4 / 359
    Mliečna ryža s marhuľami - od 7. mesiaca

    Ako ste robila tuto mliecnu kasu?...dakujem

    28. jan 2014
    Komentár bol odstránený

    chcela by som sa opýtať a to umelé mliečko to si len pripravím v teplej vode a potom to vylejem k tej ryži?lebo umelé by sa nemalo prevárať pýtam sa jak debil

    2. jún 2014
    zuzicko
    autor

    @klaudika111 áno, normálne si ho pripravím s vodou, potom ho tam vylejem a ešte chvíľku ohrievam. UM sa nemá prevárať preto, lebo varenie v ňom "zabije" vitamíny, ale chuť má rovnakú... Ja varím iba kratučko, skôr by som povedala, že ho zohrievam🙂

    2. jún 2014

    ale pripravíš si ho do už prevarenej vody?alebo iba do teplej a potom sa to v podstate prevarí aj s tou ryžou?

    2. jún 2014
    2. jún 2014
    zuzicko
    autor

    @klaudika111 ja zarábam mlieko vždy s prevarenou vodou🙂

    2. jún 2014

    ved to aj ja 🙂 ale už som pochopila Dakujem za radu🙂

    2. jún 2014

    moze byt aj kompotova marhula?

    2. mar 2015
    zuzicko
    autor

    @anina33 Myslím, že môže... ak ti teda nevadí, že v tom náleve je cukor, atď🙂 Ja som dávala čerstvú, akurát bola sezóna, ale inak dávam do mraziaku... Keď je sezóna, tak si vyberiem také tvrdšie marhule, umyjem, prekrojím na polovičky, vyberiem jadierko a dám také polky zmraziť... a potom už len vyberám z mraziaku koľko potrebujem🙂 A je to bez akýchkoľvek prísad🙂

    2. mar 2015

    @zuzicko v recepte uvadzate, ze je mozne pouzit aj materske mlieko. Pokial viem, to sa ale varit nema. Tak ako tomam potom pripravit s mm? Dakujem

    13. jún 2016
    zuzicko
    autor

    @steinarka Ak používate mm, tak stačí len zohriať, určite nemusíte prevárať.

    13. jún 2016