Torticky
Vlastna vyroba 😉
Úžasné 🙂
Úžasné torty, klobúk dole 😉
možem sa opýtať aku plnku davate pod fondán alebo marcipán? dakujem
je to krasne.😍
@schwarzbacherova ja robím buď parížsky krém alebo rastlinnú šľahačku vyšľahám a do nej pridavam trocha jogurtu. Ak chcete napíšem vám presný recept. Pod fondan vždy natieram len tenku vrstvu ked je plnky príliš vela fondan sa hybe krčí.
@zuzgon mozete my napisat na oba kremy recept
@schwarzbacherova Parížsky krém potrebujete smotanu na slahanie podla velkosti torty ked peciem velku tortu z troch korpusov na velkom plechu používam až 7 a čokoládu bud mliečnu popripade ladove gastany alebo bielu potom krem chuti ako vanilkova zmrzlina takze do hrnca vsetku slahacku nalamat cokoladu a na miernom ohni rozpustit Nevarit čiže nesmie vriet len sa musí priviesť do bodu varu. Potom odstaviť z ohna a obcas premiesat a nechat úplne vychladnut pri izbovej teplote . Po vychladnuti dat najmenej na celú noc do chladnicky na druhy deň uz iba vyslahat a hotovo. Pozor do chladnicky musi ist úplne studena. Množstvo čokolády dávajte podľa chuti. Vznikne cokoladovy alebo vanilkovy krém.
@schwarzbacherova šľahačkovy s jogurtom je rýchlejší kupujeme rastlinnú šľahačku litrovu sladenu _slaham vždy po 3 dcl slahacky plus nieco menej ako 1dcl vlaznej vody vyslaham a pridam asi 1 polievkovu lyzicu akehokolvek jogurtu pozor nie velmi vela jogurtu pretože krém sa potom akokeby láme namiesto jogurtu sa da dať aj šťava z kompotu jogurt podla chuti ja peciem ovocne torty cize chut vzdy podla druhu ovocia co použijete. Veľa úspechov ak budete niečo potrebovať kedykoľvek sa ohlaste. Prajem krásny deň
@zuzgon dakujem pekne zapisem
šikovna pekarka jeto krasne 🙂😍