zuzgon
28. sep 2016

Torticky

Vlastna vyroba 😉

šikovna pekarka jeto krasne 🙂😍

7. máj 2017

Úžasné 🙂

7. máj 2017

Úžasné torty, klobúk dole 😉

8. máj 2017

možem sa opýtať aku plnku davate pod fondán alebo marcipán? dakujem

8. máj 2017

je to krasne.😍

8. máj 2017
zuzgon
autor

@schwarzbacherova ja robím buď parížsky krém alebo rastlinnú šľahačku vyšľahám a do nej pridavam trocha jogurtu. Ak chcete napíšem vám presný recept. Pod fondan vždy natieram len tenku vrstvu ked je plnky príliš vela fondan sa hybe krčí.

9. máj 2017

@zuzgon mozete my napisat na oba kremy recept

9. máj 2017
zuzgon
autor

@schwarzbacherova Parížsky krém potrebujete smotanu na slahanie podla velkosti torty ked peciem velku tortu z troch korpusov na velkom plechu používam až 7 a čokoládu bud mliečnu popripade ladove gastany alebo bielu potom krem chuti ako vanilkova zmrzlina takze do hrnca vsetku slahacku nalamat cokoladu a na miernom ohni rozpustit Nevarit čiže nesmie vriet len sa musí priviesť do bodu varu. Potom odstaviť z ohna a obcas premiesat a nechat úplne vychladnut pri izbovej teplote . Po vychladnuti dat najmenej na celú noc do chladnicky na druhy deň uz iba vyslahat a hotovo. Pozor do chladnicky musi ist úplne studena. Množstvo čokolády dávajte podľa chuti. Vznikne cokoladovy alebo vanilkovy krém.

10. máj 2017
zuzgon
autor

@schwarzbacherova šľahačkovy s jogurtom je rýchlejší kupujeme rastlinnú šľahačku litrovu sladenu _slaham vždy po 3 dcl slahacky plus nieco menej ako 1dcl vlaznej vody vyslaham a pridam asi 1 polievkovu lyzicu akehokolvek jogurtu pozor nie velmi vela jogurtu pretože krém sa potom akokeby láme namiesto jogurtu sa da dať aj šťava z kompotu jogurt podla chuti ja peciem ovocne torty cize chut vzdy podla druhu ovocia co použijete. Veľa úspechov ak budete niečo potrebovať kedykoľvek sa ohlaste. Prajem krásny deň

10. máj 2017

@zuzgon dakujem pekne zapisem

10. máj 2017