24 / 39
    Tatárske rezne

    poprosim recept

    15. jan 2014

    @attena aj ja 🙂

    15. jan 2014
    zuzicko
    autor

    4 kuracie rezne, soľ, mleté čierne korenie, vegeta, hladká múka, olej, 3PL tatárskej omáčky, 2PL nastrúhaného údeného syra, 1 a 1/2ČL hladkej múky, 1 žĺtok
    Postup:
    Kuracie prsia pokájame na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme, ochutíme vegetou a necháme 10 minút odstáť. Po odležaní ich obalíme v múke a prudko opečieme na oleji.
    Rezne uložíme do zapekacej misy a podlejeme výpekom.
    Tatársku omáčku zmiešame so žĺtkom, nastrúhaným syrom, čiernym korením a hladkou múkou.
    Navrch každého rezňa navrstvíme plnku a vložíme do vyhriatej rúry zapiecť.
    Podávame s varenými zemiakmi alebo so zemiakovou kašou.

    15. jan 2014