie, petržlenová vňaťPostup:Mäso poukladáme do pekáča.Do rajnice dáme 200ml vriacej vody, rozmrvíme bujón, pridáme olej, kečup, paradajkový pretlak, soľ, korenie, cukor, roztlačený cesnak a nadrobno nakrájanú cibuľu. Všetko spolu povaríme 5 minút.Zmesou zalejeme mäso a upečieme vo vyhriatej rúre.
4 – 6 kuracích stehien, 2 kocky bujónu, 50ml oleja, 80g paradajkového pretlaku, 2PL kečupu, 1PL kryštálového cukru, 4 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, soľ, korenie, petržlenová vňať
Postup:
Mäso poukladáme do pekáča.
Do rajnice dáme 200ml vriacej vody, rozmrvíme bujón, pridáme olej, kečup, paradajkový pretlak, soľ, korenie, cukor, roztlačený cesnak a nadrobno nakrájanú cibuľu. Všetko spolu povaríme 5 minút.
Zmesou zalejeme mäso a upečieme vo vyhriatej rúre.