chcela by som sa opýtať a to umelé mliečko to si len pripravím v teplej vode a potom to vylejem k tej ryži?lebo umelé by sa nemalo prevárať pýtam sa jak debil
@klaudika111 áno, normálne si ho pripravím s vodou, potom ho tam vylejem a ešte chvíľku ohrievam. UM sa nemá prevárať preto, lebo varenie v ňom "zabije" vitamíny, ale chuť má rovnakú... Ja varím iba kratučko, skôr by som povedala, že ho zohrievam🙂
ale pripravíš si ho do už prevarenej vody?alebo iba do teplej a potom sa to v podstate prevarí aj s tou ryžou?
@klaudika111 ja zarábam mlieko vždy s prevarenou vodou🙂
ved to aj ja 🙂 ale už som pochopila Dakujem za radu🙂
moze byt aj kompotova marhula?
@anina33 Myslím, že môže... ak ti teda nevadí, že v tom náleve je cukor, atď🙂 Ja som dávala čerstvú, akurát bola sezóna, ale inak dávam do mraziaku... Keď je sezóna, tak si vyberiem také tvrdšie marhule, umyjem, prekrojím na polovičky, vyberiem jadierko a dám také polky zmraziť... a potom už len vyberám z mraziaku koľko potrebujem🙂 A je to bez akýchkoľvek prísad🙂
Ako ste robila tuto mliecnu kasu?...dakujem