500g kuracích pŕs, 100g strúhaného syra, 100g mrazeného špenátu, soľ, korenie, 2 strúčiky cesnaku, olivový olej, múka, vajce a strúhanka na obaľovanie Postup: Kuracie prsia umyjeme a pokrájame na väčšie rezne. Z rezňov vytvarujeme „kapsu“, ktorú budeme plniť. Na plnku necháme rozmraziť špenát a podusíme ho na troške oleja. Do špenátu pridáme prelisovaný cesnak, posolíme a pokoreníme. Spolu dusíme ešte asi 5 minút. Odstavíme a zmiešame so strúhaným syrom. Pripravené kapsy plníme syrovo-špenátovou plnkou. Rezne potom uzavrieme pomocou špáradla.Takto pripravené kuracie prsia obalíme najskôr v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke. Vyprážame na olivovom oleji zo všetkých strán.
500g kuracích pŕs, 100g strúhaného syra, 100g mrazeného špenátu, soľ, korenie, 2 strúčiky cesnaku, olivový olej, múka, vajce a strúhanka na obaľovanie
Postup:
Kuracie prsia umyjeme a pokrájame na väčšie rezne. Z rezňov vytvarujeme „kapsu“, ktorú budeme plniť.
Na plnku necháme rozmraziť špenát a podusíme ho na troške oleja. Do špenátu pridáme prelisovaný cesnak, posolíme a pokoreníme. Spolu dusíme ešte asi 5 minút. Odstavíme a zmiešame so strúhaným syrom.
Pripravené kapsy plníme syrovo-špenátovou plnkou. Rezne potom uzavrieme pomocou špáradla.Takto pripravené kuracie prsia obalíme najskôr v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke. Vyprážame na olivovom oleji zo všetkých strán.