1 / 39
    Bravčové ragú

    Vyzerá to super, poprosím receptík

    15. jan 2014

    receept prosíím🙂

    15. jan 2014
    zuzicko
    autor

    1 kg bravčového mäsa, 2 PL paradajkového pretlaku, 200g karotky, 100g cibule, 150g šampiňónov, 150g zelenej fazuľky, zeleninový vývar
    Postup:
    Mäso nakrájame na malé kúsky, okoreníme a osolíme. V hrnci orestujeme cibuľu a pridáme mäso. Opečieme, pridáme paradajkový pretlak, zalejeme vývarom a 1 hodinu dusíme.
    Karotku, šampiňóny a fazuľku si pokrájame na kúsky a po hodine pridáme k mäsu. Povaríme spolu ešte 30 minút.

    15. jan 2014

    nieco podobne som robila aj ja 🙂

    8. feb 2014